Score ! [Kendi Yapımım]

serjaime

Öğrenci
Katılım
7 Mayıs 2017
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
28
Konum
Ankara
Merhabalar, bende son zamanlarda Unity kurcalamaya başladım. Boş zamanlarımı ayırıp bir mobil oyun geliştirdim. (Android cihazlar için)
Bunu da sizlerle paylaşmak istiyorum. İlk oyunum olduğu için sizden gelecek geri dönüşler benim için çok değerli olacaktır.

hthbio.png



Score! top kontrolü yaparak engelleri geçip skor almaya çalıştığımız basit bir oyundur. Tabi bunun yanında zamanla da yarışıp altın madalya toplamaya çalışıyoruz. Gizemli kutular ve bir kaç oyun objesi de süre kazanmamız adına bize yardımcı oluyor. Basitçe böyle. Toplam 20 bölüm var, son 5 bölüme geçebilmek için en az 13 tane altın madalya toplamamız gerekiyor.. Şuanlık sadece futbol levelleri mevcut ilerleyen sürümlerde basket mapleri de eklemeyi düşünüyorum.

Google Play Linki = Score! - Google Play'de Android Uygulamaları

[youtube]

Deneyip, fikrinizi yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler..
 
Üst