Kaspersky Modem Arayüzüne Girdirmiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kcr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre öncesine kadar tarayıcılardan modem (Airties 5443) arayüzüne (192.168.2.1) girebiliyordum. Ancak ne olduysa oldu; giremez oldum. İstisnasız hiçbirinden girilmiyor. Sorunun kaynağını da buldum. kullandığım antivirüs programı; Kaspersky Internet Security. Zannedersem veritabanı güncellemelerinden sonra oldu. Ayarlardan soruna kaynak olabileceğini tahmin ettiklerimi kapatıyorum; yine de nafile. En son programı kaldırdım. Sorunsuz modem arayüzüne ulaşabildim. Tekrar kurduğumda yine sayfa hata verdi. Acaba Java'yı mı engelliyor desem, diğer programlarda, internet sayfalarında sorun yaşamıyorum. Kasper'ın hangi ayarını kapatmam gerekiyor ki bu sorundan kurtulayım?

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,910
Güvenlik düzeyi ayarlarından güvenlik seviyesini (Karspersky adı neyse) orta seviyede veya düşük deviyede kayıt et.

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Güvenlik düzeyi ayarlarından güvenlik seviyesini (Karspersky adı neyse) orta seviyede veya düşük deviyede kayıt et.

Fayda etmedi. Korumayı duraklat diyorum; arka planda ilgili hizmetin çalışmadığından da emin olacak şekilde programdan çıkıyorum. Bu yolu da denedim. Ama bir şekilde engelliyor.

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bu da windows sorun algılama raporunun görüntüsü:

Xkqv65.jpg

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
durumu kaspersky'ye bildir bakalım cevap ne olacak... modemim firmware eski olmalı onuda güncelle + modemi resetlersen ne yapıyor?

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
durumu kaspersky'ye bildir bakalım cevap ne olacak... modemim firmware eski olmalı onuda güncelle + modemi resetlersen ne yapıyor?

Kaspersky forum'a yazdım. Olmazsa doğrudan Kaspersky'a yazacağım. Modem yeni; firmware de güncel. Bütün ayarları sıfırladım yine aynı. Anlayamadığım nokta, Kasper'ı kaldırmadan giriş yapılmıyor. Zannedersem veritabanı güncellemesinde gözden kaçırdıkları bir şey oldu ve bu tür girişleri de engelliyor. Eğer öyleyse beklemek gerekecek... Değilse de Kasper'ın ayarlarını didik didik ettim. Yine de belki gözümden kaçan bir ayar mı var diyorum...