Katılımsız xp yapıcam sp3 (yardım)

ekselans0042

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ben Katılımsız xp cd si yapmak istiyorum bunun sebebi benim pc de 2 adet hdd var biri sata diğeri normal, sata hdd yi windows kurduktan sonra cd ile tanıtmak zorunda kalıyorum bunu direk kurunca tanıması için birde windows güncellemeleri ve sp3 güncellemesini eklemek istiyorum. her format atışımda bu güncellemeler yüzünden bir hayli kotam gidiyor. Ben burdaki anlatımı izleyerek yola çıktım http://forum.shiftdelete.net/isletim-sistemleri/43684-katilimsiz-windows-xp-cdsi-yapmak.html orda sp3 indirin demiş cd ye eklemek için 302 mb benim sormak istediğim pc de şu an sp3 updateli sp3 ve bütün updateleri eklemek istiyorum

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download

C:\WINDOWS\ServicePackFiles

bunlardan hangisi hep ubdate hem sp3 olanı

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
senin için en kolay yöntem, nlite programını indir ve windows xp cd ni c de XPCD diye bir klasör oluşturup buraya kopyala. sp3 ve diğer driverlarını nlite ile entegre et.(sata driverını entegre etmeyi ayrıca öğrenmelisin normal pnp driverlar gibi cd ye entegre edilmiyor)

ekselans0042

Asistan
Reaksiyon puanı
6
evet dediğin gibi zaten klasöre xp cd sini kopyaladım ve benim burda öğrenmek istediğim sp3 ve updateleri nasıl entegre edicem? SP3 başta dediğim gibi download etmedim update ettim nerden nasıl hedef göstericem onlarca dosya var.

ekselans0042

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ya arkadaşlar benmi anlatamadım yoksa sizmi anlamadınız videoyuda izledim ve orda sp3 ü indirilmiş dosyayı hedef seçiyor. Peki ben neyi hedef seçecem ben indirmedim. update ettim.

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet dediğin gibi zaten klasöre xp cd sini kopyaladım ve benim burda öğrenmek istediğim sp3 ve updateleri nasıl entegre edicem? SP3 başta dediğim gibi download etmedim update ettim nerden nasıl hedef göstericem onlarca dosya var.

sp3 ü indirmezsen entegre edemezsin.öncelikle microsoftun sitesinden sp3 ü indir.

ekselans0042

Asistan
Reaksiyon puanı
6
sp3 ü indirmezsen entegre edemezsin.öncelikle microsoftun sitesinden sp3 ü indir.

Öğrenmek istediğim bu idi yahu :sweatdrop: ben indirmeden updateden entegre etme peşinde idim. :icon_:

tamam orayı anladım. yani 302 mb lık sp3 indirmeliyim.

1.windows güncellemelerini nasıl entegre ederim?

2.ses kartını tanıtma entegre edebilirmiyim?

3.Ekran kartını tanıtma entegre edebilirmiyim?

indirmem gereken sp3 bumu acaba?
http://www.microsoft.com/downloads/...ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=tr
Kusura bakmayın çok sordum ama bu konuda oldukça acemiyim.

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öğrenmek istediğim bu idi yahu :sweatdrop: ben indirmeden updateden entegre etme peşinde idim. :icon_:

tamam orayı anladım. yani 302 mb lık sp3 indirmeliyim.

1.windows güncellemelerini nasıl entegre ederim?

2.ses kartını tanıtma entegre edebilirmiyim?

3.Ekran kartını tanıtma entegre edebilirmiyim?

Kusura bakmayın çok sordum ama bu konuda oldukça acemiyim.

bütün bunları nlite ile entegre edebilirsin(internet explorer 7 dahil)
wmp 11 i nlite entegre edemiyor (sen sormadan ben söyleyeyim:))
wmp11 entegresi için http://www.boooggy.org/slipstreamer/wmp11slips1.3i.exe

öncelikle sp3 den sonra çıkmış güncelleme paketlerini indirmelisin.indirdikten sonra

c ye temp ve temp içinede update ve driver diye iki klasör aç
update klasörüne sp3 den sonra çıkan bütün güncellemeleri kopyala
driver klasörünede ayrı ayrı klasörlerde ekran kartının ve ses kartının driverini kopyala

ie 7 ve wmp11 i de cd ne entegre etme planın varsa sp3ü engtegre ettikten sonra wmp11 i sonra ie7 ve diğer güncellemeleri entegre et

ekte sp3den sonra çıkan güncellemelrin listesi var (geçen ayın ve bu ayın güncellemeleri hariç)

not: ekran kartın ati ise catalyst control center i nlite ile entegre edemezsin sadece driveri entegre edebilirsin. control centeri sonra kurarsın artık :)

ekselans0042

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kardeş verdiğin bilgiler için gerçekten çook sağol.

İngilizce bilmiyorum :)

bu sp3 ten sonra güncelleme paketini nerden indirebilirim hiç bilmiyorum

bu driverleri nLite nin ie 7 yi entegre ettiğim bölümdenmi entegre edicem

birde ekran kartım NVIDIA

ekselans0042

Asistan
Reaksiyon puanı
6
tamam sağol henüz sp3 inmedi %50 uygulamaya geçince takıldığım yer olursa yazarım :)

Şayet yapamazsam ben sana teamviewer adlı programla pc mi yönetme imkanı versemde nLite ile sen biraz yardımcı olabilirmisin mümkünse tabi.

böyle bir cd yi ben hayal bile edemiyordum 2 gün önce tesadüf öğrendim gerçekten çok ihtiyacım var.

outcast

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) yardımcı olmaya çalışırım internette olursam ;)

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet öyle ama onların bir artısı var. Biz. Şahsen yardımcı olmaya hazırım her zaman olduğu gibi. Biz öğrenirken soracak kimsemiz yoktu. Öğrenmek isteyenler o konuda şanslılar :-)