günün sözü kısmına laikKargadan başka kuş kaspersky'den başka av. yalan
söylediklerinin bir kısmına katılmıyorum, katılmadığım kısmı anlatıyım,bence norton da kaspersky de eşit kalitede programlar. kaspersky son yıllardaki sürümlerinde çok kasmaya başladı. norton bu bakımdan daha iyi. benim p4 tek çekirdek sistemimde bile kasmadan çalışabildi. eskiden tam tersiydi. norton çok kasardı. kasper daha hafifti.şu an comodo internet security kullanıyorum. o da güzel hem de ücretsiz. sistemi de hiç kasmıyor. sanki güvenlik yazılımı kurulu değilmiş gibi.
tercihim ve oyum da nortondan yana.![]()
haklı olabilirsin. benim denediğim sistem yukarıda da yazdığım gibi P4 işlemci ve 2 gb ddr 400 ramli bir sistemdi. ortlama bir sistemde kasmayabilir. ancak norton kadar da hafif değil sonuçta.söylediklerinin bir kısmına katılmıyorum, katılmadığım kısmı anlatıyım,
kaspersky 2007,2008,2009,2010,2011 ve 2012 kullandım. 2007 kendi dönemine göre çok güzeldi, 2008,2009,2010 tam bi felaketti (özellikle 2009) bu kadar felaketden sonra kaspersky 2011 sistemi hiç kasmadı ve bilgisayarımı çok iyi korudu, 2012 eskisi kadar olmasada 2011 e göre biraz kasıyor.
yani eskiden iyiydi şimdi kötü diye birşey sözkonusu değil, günden göne bütün av ler kendisini geliştiriyor.
not: Bütün proğramları aynı bilgisayarda denedim.
haklı olabilirsin. benim denediğim sistem yukarıda da yazdığım gibi P4 işlemci ve 2 gb ddr 400 ramli bir sistemdi. ortlama bir sistemde kasmayabilir. ancak norton kadar da hafif değil sonuçta.![]()
Norton pekte hafif değil sonuçta. Oda ağır.haklı olabilirsin. benim denediğim sistem yukarıda da yazdığım gibi P4 işlemci ve 2 gb ddr 400 ramli bir sistemdi. ortlama bir sistemde kasmayabilir. ancak norton kadar da hafif değil sonuçta.![]()