- Reaksiyon puanı
- 630
Ne kespar ne norton ikiside kasma canavarı ve felaket avira premium yada linux![]()
Aynen katılıyorum...

Ne kespar ne norton ikiside kasma canavarı ve felaket avira premium yada linux![]()
Her antivirüs programı her zararlıyı yakalaycak diye bir durum söz konusu değil, yani değiştirsen bile yeni yüklediğin antivirüste birgün bir zararlı kaçırabilir, önemli olan senin bilgisayarı ve interneti kullanım alışkanlıkların, tehlikeli sitelerde gezmemeli, illegal yazılım kullanmamalı ve cr..k warez konularına girmemelisin.
Şöyle Bi Mantık Oluşmuş PC Ye Kaspersky Kurarım Hiç Bişe Olmaz Varmı Böyle Bişe
Başka Arkadaşlar Comfix Kullan Demişler Dikkat Et Yanlış Kullanılması Halinde Bilgisayarı Tahrip Ettiğini Duymuştum
:wheelchair:
Şuan güncel ve aktif kaspersky 2008 ve 2009 kullanmama rağmen 2 bilgisayarıma virüs bulaştığını keşfettim. Windows XP SP3 kullanıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşhis şekli daha önceden virüslü bilgisayarlarda gördüğüm şeyler. Örneğin *bilgisayarımdan c: ve d: ye girerken yeni pencerelerde açılıyor;
*gizli ve sistem tarafından korunan dosyaları göster dediğimde sadece bir refresh gidip-gelmesi oluyor ama uygulamıyor, eski ayarlara dönüyor,
*msn 9 beta önceden düzgün çalışmasına rağmen oturum açmıyor hatta denemiyor bile, sadece geçici olarak istek gerçekleştirilemiyor diye bir uyarı veriyor..
Bunlar görebildiğim ilk etkileri, şimdi bir antivirüs değişikliği için ne önerirsiniz, 40 yıllık kaspersky den vazgeçme zor olacak :icon_-1::icon_-1:..