Kaspersky mı? Bitdefender mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NxeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaspersky vs Bitdefender

• Kaspersky

Kullanılan: 9 75.0%
  • Bitdefender

Kullanılan: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Bu iki güvenlik yazılımından hangisi? Daha çok web koruma ağırlıklı olması benim için önemli torrent veya fazla bir yazılım kullanmıyorum. Gönül ister ki kullanmayalım fakat bir konu hakkında araştırma yaparken malwarebytes deneme sürümü girdiğim sitenin ransomware bir websitesiyi blokladığını gösteriyordu.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Bence Windows'un kendi antivirüsünü kullanın ve yanında hafif koruyucu programlar kurun. Onun haricinde bitdefender fazla koruyucu işlem uyguluyor ve kaspersky'dan daha ucuz diye biliyorum.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Web koruma için Kaspersky'ın eklentisi fazlaca iş görüyor.
Eklentiyi nereden edinebilirim?
Kaspersky daha iyi antivirüs bence
Bence Windows'un kendi antivirüsünü kullanın ve yanında hafif koruyucu programlar kurun. Onun haricinde bitdefender fazla koruyucu işlem uyguluyor ve kaspersky'dan daha ucuz diye biliyorum.
Ne tarz hafif yazılımlar önerirsiniz?
Tartismasiz Kaspersky Total Security.
Herkese teşekkür ederim.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Bu iki güvenlik yazılımından hangisi? Daha çok web koruma ağırlıklı olması benim için önemli torrent veya fazla bir yazılım kullanmıyorum. Gönül ister ki kullanmayalım fakat bir konu hakkında araştırma yaparken malwarebytes deneme sürümü girdiğim sitenin ransomware bir websitesiyi blokladığını gösteriyordu.

Sahsen Uzun Zamandir Antivirüs Programlari Kullanmiyorum. Fakat Tercih Yapsaydim Bu Kesinlikle Kaspersky Olurdu.

Windows'un Programi Iyi Fakat Yeterli ve Gelismis Degil.
Bitdefender'in Ucuz Olmasi Kaspersky Kadar Gecmisi ve Popülaritesi Olmamasindan Kaynaklaniyor.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
İkisi arasında kaspersky'ı tercih ederim ama anti virüs kullananlardan değilim şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım windows defender fazlasıyla iş görüyor tabi kullanıcı olarak biraz dikkatli olunduğu zaman sorun çıkacağını düşünmüyorum..

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Sahsen Uzun Zamandir Antivirüs Programlari Kullanmiyorum. Fakat Tercih Yapsaydim Bu Kesinlikle Kaspersky Olurdu.

Bitdefender'in Ucuz Olmasi Kaspersky Kadar Gecmisi ve Popülaritesi Olmamasindan Kaynaklaniyor.
Kullandığınız eklenti vs. var mı?

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001

Windows antivirüsü gayet gelişmiş derece ve daha fazla gelişiyor yılın en iyi antivirüsü seçildi ayrıca bitdefender ucuz olması kaspersky kadar gecmişi ve popülaritesi olmamasından değil kullanıcı dostu olmasından kaynaklanıyor.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Windows antivirüsü gayet gelişmiş derece ve daha fazla gelişiyor yılın en iyi antivirüsü seçildi ayrıca bitdefender ucuz olması kaspersky kadar gecmişi ve popülaritesi olmamasından değil kullanıcı dostu olmasından kaynaklanıyor.

Genel Olarak Bu Kategori Olsun veya Baska Bir Cihaz Program vs Secilmislikler Tarafsiz Bir Organ Tarafindan Yapilmiyor Maalesef ki Bunlar Algi Olusturmak Piyasada Isim Yapmak Icin Yapilan Hamlelerdir.

Kullanici Dostu Olup Olmadigini Tartismiyorum. Iyi mi Evet Iyi Siralama Yapsam Kaspersky'in Ardindan 2. Sirayi Alir. Demek Istedigim Isim, Tecrübe Gecmisi ve Popülaritesi Kaspersky Gibi Olmadigindan Fiyat Bazinda Boyle Bir Politika Izliyorlar.

HABAR

Asistan
Reaksiyon puanı
457

Lisans Bul

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
608
Bitdefender benzeri 90 gün deneme kampanyası var mı aktif bir biçimde?

Satin alma haricinde mi? Satin aldiktan sonra memnun kalmazsaniz vs 90 gün icinde iade hakkiniz var mi onuda bilemiyorum. 90 günlük bir deneme kampanyasi suan yok! Kolay kolay kampanya düzenlemez kaspersky, genellikle gelecek yilin 2021 versiyonu cikinca 3 veya 6 aylik deneme kampanyasi yapar. Bunuda genelde internet security icin yapiyor.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Satin alma haricinde mi? Satin aldiktan sonra memnun kalmazsaniz vs 90 gün icinde iade hakkiniz var mi onuda bilemiyorum. 90 günlük bir deneme kampanyasi suan yok! Kolay kolay kampanya düzenlemez kaspersky, genellikle gelecek yilin 2021 versiyonu cikinca 3 veya 6 aylik deneme kampanyasi yapar. Bunuda genelde internet security icin yapiyor.
İnternette total security 1 yıl 1 pc çok çok ucuza buldum bu keyler alınır mı?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,540
Malwarebytes öneririm ben. Hem işini çok iyi yapıyor hemde hafif. İnternet koruması da epey iyi. Zararlı sitelere karşı geçit vermiyor kesinlikle. Ancak TR'ye özel fiyatlandırması olmadığı için biraz pahalı. Öğrenciyseniz, kampanya ile 4 yıl toplamda 5 dolara satın alabilirsiniz. Ben bu şekilde satın aldım.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Malwarebytes öneririm ben. Hem işini çok iyi yapıyor hemde hafif. İnternet koruması da epey iyi. Zararlı sitelere karşı geçit vermiyor kesinlikle. Ancak TR'ye özel fiyatlandırması olmadığı için biraz pahalı. Öğrenciyseniz, kampanya ile 4 yıl toplamda 5 dolara satın alabilirsiniz. Ben bu şekilde satın aldım.
İyi hoş güzelde web'de herşeye engel koyuyor.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Biraz denedim güzel fakat ücretsiz versiyonu sadece taramaya yönelik. Aslında yeterli ama insan web korumasını aramıyor değil. Edu mail adresim var fakat o mail ile almak istemiyorum. Bu yazılımın alternatiflerini aramaktayım.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Biraz denedim güzel fakat ücretsiz versiyonu sadece taramaya yönelik. Aslında yeterli ama insan web korumasını aramıyor değil. Edu mail adresim var fakat o mail ile almak istemiyorum. Bu yazılımın alternatiflerini aramaktayım.
Gmail hesabı açmalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eklentiyi nereden edinebilirim?

Ne tarz hafif yazılımlar önerirsiniz?

Herkese teşekkür ederim.
Combofix , Adwcleaner
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,540
İyi hoş güzelde web'de herşeye engel koyuyor.
Açıkçası ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sadece bilindik bir markanın sitesine erişememiştim. Firma adını şimdi hatırlayamıyorum maalesef.

Üniveriste mail adresiniz varsa onay süreniz çok fazla kısalıyor. Bende öğrenci maili yok. Gerekli belgeleri attım 1 haftadan uzun sürdü onay süreci.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
kaspersky'ın labını yenecek antivirüs daha çıkmadı

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702

Eklenti olarak bunu kullanabilirsin. Sadece bir kaç bilindik markayı tuttuğunu gördüm. Onun dışında baya sağlam. AdBlock görevi de görüyor.

Sapphire sitesini tutuyor anlamsızca.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
malwarebytes antivirüs değil ve bilmediği virüslere karşı başarısız bir token değistirsek bile virüs olarak kabul etmiyor

Lisans Bul

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
608
İnternette total security 1 yıl 1 pc çok çok ucuza buldum bu keyler alınır mı?

Nereden satin aldiginiza cok dikkat edin, sorun olunca eyvah demeyin! Ben ortalama 1 ay önce Türkiye resmi sitesinden 30% indirimli kaspersky total security 1-PC/2-Yil lisansi aldim, kdv haric 274 civariydi ve kdv dahil 326 TL ödedim. Kaspersky resmi sitelerinden daha ucuza satan sitelere dikkat edin 3-5 kurus icin sorun yasamayin derim.

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
En iyi 2 antivirüs fiyat/performans olarak en iyisi BitDefender.?