Kaspirin (ilk Android oyunum)

I_tech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar ilk Android oyunum Google Play'de yerini aldı. Desteklerinizi bekliyorum
s1.gif

Kaspirin - Google Play'de Android Uygulamaları

Cu2zTlP3_yy45ym0XtW1EBerpwo63PnKfa5xFnRyI1JHO40L7H_mu5aDnLrjDGMD4w=h900-rw
​

Açıklama
Oyun boyunca koşturup bir sonuca varamamaktan sıkıldınız mı ? Artık bir amacınız var !
Yıllarca tıp okumanıza gerek yok, doktor olma fırsatı ayağınıza geldi
s1.gif

Kaspirin, aslında sadece bir ilaç. Ama sayenizde bir kahramana dönüşecek. Yeri gelecek engelleri geçecek, yeri gelecek gözü hiç bir şey görmeyecek , bazen de virüsleri yok edeceksiniz.

Ve sonunda ilacı eriterek kana karıştırıp hastamızı iyileştirebileceksiniz.

OYUN ÖZELLİKLERİ
» Sensör, ekran butonları ve ekran kaydırma kontrolleri
» Sabit ve hareketli engeller
» Yandığınızda da oyuna devam edebilme imkanı
» Sensör hassasiyeti ayarları
» Oyunun müziklerinin bir kısmı Onur DELİDUMAN tarafından yapıldı.

İlk oyunum olması sebebiyle eleştiriler çok ağır olmazsa sevinirim
s1.gif

İyi eğlenceler!

hakanmelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 de açılmadı. Hd ekranlarda sıkıntı olabilir mi acaba ?

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yükledim s3te açıldı, güzel bir oyun oynadım baya yalnız biraz ağır hareket ediyor sanki mesela sola çeviricinde 1 sn. sonra gidiyor gibime geldi ama ilk oyuna göre başarılı olmuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 2 de, S4 te denenmişti ve oynanıyordu. Sıkıntıyı tam olarak bilemedim şimdi ama haber verdiğiniz için teşekkürler :)

I_tech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 de açılmadı. Hd ekranlarda sıkıntı olabilir mi acaba ?

Note2 ve s4te de denenmişti ve açılıyordu ama sıkıntıyı tam olarak bilemedim. Haber verdiğiniz için teşekkürler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yükledim s3te açıldı, güzel bir oyun oynadım baya yalnız biraz ağır hareket ediyor sanki mesela sola çeviricinde 1 sn. sonra gidiyor gibime geldi ama ilk oyuna göre başarılı olmuş

Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım ama hassasiyet ayarlarını değiştirip de tekrar denerseniz belki sorununuz çözülebilir :)

hakanmelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.3 yükledim belki ondandır. Eğer daha düşük API de yaptıysan oyunu ondan kaynaklanabilir.

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
emeğine sağlık. türkiye seninle gurur duyuyor.

note 2 android 4.3 te çalışıyor sıkıntı yok.

I_tech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emeğine sağlık. türkiye seninle gurur duyuyor.

note 2 android 4.3 te çalışıyor sıkıntı yok.

estağfirullah gurur kaynağı olacak kadar değil de teşekkürler :)

4.3 yükledim belki ondandır. Eğer daha düşük API de yaptıysan oyunu ondan kaynaklanabilir.

Android 2.3.3 ve üzerini destekleyecek şekilde ayarladım ama maalesef bir fikrim yok.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aslında basit gibi duruyo. ama amac çok ilginç ve güzel olmuşş kutluyorum . geliştirirsen iyi olur.

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC One'da sorunsuz çalışıyor. Oyundaki amaç çok orjinal ve oynaması çok keyifli. Tebrikler

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Oyun yapmak, süreç, gerekenler ... uzun bir liste ancak buradan aydınlatıcı bir yazı yazabilirsiniz

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Oyundan güncelleme desteğinizi çekmeğeceğinizi umuyorum, başarılar

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence uygulama geliştiriken ilk başta basit bir uygulamayla başlayın sonraki süreçte oyun daha akıcı olur

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar arkadaşlar ilk Android oyunum Google Play'de yerini aldı. Desteklerinizi bekliyorum
s1.gif

Kaspirin - Google Play'de Android Uygulamaları

Cu2zTlP3_yy45ym0XtW1EBerpwo63PnKfa5xFnRyI1JHO40L7H_mu5aDnLrjDGMD4w=h900-rw
​

Açıklama
Oyun boyunca koşturup bir sonuca varamamaktan sıkıldınız mı ? Artık bir amacınız var !
Yıllarca tıp okumanıza gerek yok, doktor olma fırsatı ayağınıza geldi
s1.gif

Kaspirin, aslında sadece bir ilaç. Ama sayenizde bir kahramana dönüşecek. Yeri gelecek engelleri geçecek, yeri gelecek gözü hiç bir şey görmeyecek , bazen de virüsleri yok edeceksiniz.

Ve sonunda ilacı eriterek kana karıştırıp hastamızı iyileştirebileceksiniz.

OYUN ÖZELLİKLERİ
» Sensör, ekran butonları ve ekran kaydırma kontrolleri
» Sabit ve hareketli engeller
» Yandığınızda da oyuna devam edebilme imkanı
» Sensör hassasiyeti ayarları
» Oyunun müziklerinin bir kısmı Onur DELİDUMAN tarafından yapıldı.

İlk oyunum olması sebebiyle eleştiriler çok ağır olmazsa sevinirim
s1.gif

İyi eğlenceler!
hayırlı olsun bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
bi oyun yada program yapmak için kaç gün ugrasmam gerekiyo ve yardım aldığınız sitelerin linklerini atarmısınız bende bişeyler yapmam istiyorum

bu arada oyunu eve gidince indiricem

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Amaç güzel, oyun girişi güzel ancak oyunda kontroller pek sağlam olmamış sanki adamı zıplatamadım yav :) Işık olduğu belli başarılar dilerim.

I_tech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle tüm yorumlar için çok teşekkürler. Oyunun yapım aşamalarıyla ilgili yazı yazmayı ben de düşünüyorum ancak henüz çok yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum pek tecrübeli değilim bu konuda. Ama kısaca bahsedersem, belli sitelerden faydalanmadım. Bulmam gereken şeyleri ingilizce google'da aradım. Özellikle unity nin forumundan çok faydalandım, zaten çoğu sonuç o siteden geliyor. Youtube'da Unity ders videoları izleyebilirsiniz onlar da yararlı oluyor ama Türkçe aramaları pek denemeyin sonuç bulamıyorsunuz. Süre konusuna gelirsek ben oyunla yaklaşık 2.5 aydır uğraşıyorum. Neredeyse her gün bir kaç sat uğraştım diyebilirim. Derslerim olduğu için süre biraz uzun olmuş olabilir ama öncesinde de Unity ile de bilgim olmadığı için yine tatmin edici bir süre. Oyunun scriptleri Csharp ve javascriptle yazıldığı için onlarla ilgili de bilgi edinmeniz gerekebilir. Sıfırdan yazmaya çalışmaktansa hazır kodlardan faydalanıp değiştirerek, geliştirerek daha kolay öğrenilebileceğini düşünüyorum, en azından ben genelde öyle yaptım diyebilirim. Aklıma gelenler bunlar, tekrar teşekkürler..

Amaç güzel, oyun girişi güzel ancak oyunda kontroller pek sağlam olmamış sanki adamı zıplatamadım yav :) Işık olduğu belli başarılar dilerim.

evet, kontrolleri çok iyi ayarlayamadım daha doğrusu aslında karakter zıplıyor ama kamera açısından olsa gerek pek belli olmuyor :) teşekkürler

comrade_tefo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus4 4.4.2 ile sorunsuz çalışıyor. İlk oyun ve amaç olarak güzel devamı gelir umarım.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Galaxy s2 ile indiriyorum, emeğine sağlık deneyeceğim şimdi :) başarılarının devamın diliyorum

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Unity'de dokular üzerinde pek uğraşmamışsın gibi görünüyor. Onlara biraz daha özen göstermen lazım çok göze batıyor hazır tüneller vs.

I_tech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Unity'de dokular üzerinde pek uğraşmamışsın gibi görünüyor. Onlara biraz daha özen göstermen lazım çok göze batıyor hazır tüneller vs.

Grafik konusunda sıkıntılarım var umarım yeni çalışmalarımda onu aşarım, yorum için teşekkürler :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Grafik konusunda sıkıntılarım var umarım yeni çalışmalarımda onu aşarım, yorum için teşekkürler :)
Küçük bi öneri vereyim sana oyunda dıştaki ana tünele şu resmi doku olarak uygula bence. Daha güzel olacak.
Eskiden yaptığım bir unity projesinden veriyorum bu dokuyu.

5oxyj4.png

I_tech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Küçük bi öneri vereyim sana oyunda dıştaki ana tünele şu resmi doku olarak uygula bence. Daha güzel olacak.
Eskiden yaptığım bir unity projesinden veriyorum bu dokuyu.

5oxyj4.png

çok teşekkürler tünel için gerçekten hoş durur, oyuna güncelleme getirirsem bunu kullanacağım :)

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
ortam kırmızı engellerde kırmızı olunca seçmek biraz zor oluyor. Öneri olarak engellerin veya ortamın renk tonunu biraz değiştir. sensör çalışma hızı belki sadece benden kaynaklanıyor olabilir fakat geç tepki veriyor. Bir de başlarken çok hızlı ilerliyor ilk önce yavaş başlayıp sonradan hızlansa daha iyi olur oyuna odaklanma amaçlı. Bunlar dışında başarılı bir oyun geliştirip yeni mikrop karakterler eklersen daha iyi olur.
KOLAY GELSİN