Kaspersky PURE (Yeni)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krazky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45

Dünyaca ünlü güvenlik firması Kaspersky , PURE isimli yeni gözdesinin 30 Günlük Deneme sürümünü Kaspersky İnternet Security üzerine birkaç Yeni özellik eklenmiş...​

Yeni özelliklerinden bazıları :​

Veri Şifreleme​

Parolo Yöneticisi​

Veri Yedekleme​

Sistem İyileştirmesi​

Kaspersky PURE is the revolutionary new way to ensure that your PC remains in tip-top condition. Its unique features and functionality have been specially developed to be straightforward for the home user to install and use, while providing exceptional protection:
  • Kaspersky PURE has ALL of KIS 2010’s tried and trusted functionality, plus a host of interesting new features
  • Full antimalware and anti-spam protection, including cutting-edge Sandbox technology for guaranteed safety Contains enhanced detection technologies!
  • My Control Centre allows centralized management of tasks, reports and updates, etc, from any networked PC NEW!
  • Password Manager can create, encrypt and store logins, auto-complete forms and has an inbuilt virtual keyboard NEW!
  • Advanced Parental Control and monitoring of user’s Internet access, PC and application use and communications Contains unique, additional features!
  • File Shredder uses multi-pass technology to make deleted data unrestorable, even with sophisticated software NEW!
  • Data Backup & Restore assures your data’s integrity. Set schedules, restore points and select backup media NEW!
  • Data Encryption maximizes security. Create, store and transfer data in password-protected, encrypted containers NEW!
Burdan mail adresinizi yazarak indirebilirsiniz.

Burdan direk indirebilirsiniz.

http://downloads.kaspersky-labs.com/....0.0.192en.exe

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bunun pc'yi kasacağı kesin:D

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
PC Tune-Up nedir tam olarak? Optimizasyonla alakalı bir şeyse denenmeli gibi görünüyor.:)KIS'te tek yıldızken bunda 3 yıldız.

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
PC Tune-Up nedir tam olarak? Optimizasyonla alakalı bir şeyse denenmeli gibi görünüyor.:)KIS'te tek yıldızken bunda 3 yıldız.
Bu yazılım norton 360, Bitdefender total security, Mcafee total benzeri bir yazılımdır.
Pc tuneup bilgisayar temizliğidir.Kullanılmayan dosyalrın temizliği için bu şeçeneği tıklayıp next demeniz yeterlidir.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kayıt defterini temizler ve onarır, gereksiz İnternet dosyalarını kaldırır, sabit sürücünüzü birleştirir ve en iyi performansta çalışması için bilgisayarınızı geliştirir...

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.Key bulursam deneyeceğim.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kaspersky PURE’ün Türkiye’de Nisan ayında kullanıcıların hizmetine sunulacağı belirtiliyor.
Uzmanlar, Kaspersky Lab’in hem çevrimiçi hem de çevrimdışı kullanıcılara dijital güvenlik sağlayan Kaspersky PURE’ü bu alanda açılan bir çığır olarak yorumluyor. Kaspersky PURE her türlü web tabanlı tehdide karşı bütünsel bir koruma sağlıyor. Kaspersky PURE’ün içerdiği özellikler şöyle özetleniyor: Geliştirilmiş ebeveyn kontrolü, ileri seviye veri yedekleme, şifreleme araçları, parola yönetim programı, tüm ev ağını yönetme, ağ içerisinde bulunan herhangi bir bilgisayardan web tarayıcısına ince güvenlik ayarlarıyla bağlanma…

Kaynak

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
kaspersky bu işi çok iyi yapıyor. geçenlerde de donanım bazlı antivirüs çıkarmıştı.

MRT_023

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
program güzel de yalnız pure ismini beğenmedim. yıldızlar konusunda da biraz abartılmış diye düşünüyorum.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
KIS lisansım varken denemek ayıp olurrr şimdi :D hem de daha yeni bir sistem :D

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Daha çok Bitdefender Total Security e benziyor. Windows 7 x64 bit sisteme kurdum performans testi için. Fakat kasma probleminden hiç bir şey kaybetmemiş. Hala kasıyor bilgisayarı. Yalnız beğendiğim özelliği password manager olması fakat biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı var gibi çünkü roboform kadar kullanışlı değil. Arabirimi fena olmamış ama hala klasik kaspersky hastalığı olan sistem kaynaklarını zorlama bunda da devam ediyor.

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar Kaspersky Pure türkçesi ne zaman çıkacak bi haberi olan var mı? Antivirüs alacam bunu bekliyorum.

Şimdi Kis 2010 u denme sürümünü yükledim onu kullanıyorum. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki crackli antivirüs kullanmına karşıyım çünkü crack kullandığımda o crack in aslında ne iş yaptığından emin olamıyorum. Bundann dolayı parayla alacaz artık.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Crack kullanmam zaten.Sağdan soldan bulduğum KIS keylerini eklerim.Kara listeye alınmamışsa devam.Ne virüs var ne birşey...

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
İsteyene Trial Reset ve Trial Uyarılarını Silen Patch'i Gönderebilirim.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
rami 4 gb olmayanlar hiç yüklemesin...........

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
harbikız 4 gb ram gerekmez...
en düşük sistem gereksinimlerinde bile gayet iyi çalışıyor...
tavsiye ettiğim bir yazılım...

test ettiğime göre çok az bellek kullanıyor...

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Güzel paylaşım saol..:thumbup1:

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
İndirip kurdum.Ancak bilgisayarınız risk altında diyor,fix it e basınca direk ana sayfaya yönlendirip bu trial versiyondur satın alın diyor.Oysa ana sayfada bilgisayarınız korunuyor demesi lazım değilmi.Risk altında diyor.Bu arada güncellemeleri yaptım.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
İndirip kurdum.Ancak bilgisayarınız risk altında diyor,fix it e basınca direk ana sayfaya yönlendirip bu trial versiyondur satın alın diyor.Oysa ana sayfada bilgisayarınız korunuyor demesi lazım değilmi.Risk altında diyor.Bu arada güncellemeleri yaptım.
Deneme sürümü olduğu için böyle, yoksa bilgisayarın korunuyor.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70

Programda uyarı mesajlarını gizlersen o yazının korunuyor olacağını düşünüyorum arkadaşım bir dene istersen..

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Programda uyarı mesajlarını gizlersen o yazının korunuyor olacağını düşünüyorum arkadaşım bir dene istersen..

Aynı sorun Kis 2010 da da var bilgisayar risk altında diye bişi diyip duruyor onar a tıklayınca satın al diyordu bende virüs buldu silmedi zannediyordum biraz kurcalayınca hallettim mesajları gizle tamamdır...

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
harbi sallamışsın harbi kız
ne bu işletim sistemimi
zaten benim sistem (32bit) 3,25 gb den fazlasını bile göstemiyor