Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikisinin arasında bir tercih lazımsa Norton derim. kaspersky çok kasıyor, bu kesin. ben bi dönem kullanmıştım, hediye kod gelmişti, sürenin bitmesini bekleyememiştim çünkü oyun oynarken kapatmak zorunda kaldım hep ve virüs yedim. şimdi trend micro kullanıyorum. hem güvenli hem çok hızlı. zaten dünya sıralamasında norton ve trend var. çok sonra kaspersky geliyor.
Her iki programı da kullanan biri olarak;
Kaspersky, çok fazlaca da belirtildiği üzere ciddi anlamda sistemi yoran ve yavaşlatan bir program
Norton, birçok antivirüs yazılımının bulduğu zararlıları bulmayan bir yazılım.
Bu sebeblerle yukarıdaki her iki programıda önermiyorum. Araştırmalarım sonucu benim önerim TREND MICRO...
Nedenlerini de kısaca şu şekilde açıklayabilirim. Antivirüs yazılımlarında bakılacak en önemli konu database, Trend Micro ülkemizde çok yaygın olmasa da dünyada önemli ve eski antivirüs yazılımlarından bir tanesi.
Önemli olan tek konu eski olması değil tabiki, bir de kullandığı teknolojiye bakmak gerekir. Bilgisayarların daha hızlı çalışmasını ve daha da önemlisi zararlıların kullanıcılara ulaşmadan temizlenmesini sağlayan gelişmiş bulut teknolojisini kullanması.
SONUÇ : Sınırsız koruma ve sinirsiz çözüm için Trend Micro...