Kaspersky İnternet Security 7 Tr' yi Silemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kokyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dün akşam bir siteden kis 7 tr yi indirdim ilk baş güzeldi kurdum. sonra keyleri denedim fakat olmadı. deneme sürümünü denedim olmadı. en sonunda da kaldırmayı denedim fakat aşağıdaki hatayı veriyor. sinir oldum lütfen yardım edin.

hatakisfm2.jpg

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kaspersky Anti-Virüsü bilgisayarınızdan kaldırmakta zorlanıyorsanız burayı tıklayarak (Yeni sürümler ile sorunsuzca çalışıyor) programın otomatik kaldırma dosyasını innDirip, işlemi güvenli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

alıntı adresi

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
unlockeri indirdim kaldırılamadı dedi

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
titanyum bu dosyaları nasıl kullanacağım
titanyum dedi ki:
Kaspersky Anti-Virüsü bilgisayarınızdan kaldırmakta zorlanıyorsanız burayı tıklayarak (Yeni sürümler ile sorunsuzca çalışıyor) programın otomatik kaldırma dosyasını innDirip, işlemi güvenli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

alıntı adresi

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse bilmiyor mu yani?

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
dosyanın içindeki regedet girdilerini yap avp_remove ve rem_add dosyalerını çalıştır

sonra program ekle kaldırdan kaspersky kaldırabilirsin

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
titanyum dosyanın içindekileri dediğin gibi yapınca kis7 program ekle kaldırdan kayboldu yani silemedim başlat menüsünde de yok ama klasörü hala duruyor

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
o zaman silinmiş otomatik olarak c:/programfilestan dosyalrınıda kaldır işlem tamam
bide yeniden başlat sorunun kalmaz

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer klasörden açarsam yine açılıyor ve bu klasörü silmek istersem aşağıdaki hatayı veriyor

hatasilmela2.jpg

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ctrl+alt+delete bas çalışan programlardan kis ile alakalı birşey olması gerek ismi şuan aklıma gelmiyor onu kapat öyle kaldırmayı dene sorun %100
arka planda çalışırken kaldırmayı denediğin için şuan kis kendini kaldırmaya izin vermiyor.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
burdan unlocker 1.8.5 indir kurulumunu yap kis7 nin üstüne sağ tıkla

tutorial1.png

burdanda

tutorial2.png

sol altta no action olan bölümden delete(sil) yerini tıkla unlock all(kilitleri aç) seçenegini tıkla program silibelirlikle ilgili bilgi verir.

unlocker 1.8.5

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaptım dosyalar hala silinmiyor

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende çok rahat silinmişti oysaki sadece ekle/kaldır başka bişi yapmadım

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
unlocker programını falan bırakın en kolay yol sag alt tarfatan kasperskynin üstüne gelip saga tıklayıp çıkış deyin sonra program ekle/kaldırdan kaldırın sorun olmaz 2 senedir bu yöntemi kullnıyorum hiç bi zaman hata olmadı

deneyinde bi haber verin oluyomu olmazsa başka yöntemler var onları deneriz Zzz Zzz ;D

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar saolun titanyumun ilk başta verdiği programı kullandım ve sonuç olarak güvenli modda silindi saolun herkese çok teşekkürler titanyuma +rep vermek istiyorum nasıl vereceğim

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir de kaspesky ın ekle/kaldırdan silinen türkçesi var mı??? rica etsem link verebiliyor musunuz???

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
dsaol bizde rep yok en öenmli şeyi yapıyoruz paylaşıyoruz bunu için +rep e ihtiyacımız yok

ama yinede düşündüğün için tşkler :D
kokyy dedi ki:
bir de kaspesky ın ekle/kaldırdan silinen türkçesi var mı??? rica etsem]
sadece yasal paylaşımlar yapılıyor ve rapid linki vermek yasak

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önemli değil titanyun arkadaşım bildiğin tr kis güvenilir olan var mı?

kokyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol teşekkür ederim :D

atacalipso

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Your Uninstaller 2008 programını kullan, sistem dosyalarından kurtulacaksın en azından. Sonra kalan dosyaları da Güvenli Kipten açarak silersin. Güvenli kipten açmayı biliyorsun sayıyorum

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
PC MERAKLISI dedi ki:
unlocker programını falan bırakın en kolay yol sag alt tarfatan kasperskynin üstüne gelip saga tıklayıp çıkış deyin sonra program ekle/kaldırdan kaldırın sorun olmaz 2 senedir bu yöntemi kullnıyorum hiç bi zaman hata olmadı

deneyinde bi haber verin oluyomu olmazsa başka yöntemler var onları deneriz Zzz Zzz ;D

Bu senin dediğin programı kaldırmadan önce işe yarar; kaldırmayı denedikten sonra işe yaramaz ctrl+alt+del yap orada kis bir çalışan bişi olması gerek ismi aklıma gelmiyor onu kapat ondan sonra kesin kalkacaktır.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Başlık düzeltilmiş ve konu Yazılım Diğer başlığı altına taşınmıştır. ;)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
erol_1982 dedi ki:
PC MERAKLISI dedi ki:

Bu senin dediğin programı kaldırmadan önce işe yarar; kaldırmayı denedikten sonra işe yaramaz ctrl+alt+del yap orada kis bir çalışan bişi olması gerek ismi aklıma gelmiyor onu kapat ondan sonra kesin kalkacaktır.
ordaki ismi avp.exe budur ki sonlandıramazsın ve erişim engellendi diye mesaj çıkar

ayazefe

Asistan
Reaksiyon puanı
5
makineyi aşırı kastırıyor zırt pırt uyarı çıkarıyor explorer dnsi sıfırlıyor modemi kilitliyor bir daha bedava verseler yüklemem nod32 yeter artar bile