Kaspersky İnternet Security v7.0 [ 6 Aylık Kampanya ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Rica ederim , maksat herkes yasal lisanslı yazılım kullansın.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Verilen aktivasyon kodunda deneme yazıyor. Pek tarzım değil deneme olan şeyleri kullanmak:(

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
respectndpeace dedi ki:
Verilen aktivasyon kodunda deneme yazıyor. Pek tarzım değil deneme olan şeyleri kullanmak:(

Deneme yazıyor olması sorun değil, tüm özellikleriyle 6 ay boyunca Kis yazılımını kullanabiliyorsun, yani herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Link dedi ki:
respectndpeace dedi ki:

Deneme yazıyor olması sorun değil, tüm özellikleriyle 6 ay boyunca Kis yazılımını kullanabiliyorsun, yani herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.

Biliyorum ama ben takıntılı biriyim :) Güzel paylaşım.

wespa34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşkrlr paylaşımınız için..

Kaspersky İnternet Security v7.0 i nrdn nasıl indirim kurabilirimm..paylaşırsanız sevinirim..

Mesajlar birleştirildi.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
wespa34 dedi ki:
Kaspersky İnternet Security v7.0 i nrdn nasıl indirim kurabilirimm..paylaşırsanız sevinirim..

http://www.kaspersky.com/trials adresden Kaspersky Internet Security 7.0 Free download diyeceksin pc ye kuracaksın ancak bilgisayarında başka virüs programı olmasın, çok sorun yaşarsın.

wespa34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşkrlrr tekrar yardım ve paylaşımınız içinn..

gncosmnli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum ben bu lisans kodunu giremedim kaspersky 9'u kurdum ama keyi giremedim dolayısıyla 1 ay ile sınırlı kaldık:((

funmaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar işe yaramadı bende de mevcut lisansı silip bu kodu aktivasyon yaptım ama 6 aylık falan değil geç kalınmış bir key numarası

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
gncosmnli dedi ki:
dostum ben bu lisans kodunu giremedim kaspersky 9'u kurdum ama keyi giremedim dolayısıyla 1 ay ile sınırlı kaldık:((

Lisans Kaspersky v9 için değil zaten.

erkek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bunu kullaniyorum. Yani firma kaspersky nin deneme sürümünü 6 a cikarmis. Herseyi tam calisiyor. Daha önceden kaspersky nin bir aylik sürümü dolmamis olursa daha saglikli olur. eger bir aylik deneme sürümünü daha önce bitirdiyseniz ve calismiyorsa üstelemeye gerek yok. ben bu siteyi baska siteden duymustum ordaki kisi böyle diyordu. olmazsa bir de kaspersky yi baska bir siteden indirin yada bir önceki sürümünü deneyin ama yine 7 olsun. yada ingilizcesini falan da deneyebilirsiniz. sürüm fark ediyor.... olmazsa avasti öneririm.

istenirse yasal yollardan da yürünebiliniyormus... ;D

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Farklı bir yöntem olarak kampanya sayfasındaki lisans kodunu aşağıda verdiğim sitede önce aktive edin.

https://activation.kaspersky.com/en/index.html

Customer ID bölümünü boş bırakın, ilk satıra lisans kodunu ve üçüncü satıra bir şifre belirleyip yazın, next butonuna basın ve daha sonra açılan sayfada key dosyanızı download edin, bu key dosyasını daha önce kurduğunuz kaspersky'e tanıtın.

Kaspersky internet security'i buradan indirin.

Kaynak: http://www.pckoruma.com/index.php?topic=992.30

hyau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aviranın 6 aylık lisansını aldım. Aralıkta bitiyor. Kaspersky'nin şifresini alıp Aralıkta kullanımına başlatabilir miyim?

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
deneme sürümünün süresi dolmuş şansım yok : ((

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
hyau dedi ki:
Aviranın 6 aylık lisansını aldım. Aralıkta bitiyor. Kaspersky'nin şifresini alıp Aralıkta kullanımına başlatabilir miyim?

Başlatabilirsin, tabi eğer hala lisans geçerliliğini koruyorsa.

suß7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar güvenli peki?.. Güzel paylasım tesekkurler.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
suß7 dedi ki:
Ne kadar güvenli peki?.. Güzel paylasım tesekkurler.

Testlere bakarak karar vermeniz en doğrusu, birazdan yeni yapılan bir testi paylaşıcam, onu inceleyin.

xeus10

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şimdi en iyi antivirüs norton bence fakat ram ve işlemcin iyi olacak bende o yok bende kasper kullanıyorum fakat bu kampanya gibi 6 aylık 3 aylık 30 gün deneme sürümü falan bunları kullandıgınde yeni virüslere karşı biraz korumasız oluyosun güncellemler önce lisanslılara gidiyo deneme sürümlerine yaklaşık 50 dk sonra geliyo bide deneme sürümü sahipleri (bu 6 aylık ve 3 aylık kampanya kullnıcıları deneme kopyası sayılıyorlar) modül güncellemelerinin çogonu almıyor böyle bide yanı var şimdi gelelim testlere bu testlerede güvenmemek lasım
çünkü yanlı gibi biraz en iyi test kendi deneyimindir mesale virüsbulletin testi biraz yanlı sürekli nod32 kazanıyo (aramızda kalsın nod32 virüsbülletinin sponsoru) bu koşullarda ne gibi bir sonuç cıkabilir bilmiyorum :):):):)

BU ARADA sürekli deneme anahtarı uyarısı alabilirsiniz bunun çözümü 7,0,125 yüklemek olacaktır yoksa sürekli lisans alın diye uyarı alırsınız

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
xeus10 dedi ki:
şimdi en iyi antivirüs norton bence fakat ram ve işlemcin iyi olacak bende o yok bende kasper kullanıyorum fakat bu kampanya gibi 6 aylık 3 aylık 30 gün deneme sürümü falan bunları kullandıgınde yeni virüslere karşı biraz korumasız oluyosun güncellemler önce lisanslılara gidiyo deneme sürümlerine yaklaşık 50 dk sonra geliyo bide deneme sürümü sahipleri (bu 6 aylık ve 3 aylık kampanya kullnıcıları deneme kopyası sayılıyorlar) modül güncellemelerinin çogonu almıyor böyle bide yanı var şimdi gelelim testlere bu testlerede güvenmemek lasım
çünkü yanlı gibi biraz en iyi test kendi deneyimindir mesale virüsbulletin testi biraz yanlı sürekli nod32 kazanıyo (aramızda kalsın nod32 virüsbülletinin sponsoru) bu koşullarda ne gibi bir sonuç cıkabilir bilmiyorum :):):):)

BU ARADA sürekli deneme anahtarı uyarısı alabilirsiniz bunun çözümü 7,0,125 yüklemek olacaktır yoksa sürekli lisans alın diye uyarı alırsınız
Nod 32 konusunda ciddi misin :D
Bir yıla KAV lisanslı kullanıyorum. 12 gün sonra bitecek. Nasipse KAV 7'ye terfi edeceğim :) I love KAV

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Kampanya sona ermiştir.

halilsinc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 aylık kampanyanın sayfası açılmıyor,nasıl alabilirim,bana yardımcı olurmusunuz?teşekkürler

Kaspersky İnternet Security 2009 un şifresini bulabilecek birileri varmı?

Not: Mesajlar birleştirildi, arka arkaya mesaj yazmayınız.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Link dedi ki:
Kampanya sona ermiştir.

halilsinc dedi ki:
6 aylık kampanyanın sayfası açılmıyor,nasıl alabilirim,bana yardımcı olurmusunuz?teşekkürler

Bir önceki mesajda kampanyanın sona erdiğini yazdığım halde nasıl alabileceğini neden soruyorsun ki ?