Kavak Yelleri'nde bir ayrılık daha!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kavak Yelleri dizisinde, Efe rolüyle sevilen Dağhan Külegeç'in dizinden ayrılacağı haberlerinden sonra aynı dizide Gönül Öğretmen'i oynayan Didem İnselel: 'Dağhan'ı bilmem ama ben yokum' dedi.

Kavak Yelleri dizisinde Gönül öğretmeni canlandıran Didem İnselel, yirmi beş yaşında oyunculuğa başlamış. Radyo Televizyon Bölümü mezunu olan güzel oyuncu, bir süre işin mutfak kısmında yani kamera arkasında çalışmış.

Reklam filmlerinde de oynayan İnselel, erken yaşlarda meslek seçimi yapmanın oldukça zor olduğunu söylüyor. İnselel, Kavak Yelleri dizisinden kendini tekrar etmek istemediği için ayrıldığını anlatırken, biten rolünün ardından, gelecekte ne yapmak istediğini Habertürk'le paylaştı.

- 'Kavak Yelleri' dramatik bir finalle son buldu. Önümüzdeki sezonda ne gibi değişiklikler olacak?
Benim de gözlerim doldu finalde. Seneye devam edecek ama ben diziden ayrıldım. Kişisel bir sebebi yok. Sadece ben, artık başka rollerde oynamak istiyorum. Bu noktadan sonra, benim adıma çok şey yapılacağını düşünmüyordum. Devam eden bir çarkı kırmak, risk tabi. Sadece maddi kazancım düşünecek olsaydım mesleki boyutunu göz ardı etmem gerekecekti, bunu yapmak istemedim.

- Başarılı bir projeden ayrıldınız. Güvendiğiniz bir proje mi var?
Sinema filmi projem vardı. Ben ondan da çekildim. Son dakika, beni çok etkileyecek bir değişiklik olunca geri çekildim. Biraz özel bir sebepten istemedim.

- Uzun soluklu bir projeden ayrılmak, sizin için bir risk değil mi?
Uzun soluklu işler, insana bir popülarite getiriyor ve maddi kazançları da oluyor ama bir yandan oyuncu olmanın en büyük avantajı kendinden farklı bir sürü başka karaktere hayat verebilmek. Bundan sonrası artık benim için tekrara girecekti. Ayrılmamda tatsız bir durum yok. Sadece memuriyet gibi olmuştu ve çok tatmin edici bir şey değildi.

- "Gönül karakterinde kendimi tekrar etmiş olacaktım" dediniz. Bundan sonra ne istiyorsunuz?
Konu olarak daha basit hikayelerin, kendine özgü anlatımı olan işlerin içinde olmak isterim. Anlatımıyla ve doğallığıyla farklı olanın içinde var olmak istiyorum. Gönül karakteri aslm- ümdüz bir karakteri, fiziksel hiçbir özelliğimin öne çıkmadığı, karakter özelliği baskın bir rolü oynamak istiyordum. O da oldu.

- Diziye tekrar dahil edilmeniz gibi bir durum olabilir mi?
Zaten hikayede Gönül öğretmen olmasa biter diye bir durum yok. Gençlerin hikayesi bu. Sezonu tamamlayıp bu kararı bildirdim.

Setinizde herkesin birbiriyle kavgalı olduğu konusunda söylentiler var. Ne kadarı doğru?
Doğruyu söylemek gerekirse net bir olaya şahit olmadım. Biz bir uyum içinde başlayıp öyle devam ettik. Gergin bir set denebileceğini zannetmiyorum. Beş altı ay bir otel odasında uzun bir zaman geçirdik. Tatsız bir şeyler olsaydı o zamanlarda ortaya çıkardı.

- Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç'in gelecek sezonda dizide olmayacağı konusunda ne diyorsunuz?
Dağhan, dizinin önemli bir demirbaşıydı. Ama bu, o olmayınca dizi çökecek demek değil.

KAYNAK

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Didem İnselel neyse de Dağhan diziden ayrılırsa kötü olur

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
final bölümü saçma sapandı zaten bu iki oyuncu giderse sonu yakın demektir bu dizinin

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
efe olmassa olmaz bence o dizide yoksa izlenmez:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
- Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç'in gelecek sezonda dizide olmayacağı konusunda ne diyorsunuz?
Dağhan, dizinin önemli bir demirbaşıydı. Ama bu, o olmayınca dizi çökecek demek değil.
Ama kadın böyle diyor. :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ne olacakki yani, o giderse Aslıya yeni bir sevgili gerek.Onuda yazmak senaristlerin 5 dakikasını almaz.Bu arada her türlü yardımcı karakter, ana karakter rol tekliflerine açığım, yapımcıya duyurulur:D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bitsin efenin ne olduğu belli değildi doktor kızımızın adı çıkmıştı mine uyuyan prenses bir melek oldu deniz arada kaynadı o bolu mengelli fabrikatör aşçı atakan ne alem ayrı bi dünya kimin eli kimin cebinde belli değildi iyi olmuş bitirsinler hayata sıkı sıkıya tutunan bu gençlerin yaşam hikayesi bi acayip doğrusu

ayrıca küçük kadınlar ve bin bir gece izleniyorsa efesiz de bu dizi izlenir

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İlk başlarında izlerdim bu diziyi; ama sonralarında iyice içine ettiler, izlenmeye degmez yani!

ksfno1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
artık bitmesi gereken dizilerden biri de kavak yelleri

yalan rüzgarı bile bunun yanında solda sıfır kalır valla

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Efenin yerine ben girmeliyim..:D

kuruincir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tarih bize der ki: " düşmanlarımız vatanımızı bölüp parçalamak için asırlarca uğraştılar, hala da uğraşmaktadırlar." Toplumumuza nifak tohumları atmak için hep bir çatışma oluşturmaya çalışmışlardır. Sağ-sol,alevi-sunni,Kürt-Türk Her dönem başka bir oyun denediler ve bizi ufak parçalar da olsa bölmeyi başardılar fakat parçalamayı hiç başaramadılar. Bunun sebebi ise toplum olarak milli ve manevi değerler konusunda hep birlikte olmamızdan kaynaklanmıştır. Şimdi ise sahip olduğumuz bu manevi değerler planlı bir ahlaklı yozlaşmayla yokedilmeye çalışılıyor. Ve bu yozlaşma toplumsal bir salgın haline geliyor günden güne. İnsanlarımız ise ne yazık ki hiçbirşeyi sorgulamadığı için bu uyuşturucunun farkında bile değil. Hep birileri bizim yerimize düşünür hale geliyor. Planlarını gerçekleştirmek için ellerindeki en büyük koz televizyon hiç şüphehiz.

Dizilere bakıyorum aklım almıyor Vıcık vıcık ilişkiler Kimin eli kimin cebinde bulmacasını çözeceğim diye uğraş dur. Kavak yelleri de bunlardan biri. Eskiden, birbirleriyle aşk yaşayıp ayrıldıktan sonra, sonra o aşk yaşanan çocuğun kankasıyla aşk yaşamanın doğal olduğu dizilerimiz yoktu. Sonra bu grup genç hiçbirşey olmamış gibi birbirleriyle kankalıklarını devam ettiriyorlar Bu hangi ahlak anlayışına sığar. Gençlerimizin tabiriyle hangi kitapta yazar. Hey Allah'ım bundaki maksadı görmemek için kör olmak lazım. Ya diğerlerine ne demek lazım yaprak dökümü Güzelim roman ancak bu kadar katledilebilirdi. Eniştesiyle kaçabilecek kadar aşağılık , evli bir avukata aşık olabilecek kadar ahlaksız aile kızları. Ferhunde'yi hiç ağzıma almıyorum bile. Bir de aşk-ı memnu pörtledi. Ondaki ilişki ağını çözebilen varsa beri gelsin Kafam allak bullak. Kocasının yeğenine aşık aynı çatı altında şehvi duygularla birbirlerine yaklaşan iki kişi ve bu evde 2 tane de çocuk var. Binbir gece çocuğunun tedavisi için para karşılığı bir adamla beraber olabilecek fedakar anne profili Daha hangi birini sayayım. İşte bütün bunlar apacık bir oyunun süphe edilmez kanıtlarıdır. Bu oyunun bir parçası olamayız. Ahlaki değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bizi biz yapan değerlerin elimizden alınmasına izin vermemeliyiz. Efe hangi cehenneme girerse girsin. Ölürse de cenazesini belediye kaldırsın.

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
KanalD’nin Kavak yelleri adlı reyting dizisi’nde ayrılık var. Dizide Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç yönetmeni Jale İncekol ile tartışmalar yaşayarak diziden ayrıldı. Peki bu ayrılığın altında yatan gerçek neydi? Milyonlarca kişinin beğeniyle izlediği dizinin en önemli başrol karakterlerinden biri ne olduda bu kadar ağır tartışmalar yaşadı? İşte cevabı:

Dağhan Külegeç çıkan kavga sırasında yönetmen Jale İncekol’un kafasına plastik sandalye fırlatıp seti terketti.

Çekimleri aksatan bu olayın ardından Külegeç’in diziden ayrılmasına karar verildi. Bunun üzerine senaristler dizinin dört ana karakterinin otomobille uçurumdan düştüğü sahneyi yazdı.

Senaryoya göre Efe bu kazadan sağ kurtulamayacak ve Külegeç de yeni bölümlerde rol almayacak.

Kaynak

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hımm artık izlemem ..:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben zaten hiç izlemedim. :D

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bu film neden bitmiyor ki? Yeni bir şeyler yapsınlar.

Karsak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dağhan yerine Sarp apak gelecekmiş ne kadar doğru bilmiyorum