Haber Katlanabilir iPhone hangi özelliklerle geliyor?

Ahmet Alışık

SDN
SDN
Katılım
24 Haziran 2024
Mesajlar
298
Reaksiyon puanı
32
Puanları
28
Yaş
24
Sihirli Elma İçerik Linki: LİNK

1721802338686.png

Gelen son bilgilere göre, Apple dikey olarak katlanabilir iPhone üzerinde çalışmaya başladı. Ayrıca, cihazın çok da uzak olmayan bir zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak, Apple’ın katlanabilir telefon pazarına girişi ile ilgili bir risk var. Detaylar haberimizde…

Katlanabilir iPhone detayları belli oldu! 2026’da piyasaya sürülebilir​

Apple, 2024 yılından bu yana üstten alta katlanabilir flip tarzında bir tasarım üzerinde çalışıyor. Bu yeni katlanabilir iPhone, açıldığında mevcut iPhone’lar ile benzer boyutlarda olacak. Şirket, Samsung Display ile ekran panelleri için bir tedarik anlaşması imzalamış durumda. Apple’ın genellikle yeni ürünlerini geliştirmek için iki yıl harcadığı göz önüne alındığında, bu cihazın 2026 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

1721802358246.png

Daha önceki söylentiler, Apple’ın katlanabilir iPad ile pazarı test edeceğini ve ardından bu teknolojiyi iPhone’a taşıyacağını öne sürüyordu. Ancak Çin akıllı telefon pazarında yaşanan zorluklar nedeniyle Apple planlarını değiştirmiş olabilir ve katlanabilir ekran teknolojisini ilk olarak iPhone’da kullanmayı planlıyor.

9to5Mac’e göre, katlanabilir telefon teknolojisin iPhone’da kullanılması Apple için daha büyük bir risk taşıyor çünkü iPhone’un kullanıcı tabanı ve etkisi çok daha geniş. Buna rağmen, Çin pazarının önemi ve katlanabilir telefonlara olan ilginin artması, Apple’ın bu alanda hızlı adımlar atmasını sağlayabilir.

Katlanabilir iPhone hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.
 

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
5,380
Reaksiyon puanı
4,549
Puanları
1,358
Yaş
35
Çok geç kaldı bence bu işe girmemeli, ayrıca çıkacaksa fold olarak çıkmalı flip değil
 
Üst