Kaspersky Internet Security 2011 (1 yıl lisans) Bedava

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Mühendis senin dediğin kısa yollu görünse de uzun gibi geliyor bana. Çünkü çinceyi kurup kaldırmak ve sonra Türkçeyi kurmak epey zaman alır bence. Arkadaşın yaptığı yolla da sadece 1 kez gelişmiş kurulum seçip yapınca o sağ tıklamalarda felan çince yazma sorunu da ortadan kalktı, her yer Türkçe. Yine de teşekkürler.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Mühendis senin dediğin kısa yollu görünse de uzun gibi geliyor bana. Çünkü çinceyi kurup kaldırmak ve sonra Türkçeyi kurmak epey zaman alır bence. Arkadaşın yaptığı yolla da sadece 1 kez gelişmiş kurulum seçip yapınca o sağ tıklamalarda felan çince yazma sorunu da ortadan kalktı, her yer Türkçe. Yine de teşekkürler.

Yeni kuranlar için basit olabilir.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
bakınız bu yolla kaspersky turkıyenın sitesinden indirdiğim kis2011 turkçe kullanıyorum.sag tık yaptıgınızda çince sürümünde yazılar çıkar hani bunda yoktur.yani nasıl kis 2011 turkçe kullanıyorsanız aynı sekılde heryeri türkçe bu yolla kayıt defteri ,turkçe skin v.s falan oynamaya gerek yok.dedıgım cbi.dll dosyası kaspersky de lisans tan sorumlu dosya bu dosyayı turkçe sürümüm içine atarak kullanabiliyoruz.kaspersky çinceyi sadece programfiles/kaspersky lab dosyanın içindeki cbi.dll dosyasını almak için kuruyoruz,kurmamızın amacı bu çinceyi.verdıgım linkten kaspersky çinceden alınma cbi.dll dosyasını indirerek ,kaspersky çince kurmanız gerekmez.çinceyi cbi.dll dosyasını almak için kurdugumuz için lisans girmemize gerek yok zaten cbi.dll dosyasını alınca çince kis 2011 i kaldıracagız.burada amaç cbi.dll dosyasını çince sürümden almak.su an sisteminizde turkçe yapmak için skin,kayıt defteri yle falan oydınız muhtemelen.bu sekılde kullandıgınız için sag tıkta tara,sanbox falan çince çıkar.ekrana gelen kırmızı virüs uyarısında çince yazılar çıkar.benım söyledıgım yöntemle kis2011 türkçe kullanıyorsunuz.yani heryeri türkçe.tarafımda denemiştir.güncelleme ,tarama,sanbox v.b tum araçlar sorunsuz çalışmaktadır.
sag tıkta tara,sanbox falan çince çıkar.ekrana gelen kırmızı virüs uyarısında çince yazılar çıkar

Yanlış bilgilendirme var burada, 109 nolu mesajımdaki yöntemi kullanmamışsınız.
http://forum.shiftdelete.net/guvenl...net-security-2011-1-yil-lisans-bedava-11.html

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Program ekle kaldırda da türkçe olsun diyorsanız

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\InstallWIX_{66F1F013-008F-4875-B283-5A814B820347}

dizinindeki anahtarlarla oynayın :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
herhangi bir trojan falan bulursa çince yazmaz değilmi sağ altta ben normal soner23ün dediği gibi kurmuştum 1 hafta kadar önce şu an hiç sorunsuz çalışıyor

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Program ekle kaldırda da türkçe olsun diyorsanız

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\InstallWIX_{66F1F013-008F-4875-B283-5A814B820347}

dizinindeki anahtarlarla oynayın :)

Kurcalayacaktım ama sonra unutmuştum, aksam bakayım:) Allah'ın izniyle bilgisayara 1 sene daha format atmazsam böyle kullanırım, format atarsam da diğer yöntemle yükleme yaparım:)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam bulamazsan revo uninstaller ile sağ tıkla kayıt anahtarını aç de orada bulursun :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Türkiyeye vermiyorlar mı acaba :O Google translatede çıkan bu

Üzgünüm, sizin bölgenizde destek ve ilgi için teşekkür ederim, bu olay kapsamında sunulan değildir!

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar herhalde kapattılar artık alamıyoruz. elinde fazladan olan varsa bir tane gönderebilir mi?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ben de zannediyorum bir tek bende böyle bir sorun var. Dün de yazdım buraya ama kimse tepki vermedi :) Eğer elinizde fazla varsa bir tane de ben rica edebilir miyim?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ne demek hocam kendi kullandığımı gönderdim, geçenlerde aldığımı yeni aktifleştirdim yeniden 365 le başladım, kusura bakma :D:D

Arkadaşlar bi bakayım umarım bulurum bi tane.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ne demek hocam kendi kullandığımı gönderdim, geçenlerde aldığımı yeni aktifleştirdim yeniden 365 le başladım, kusura bakma :D:D

Arkadaşlar bi bakayım umarım bulurum bi tane.

möğüm değil çok çok teşekkür ederim :) bunu my kaspersky kaydettirdin mi?? kaydettirmediysen ben kaydettireyim :D

say55

Asistan
Reaksiyon puanı
1
elinde fazla key olan varsa gönderebilir mi bende davetiye verebilirim..:)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
lord87 ve erenberk gönderdim, bende bu kadar sanırım :D
Kontrol edip olup olmadığını söylerseniz sevinirim :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
__kadıköyRAP__ gerçekten çok teşekkür ederim. Hemen deneyip haber verecem.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Erenberk bir de olursa kaç günden başlattığını söyler misin, ben o lisansı kendimden kaldırdığımda 361 günü vardı.
Hayrını gör lord87.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar konu ilk açıldığı zamanlarda bir key almıştım ben de. Fakat o keyi kaybettim ve tekrar almaya çalışmama rağmen alamıyorum şu an. Sitenin sağ üst köşesinde bir sayaç var. Sanırım kalan günü gösteriyor. Şu an 16 gün daha var fakat key almakta sorun yaşıyorum dediğim gibi. Elinde fazladan key olan varsa ve gönderebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Google translate'ye göre biz almaya çalıştığımızda böyle diyor;
Üzgünüm, sizin bölgenizde destek ve ilgi için teşekkür ederim, bu olay kapsamında sunulan değildir!

Proxykullanıp girmeye çalıştığımda da güvenlik kodu yanlış diyor. Bunu da aşan çıkacaktır elbet beklemek lazım :)

mühendis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

bu yöntemi söylememin sebebi çin sitelerinden özellikle güvenlik yazılımlarında çok virüs çıkıyor.istersenız kayıt defterı falan ugrasıp ta kurarsınız.söyledıgım yontem cbi.dll dosyasını olduktan sonra gayet basit ve güvenli .sonuçta kasperky nın turkıye sitesinden ,indirilmiş yazılımı kuruyorsunuz.karar size kalmış hangisi uygunsa oyle kullanabilirsiniz.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
bu yöntemi söylememin sebebi çin sitelerinden özellikle güvenlik yazılımlarında çok virüs çıkıyor.istersenız kayıt defterı falan ugrasıp ta kurarsınız.söyledıgım yontem cbi.dll dosyasını olduktan sonra gayet basit ve güvenli .sonuçta kasperky nın turkıye sitesinden ,indirilmiş yazılımı kuruyorsunuz.karar size kalmış hangisi uygunsa oyle kullanabilirsiniz.

Dostum her adımı dediğin gibi yaptım ama sonuç: "key bu versiyon ile uyumlu değil" gibi bir hata mesajı. Aynen yaptım olmadı neyse şimdi diğer yöntem ile yapmaya çalışacam.

mühendis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
hocam turkçe versiyonu kurarken aldıgın keyi girmeyeceksin. benım anlattıgım yazıların altında video var oradan bakabilirsin.bu yöntemle okul labaratuvarına arkadslarla 121 tane kurduk busekılde. bır yerde hata yapmıssın

1) http://www.fileden.com/files/2008/7/28/2022950/cbi.rar dan bize grekli olan çince sürümün lisansından yetkılı olan cbi.dll dosyasını indiriyoruz.bana güvenmessenız ilk önce kis 2011 çince sürümü deneme olarak bılgısayarınıza
kurunuz.kurduktan sonra program files/kaspersky klasorunun içinde cbi.dll dosyası olacak.onu kopylayarak daha sonra kullanılmak üzere bir yere alıyoruz ve saklıyoruz.(cbi.dll kasperskynın çin versiyonun lisansından sorumlu dosyadır ve kis in orjinal dosyasıdır.)daha sonra kis çinceyi bilgisayarımızdan iyi bir şekilde kaldırıyoruz.cbi.dll dosyası bize lazım olan şey kaspersky çinceyi onun için kurduk.cbi.dll bir yerde saklıyoruz çünkü gerekli dosya.
geri kalanda
http://megaswf.com/serve/72054/ daki videoda anlatılmıstır.