Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.232 RC

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
  • 1zgyd1s.jpg

Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.232 RC

Kaspersky Internet Security 2011 - all-sizin ve aileniz için sorunsuz bilgisayar ortamı sunmaktadır-bir güvenlik çözümü. Kaspersky Internet Security 2011 size güvenli bir Internet deneyimi için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Kaspersky Internet Security 11- kişisel bilgisayarların çok katmanlı koruma için tasarlanmıştır Kaspersky Labs ürünleri, yeni bir çizgi vardır. Bu ürün teknolojilerinin çeşitli kullanıcı koruma maksimum seviyeleri ne olursa olsun teknik yeterliliklerinin dayanmaktadır içi koruma parçaları, dayanmaktadır. Bu ürün ortaklaşa Kaspersky Labs ve diğer şirketler tarafından geliştirilen çeşitli teknolojileri kullanır; onları bir parçası online servisleri üzerinden uygulanmaktadır.
RC sürüm = "Release Candidate" sürüm adayı demek. Yani tam sürüm çıkmadan bir önceki hali. Genellikle bu aşamadan sonra değişiklik olmaz çok bariz hatalar gözükmezse kodlar değişmez ekleme-çıkartma yapılmaz.

Download Kaspersky Internet Security 2011 RC
Download Kaspersky Anti-Virus 2011 RC

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
HARBİKIZ, Allah rızası için dur artık. Kendisi 98 MB olan bir programı nasıl 398 Mb olarak paylaşıyorsun? Ne var o bağlantıların içinde? Biraz sakinleş, kimse bir şey paylaşmanı beklemiyor senden. Gündem bölümüne takıl keyfine bak yahu. Yeminle banlanmanı istemediğimden yazıyorum.

5fs1go.png

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
HARBİKIZ, Allah rızası için dur artık. Kendisi 98 MB olan bir programı nasıl 398 Mb olarak paylaşıyorsun? Ne var o bağlantıların içinde? Biraz sakinleş, kimse bir şey paylaşmanı beklemiyor senden. Gündem bölümüne takıl keyfine bak yahu. Yeminle banlanmanı istemediğimden yazıyorum.

5fs1go.png
kas kis hepsi var......

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Peki, paylaşımın için teşekkür ediyorum, bu yolda başarılar diliyorum sana arkadaşım.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Konudaki yazaları kontrol edermisin sevmediğim bir forumun linki var copy paste yaptığında o linkte gelmiş olmalı :):thumbup1:

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Vega zaten Kaspersky çıkardımı tüm Windows sürümlerine uygun çıkarıyor benim bildiğim...

Bence onun içinde Linux,Mac filanda var. :D

Bu arada Linkler sağlam Vega.Senin PC kufayı yemiş :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Despi galiba All in One paket yani Xp / Vista / Win7 32 bit

Buarada linkler sizlere ömür :D

Vega zaten Kaspersky çıkardımı tüm Windows sürümlerine uygun çıkarıyor benim bildiğim...

olabilir :) artık final sürümü çıkınca indiririz :) lisansımızda win7 şerefine zaten :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117

Swat bilgisayarım kafayı yemiş olamaz yese yese firefox yemiştir :D

tekrar tekrar deniyorum inmiyor 404 hatası veriyor linki flasget ile indirmeye çalıştım öylede inmiyor :)

Du...:D

Şimdi yine linke tıkladım 404 verdi ondan sonra sayfayı yeniledim kaydet butonu şimdi çıktı kızdırmayalım harbikızı linkler sağlammış :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
vega kasper'ın dev bağlantısında anlık kopmalar oluyor dostum, şuradan biraz bekleyip dene.:) akşama da görüşelim.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
vega kasper'ın dev bağlantısında anlık kopmalar oluyor dostum, şuradan biraz bekleyip dene.:) akşama da görüşelim.
Üsteki linke tıkladım 404 verdi sonra 10/15 kere yeniledim dosya çıktı meydana iniyor şuan 98.7 mb galiba :)

Tamam dostum akşam görüşürüz :)

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
Arrkadaşlar yoğun bir şekilde download yapıldığı için zaman zaman kopmalar olabiliyor bir süre sonra yine deneyin. linkler sağlam...........

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
linkler sağlam..........

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
RC olmasına rağmen yinede uzak durun derim ben.Henüz tamamlanmamış, kararlı sürümü çıkmamış anti virüsler beklediğiniz korumayı sağlamayabilir.

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
HARBİKIZ senle amma uğraşıyorlar yahu :)))
kaspersky RC sürümlerinde pek ikinci RC ye geçmez bu sürüm final niteliğinde olduğunu düşünüyorum...
büyük ihtimalle haziran gibi final sürüm duyrulacaktır kaspersky.com dan

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
HARBİKIZ senle amma uğraşıyorlar yahu :)))
kaspersky RC sürümlerinde pek ikinci RC ye geçmez bu sürüm final niteliğinde olduğunu düşünüyorum...
büyük ihtimalle haziran gibi final sürüm duyrulacaktır kaspersky.com dan
ben sabırlıyım hepsine öğretecem bu işi.............

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Neyi kime öğretiyorsun. Böyle zekayi tiplere fitil oluyorum. Önce kendin öğrenmeye ne dersin. Mesela ilk dersini ben vereyim sana. Koyduğun resim bir kere sahte. 2010 sürümüne ait olan görselde değişiklik yapılmış. Belki de sen yaptın. Amacın dikkat çekmek mi?

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
Neyi kime öğretiyorsun. Böyle zekayi tiplere fitil oluyorum. Önce kendin öğrenmeye ne dersin. Mesela ilk dersini ben vereyim sana. Koyduğun resim bir kere sahte. 2010 sürümüne ait olan görselde değişiklik yapılmış. Belki de sen yaptın. Amacın dikkat çekmek mi?
ne dikkati çekecem yaaaaaaaaa yerli yabancı 6000 siteye üyeyim ben bütün alem tanıyor beni hey gidi heyyyyyyyyyyy......

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bir arkadaşım Kaspersky'nin veritabanının güven vermediğini söylüyor. Ne düşünüyorsunuz? Birkaç ay sonra beraber lisanslı antivirüs almayı düşünüyoruz. ESET, kendini koruyamıyormuş. Avira'yı söyledi, ben de ona güvenmiyorum. Norton'la tanışmam hiç hoş olmamıştı. Arada kaldım.

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Neden bahsediyorun sen. Çocuksun sen ya. Yalan haberlerini 6000 siteye de yapıştırıyor musun?

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
senin çok acil süresiz banlanman lazım bu siteden............

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Senin ne kendine ne insanlara saygın var. Aciz bir mahluksun.