Eski avg gerçekten Güzeldi, Nedir ne durumda şuan söylersem Yalan olur Ama Avast Ayarlar Düzgün Yapılırsa Antivirüs olarak Güzeldir Eset kullanırım 10 senedir sorun yaşamadım Şirket olarak da Tercih Karar sizindir Ama Eset veya Bitdefender derim..tavsiyeler için teşekkürler
ama birde şunu soracağım:
avast hakkında ne düşünüyorsunuz veya AVG ?
Ücretsiz güvenlik yazılımı olarak;virüs leri en iyi tespit edecek ÜCRETSİZ bir anti virüs programı varsa söylermisiniz ?
Avast Free Antivirus ve AVG AntiVirus FREE yazılımlarında güvenlik duvarı yok ve web koruması da sunmuyorlar.avast hakkında ne düşünüyorsunuz veya AVG ?
internette çok işin oluyorsa, sık dosya indiriyorsan internet sec. tavsiye olunur, ben sade antv. taraftarı değilim, eksik kalır güvenlik... İkisi zaten tek bir paket olarak intr. sec. içinde mevcut.dediklerinizi tek tek inceledim gerçekten çok teşekkürler
sanırım comodo kullanacağım...
Mesaj otomatik birleştirildi:
internet securtiy mi antivürüs mü indireceğim yoksa 2 sini de mi ?
Internet Security daha çok faydalı olur. Ekstradan antivirüs yüklemene gerek yok. Aksi durumda sistem kararsızlığına neden olabilir, performans kaybı da yaşatır.internet securtiy mi antivürüs mü indireceğim yoksa 2 sini de mi ?