Kaspersky ve İDman

J@N_BerK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar.Bu sabah itibariyle bilgisayarımda KİS 2009 yüklüydü.Ancak sildim ve KiS 20102u yükledim fakat KiS 2010 İnternet Download Menager'ı açtırmıyor.Alttaki hata ekranı çıkıyor.KİS 2010'u devre dışı bıraktığım zaman ise İDman açılıyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende açılıyor.Bir daha yüklemeyi dene İDM'i.Ben açıyorum KİS bu programa güvenmeliyim mi diye soruyor güven diyorum bir sorun çıkmıyor.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
ffaa.jpg

Add yazan yeri tıklayın IDM yi bulup ekleyin tamamdır :)

cesurkalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firewall'dan idm prgoramini bulup gereken izinleri verince hersey normale donuyo.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
demek ki idmye crackı basmışsın şimdi de kaspersky engelliyor onu...viruslu olabilir

J@N_BerK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler arkadaşlar.
Kaspersky 2009 sürümüne nazaran 2010 sürümünde biraz kasma yapıyordu bilgisayarda.
Bende " Avira Premium Security Suite " indirdim şu an onu deniyorum.

Bayağı güzelmiş hani tavsiye ederim.

Destina9591

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yukardaki sorun bendede var yanlız ne dediğiyseniz yaptım fayda etmiyor kise de güvenli ekledim yani yukarda ne dendiyse yaptım ama sorun aynı windows bu dosyaya ulaşamıyor yönetici değilsiniz yani yukardaki resmin aynısı...lütfen yardım edin...

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
hocam pcden komple silmen gerekiyor :) revo unistaller gibi pro. kullan :) kayıt defterindende silmen gerekiyor :) bunun için ccleaner,advanted system care 3 gibi proları kullan :)ara'dan gizli dosyaları aramayı aktif ederek programla ilgili ne varsa sil :) bende işe yaramıştı :)

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Ben buolayı neden daha önce kullanmadım yav. :)

Bu özellik hakkında bildikleriniz nelerdir paylaşır mısınız? Windows Live Mail programını burdan çalıştırırsam, maillerim bilgisayarıma kaydedilmez mi yada firefox u burdan çalıştırırsak çerezler bilgisayarı her kapatışımızda silinir mi?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ben buolayı neden daha önce kullanmadım yav. :)

Bu özellik hakkında bildikleriniz nelerdir paylaşır mısınız? Windows Live Mail programını burdan çalıştırırsam, maillerim bilgisayarıma kaydedilmez mi yada firefox u burdan çalıştırırsak çerezler bilgisayarı her kapatışımızda silinir mi?
KIS 2010 çıtayı çok yükseltmiş bu konuda :

wkfw1z.jpg

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
KIS 2010 çıtayı çok yükseltmiş bu konuda :

Bu bölüme koyduğumuz programlar hangi mantıkla çalışıyor? Buraya programı ekledikten sonra burdan kısayol atmamız gerekiyor masaüstüne sanırım? Kaspersky'ın yardım bölümü Türkçe'ye çevrilmemiş. sizin bir fikriniz var mı bu konuda?

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
idmanı engellemesinin sebebi virüs oldugundan dolayıdır diye düşünüyorum arkadaşında yazdıgı gibi crack felan yaptıysan exe si virüslü olabilir idman nın exe sini online virüs tarama sitelerinden birinde tarat bakalım sonuç ne çıkacak.