• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kaspersky Internet Security 2009 winamp ı engelliyor!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaslar bi Kaspersky manyaa olarak Internet Security sinden vazgecemiyorum. 5.0 versiyonundan beridir kullaniyorum. Fakat bu 2009 versiyonu 8.0.0.506 winampı acarken engelliyor daha dogrusu engellemiyor ama en az bi 5 dakka süre gectikten sonra aciliyo winamp. Kasper zararlı programları tespit etmek icin sürekli bi setupu veya programı actigimizda ilk kendi filtresinden geciriyor. Sorun bundan kaynaklanıyo sanıyorum..

Ben sorunu winampın son sürümde cikan bi bug olarak saniyodum fakat kaspere cikis verdikten sonra winampin acilmasi saniyeler bile sürmüyo Aimp gibi yani :). Winampta 5.5 pro yani en son sürüm pro versiyonu. Bide DFX eklentisi var.

Acaba sizdede böyle oluyomu?

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
zone alarm kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kaspersky / Ayarlar /Tehditler Ve istisnalar / Güvenilir Alan / Güvenilir Uygulamalar Sekmesine Geç "EkLe" de ve Winamp.exe Yi buraya Ekle "Tehdit Tipi" Olarak da 3 ünüde işaretle artık Winamp ın Zank die Açılır :)

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kaspersky / Ayarlar /Tehditler Ve istisnalar / Güvenilir Alan / Güvenilir Uygulamalar Sekmesine Geç "EkLe" de ve Winamp.exe Yi buraya Ekle "Tehdit Tipi" Olarak da 3 ünüde işaretle artık Winamp ın Zank die Açılır :)

Bunu daha önce denemistim usta yine aynı 5 degilde 2 dakka bekletiyo :wassat: Sanki ikisi birbirine gıcık olmus gibi son sürümlerinde...