Kaspersky İnternet Security v6.0 3 Aylık Kampanya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
murmillo dedi ki:
arkadaşlar bu kampanya aylardır devam ediyor, 3 ay az demeyin, emin olun 3 ay sonra tekrar alabilirsiniz.

ben uzun bir zamandır kullanıyorum, ayrıca sadece internet security'de değil AV'de de oluyor. yalnız 7 için denemeyin olmaz.
Ben bu kampanya ilk başladığın o çakallığı yapayım dedim ama ilk 3 ay bittikten sonra tekrar key yükleyemedim çünkü gelen tüm keyler birbirinin aynı :(

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eee ben sürekli bu şekilde kullanıyorum :)

sen en iyisi bir de kaldırıp tekrar yükle ;)

ed: bu arada eski key'i de silmen gerek.

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İngiltere'de PC Advisor diye bir bilgisayar dergisi 6 aylık veriyor.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
lb.bingol dedi ki:
İngiltere'de PC Advisor diye bir bilgisayar dergisi 6 aylık veriyor.

Evet ama artık irlanda ve ingiltere dışından alınamıyor.

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
istersen keylerini google kaspersky keyleri yaz cıkar ve kullanırsın ama ne kadar yasal onu bilemem

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Tamam indirdim kurdum 3 aylık key aldım onuda browse yaptım
ama key blocked diye yukarda kırmız uyarı çıkıyo bu ne şimdi
yardım ederseniz sevinirim :)

277725366.jpg

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@cathlack
kullandığın key'in süresi bitmiş, bundan sonra o key kara listede ;D
yani bu key ile kaspersky in aktif değil, update yapamazsın !!!

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
regedit dedi ki:
@cathlack
Yahu onu bende anladım
İngilizce çeviri yardımı istemedimkii

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
cathlack dedi ki:
regedit dedi ki:
@cathlack
Yahu onu bende anladım
İngilizce çeviri yardımı istemedimkii

o zaman ya lisanslı bir tane alacaksın yada yasal olmayan bir tane bulacaksın ama yassak olduğu için bu konuya girilmiyor:*

GeCe_YoLcUsU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkçe yamasını upload ettim arkadaşlar: http://www.speedyshare.com/998277691.html

Gelelim yamayı kurmaya:

"Settings" bölümünü açın en altta "apparence" kısmına tıklayın hemen sağ tarafında "browse" yazan yere tıklayıp rardan çıkardığınız yama dosyasının klasörünü secmeniz gerekecek, "skin" adlı klasörü sececeksiniz. burda önemli bi nokta yamanın yerini bilgisyarda değiştirmemelisiniz öncelikle yamayı istediğiniz yere taşıyın sonra bu işlemleri uygulayın, bu şekilde yaptıktan sonra bilgisyarınızı kapatıp açın, %10 ihtimal ile tekrar ingilizceye dönebilir program bu durumda güvenli kipte açıp tekrar aynı işlemleri yapın, artık türkçe kalacaktır kesinlikle. güle güle kullanın.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Neden böyle upload ettiğiniz yamaları veriyorsunuz ki? İnndir.com 'un editörleri hazırlamışlardı ilk yamayı ben onu kullanıyorum ve %100 türkçe yapıyor ;) İnndir.com da aratın bulacaksınız B)

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
9
lucifer dedi ki:
Neden böyle upload ettiğiniz yamaları veriyorsunuz ki? İnndir.com 'un editörleri hazırlamışlardı ilk yamayı ben onu kullanıyorum ve %100 türkçe yapıyor ;) İnndir.com da aratın bulacaksınız B)
Sağol.

GeCe_YoLcUsU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lucifer dedi ki:

Ya arkadaşım buda aynı şey deilmi burda direk arkadaşlara sunuyoruz bu yamayı sen tutmuş bıdı bıdı ediyorsun !

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
GeCe_YoLcUsU dedi ki:
lucifer dedi ki:

Ya arkadaşım buda aynı şey deilmi burda direk arkadaşlara sunuyoruz bu yamayı sen tutmuş bıdı bıdı ediyorsun !

Aynı şey değil !!! Emeğe saygı diye birşey var aynı olayı gökhans19 da yayınladı ama altta kimin hazırladığını da yazdı !!! Sende yaz bıdı bıdı etmeyeyim !!!

GeCe_YoLcUsU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne emeğe saygısı kardeşim, mübarek günü tartışma yaratmayalım. ben yamanın nasıl kurulduğunu anlatıyorum yama "a" veya "b" kişisinin diye birşey yok

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evime gelip arama yapamayacağına göre şuanki keyimi yasallaştırmam gerektiğini düşünmüyorum :$ Maaşım yüksek olunca söz yasal kullanacam :D

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende 206 günlük yasal Kaspersky Anti-Virüs 7.0 var isteyen p.m atsın

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
GeCe_YoLcUsU dedi ki:
ne emeğe saygısı kardeşim, mübarek günü tartışma yaratmayalım. ben yamanın nasıl kurulduğunu anlatıyorum yama "a" veya "b" kişisinin diye birşey yok

Nasıl yok arkadaşım yamayı sen mi yaptın yok,kim yaptı meçhul >>

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
GeCe_YoLcUsU dedi ki:
arkadaşım birşeyi bilmiyorsun o zaman hiç konuşma ok .

Soruma cevap versene sen,ondan sonra kim birşey bilmiyor öğrenelim.Sizin verdiğiniz yama benim dediğim yama değil mi >> Adam gibi konuş !!!

GeCe_YoLcUsU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen incele ondan sonra konuş o zaman. sen seviyeni bil önce adam gibi konuş demek ne demek oluyor

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bak sen yamayı upload ettiğini söyledin ben yama inndir'in editörleri tarafından yapıldı altına alınıtının yerini söyleyebilirsin dedim sen bıdı bıdı etme dedin >> ben emeğe saygı göster dedim sen bilmiyosan sus dedin >> ben ne söylediysem dansözlük ettin en basit konuyu bu kadar uzattın ya helal olsun sana

GeCe_YoLcUsU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen kendine bir bak önce forumda yazdığın tüm cümlelerine kelimelerine bak dansözlük ne demek onu öğren, ve başkalarına böyle hitap etmeden önce,karşıdakinin seviyesini düşün seninki yüksek galiba. gelelim yama işine ben yamayı upload ettim dediysem yamayı yaptım demedim, ayrıca indirr dende bulmadım bu yamayı farklı bir yerden temin ettim. sen çıkmış burda emeğe saygı zımbırtısı yaptın. indirr in olsa bile bu yama yüzlerce yerde verildi, merak ettim indirr in yaması mı bu sen incelemeden bilmişlik yaptın adı üstünde profesor yazıyor. sen indir karşılaştır baklım aynı yamamı bu ben olma ihtimalini kabul ediyorum zaten ama gelde sana laf anlat, umarın bundan sonra adam gibi konuşursun en azından bana öyle konuş mümkün mü ?