arkadaşlar dün akşam bir siteden kis 7 tr yi indirdim ilk baş güzeldi kurdum. sonra keyleri denedim fakat olmadı. deneme sürümünü denedim olmadı. en sonunda da kaldırmayı denedim fakat aşağıdaki hatayı veriyor. sinir oldum lütfen yardım edin.

titanyum dedi ki:Kaspersky Anti-Virüsü bilgisayarınızdan kaldırmakta zorlanıyorsanız burayı tıklayarak (Yeni sürümler ile sorunsuzca çalışıyor) programın otomatik kaldırma dosyasını innDirip, işlemi güvenli bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.
alıntı adresi
kokyy dedi ki:bir de kaspesky ın ekle/kaldırdan silinen türkçesi var mı??? rica etsem]
sadece yasal paylaşımlar yapılıyor ve rapid linki vermek yasak
PC MERAKLISI dedi ki:unlocker programını falan bırakın en kolay yol sag alt tarfatan kasperskynin üstüne gelip saga tıklayıp çıkış deyin sonra program ekle/kaldırdan kaldırın sorun olmaz 2 senedir bu yöntemi kullnıyorum hiç bi zaman hata olmadı
deneyinde bi haber verin oluyomu olmazsa başka yöntemler var onları deneriz Zzz Zzz ;D
ordaki ismi avp.exe budur ki sonlandıramazsın ve erişim engellendi diye mesaj çıkarerol_1982 dedi ki:PC MERAKLISI dedi ki:unlocker programını falan bırakın en kolay yol sag alt tarfatan kasperskynin üstüne gelip saga tıklayıp çıkış deyin sonra program ekle/kaldırdan kaldırın sorun olmaz 2 senedir bu yöntemi kullnıyorum hiç bi zaman hata olmadı
deneyinde bi haber verin oluyomu olmazsa başka yöntemler var onları deneriz Zzz Zzz ;D
Bu senin dediğin programı kaldırmadan önce işe yarar; kaldırmayı denedikten sonra işe yaramaz ctrl+alt+del yap orada kis bir çalışan bişi olması gerek ismi aklıma gelmiyor onu kapat ondan sonra kesin kalkacaktır.
kokyy dedi ki:önemli değil titanyun arkadaşım bildiğin tr kis güvenilir olan var mı?