Kaspersky Internet Security 2012 (12.0.0.374) Türkçe

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
full tarama yılda bir yapıyorum yaptığımda da dandirikten 1 2 oyun exesinden başka birşey çıkmıyor yani iyi bir internet security sızıntı kaçırmaz. AV olmadan bilgisayar korunurmu? tabi korunur sen korursun av yerine, zaten avler bunun için yokmu senin elinden bu işi almak için. Yoksa kapı önünde duran arabana alarm taksanda olur takmayıp evin camından arabayı kontrol etsende olur ikiside korur ama alarm takarsan yatar uyursun:) işte ben bu yüzden AV kullanıyorum kafamı daha başka işlere vermek için.
saygılar.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
pure nin de türkçesi çıktımı acaba :)

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Keşke Türkçeye ilk diller arasında yer verselerde bu kadar beklemesek. Paylaşım için teşekkürler.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
teşekkürler [MENTION=29332]soner23[/MENTION] :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben virüs hiç gelmiyor demedim, ben elimden geldiğince tedbirli davrandığımdan virüs gelme olasılığını en aza indiriyorum mesela torrent olsun online oyun olsun bilmediğim tanımadığım rasgele yerleri kullanmam ondan herkese virüs 1 haftada geliyorsa benim bilgisayara 1 ayda geliyor, bende zaten yaklaşık 2 ayda bir format atarım.

o zaman senın pc her virüste biter sonuçta virüs yok edemicene göre hep kalınca sistemi bozar demi :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
o zaman senın pc her virüste biter sonuçta virüs yok edemicene göre hep kalınca sistemi bozar demi :)
aylar önceki konuyu nerden bulup çıkardın :D

soruna gelince, elbette virüs girdiğinde belirli işlemler yapamaz oluyorum ve direk format atıyorum ama tedbirli davranışta bilgisayarını kullanılmaz hale getirecek virüs girme süresini 1-2 ay kadar erteleyebiliyorum. En son formatı 6 hafta önce atmıştım, şu anda belki virüs vardır ama benim işlemlerimi engellemediği için ve bilgisayarımı kastırmadığı için biraz daha 1 hafta kadar daha beklerim sonra format atarım. (görev yöneticisinden baktımda 2 tane işlemden ciddi şekilde şüpheleniyorum, görev yöneticisinde görünmeyen virüsleri sen düşün :D)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
aylar önceki konuyu nerden bulup çıkardın :D

soruna gelince, elbette virüs girdiğinde belirli işlemler yapamaz oluyorum ve direk format atıyorum ama tedbirli davranışta bilgisayarını kullanılmaz hale getirecek virüs girme süresini 1-2 ay kadar erteleyebiliyorum. En son formatı 6 hafta önce atmıştım, şu anda belki virüs vardır ama benim işlemlerimi engellemediği için ve bilgisayarımı kastırmadığı için biraz daha 1 hafta kadar daha beklerim sonra format atarım. (görev yöneticisinden baktımda 2 tane işlemden ciddi şekilde şüpheleniyorum, görev yöneticisinde görünmeyen virüsleri sen düşün :D)

bende bilmiyom nerden cıkardım fakat virüs girerken sormuyor giriyimmi diye yani sen istediğin kadar tedbirli ol panpa :D

batugun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz virüsden zarar çıkmaz pc nin bağışıklık sistemi kuvvetlenir haha saol program için.

Cagrı Topuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 cu antivirüs kullanısım mcafee'yi sakın denemeyin cok kasıyor