Kaspersky mı Norton mu?

Norton - Kaspersky ?

• Kullanılan toplam oy
    208

Huff_20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim NORTON iyi bir Anti-Virüs,hele ki 360 serisi en kapsamlısı.NORTON yani Symantec firmasından şaşma derim .)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Norton ama Norton'un beğenmediğim tek özelliği bazı programlarda virüs olmasa bile virüs olarak görüp size sormadan silmesi.

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Norton 360 v5 yada 6,

sonar teknolojisi süper bir şey.

3 kişi birleşip alacaksın(kurbanda danaya girmek gibi oldu idare edin)

886

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikisinin arasında bir tercih lazımsa Norton derim. kaspersky çok kasıyor, bu kesin. ben bi dönem kullanmıştım, hediye kod gelmişti, sürenin bitmesini bekleyememiştim çünkü oyun oynarken kapatmak zorunda kaldım hep ve virüs yedim. şimdi trend micro kullanıyorum. hem güvenli hem çok hızlı. zaten dünya sıralamasında norton ve trend var. çok sonra kaspersky geliyor.

taken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her iki programı da kullanan biri olarak;
Kaspersky, çok fazlaca da belirtildiği üzere ciddi anlamda sistemi yoran ve yavaşlatan bir program
Norton, birçok antivirüs yazılımının bulduğu zararlıları bulmayan bir yazılım.

Bu sebeblerle yukarıdaki her iki programıda önermiyorum. Araştırmalarım sonucu benim önerim TREND MICRO...
Nedenlerini de kısaca şu şekilde açıklayabilirim. Antivirüs yazılımlarında bakılacak en önemli konu database, Trend Micro ülkemizde çok yaygın olmasa da dünyada önemli ve eski antivirüs yazılımlarından bir tanesi.
Önemli olan tek konu eski olması değil tabiki, bir de kullandığı teknolojiye bakmak gerekir. Bilgisayarların daha hızlı çalışmasını ve daha da önemlisi zararlıların kullanıcılara ulaşmadan temizlenmesini sağlayan gelişmiş bulut teknolojisini kullanması.

SONUÇ : Sınırsız koruma ve sinirsiz çözüm için Trend Micro...