Kaspersky Pure mi? Bitdefender Total Security 2013 mü?

LİON-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Pure mi? Bitdefender Total Security 2013 mü?
Evet bu konuda size güveniyorum.Bitdefender alacaktım çünkü iyiye benziyor ödül falanda alıyor sürekli.Fakat size bir sorayım dedim.Sizce hangisi?

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Bugün şöyle bir kampanyaya rastgeldim bu sitede Bitdefender Total Security 2013 90 gün ücretsiz gerçi kampanya mı emin değilim ancak sanırım 90 gün deneme sürümü var buradan indir istersen satın almadan önce http://goo.gl/nrqLI

LİON-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler.fakat o deneme sürümü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bitdefender için forumda birisi serial vermişti fakat bende yarım saat kullanmadan sildim ve forumda benden sonra isteyen arkadaşa verdim direk. Bunun sebebide koruması iyi olabilir fakat internette her açtığım sayfa onun nedeni ile geç açılıyordu bende silip Kasperskya geri döndüm.

LİON-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anldım fakat ben kaspersky kasıyo biliyodum. Sistem özelliklerin nedir, kaspersky hangi version

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nod32 ama ben serial ve crack li oyun oynuyorum diyorsan avas kullan çünkü bu tür şüpheli eklentileri sanal sürücüde çalıştırarak bilgisayarı koruyor diğer güvenlik proğramları siliyor oyun ve program çalışmaz hale geliyor.
ben devlet sırrı saklamıyorum diyorsan Microsoft Security Essentials kullan bu işleri gerçek anlamda bilen hacker gelip senin pc ile uğrasmaz.