Kaspersky Kullanıcısı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 288
Bugün Kaspersky indirme reddedildi diye bildirim gönderdi tam tarama yaptım bir şey çıkmadı load 5.biz diye bir şeymiş anlamadım sizce ne bu?
Hocam bilgililerinde bilgilisi vardır benimde bilgim bir yere kadar dosya adı msedge.exe.Senin daha iyi bilmen gerekmez mi? (!)
Dosya nedir?
Evet korsan falan değil sence benim gibi birisi korsan indirir mi? Bu arada URL adı load.5 biz diye bir şey biraz araştırdım robot falan bildirim istiyormuş.Hmm.. False-positive gibi duruyor. Araştırdığım zaman Microsoft için olan bir şey çıktı ama, o mu? Doğru yerden mi yüklediniz?
Büyük ihtimalle Microsoft bildirimleri falan. Doğru ve orijinal sitesinden indirdiyseniz sıkıntı çıkmaz, false-pozitive bence.Evet korsan falan değil sence benim gibi birisi korsan indirir mi? Bu arada URL adı load.5 biz diye bir şey biraz araştırdım robot falan bildirim istiyormuş.
Bendede olmuştu virüs lü sitelerin indirmesini engelliyoBugün Kaspersky indirme reddedildi diye bildirim gönderdi tam tarama yaptım bir şey çıkmadı load 5.biz diye bir şeymiş anlamadım sizce ne bu?
Hocam şüpheli sitelere girmiyorum.Bir yabancı ya da tanınmayan bir siteye mi girdiniz ? Virüs yüklenmeye çalışıyor olabilir. Bunu reddeder ve virüs yüklenmez hikaye bana göre böyle gerçekleşiyor. JitterClick için olan ünlü bir site var bilirsiniz belki yasaktır diye yazmadım. Onda bile indirme başladı. Ve yoksay diyin böyle bir şey çıkınca. Yoksay deyince engellemiş oluyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 149595
Pek bilmiyorum dediğim gibi tanıdık sitelerde de çıkıyor bana oldu.Hocam şüpheli sitelere girmiyorum.
Google dan tarama yap kaspersky dan da tara bişey çıkmazsa temizdir zatenAma bir ara virüs bulaşmıştı temizlemiştim.
Google taraması derken?Google dan tarama yap kaspersky dan da tara bişey çıkmazsa temizdir zaten
Pop-up bildirim tarzında bişey internette yazıyo nasıl kaldırılıcağıHocam tanıdık site dediğiniz galiba pop-up bir virüs galiba load.5 biz diye bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google taraması derken?
Google > Ayarlar > Güvenlik Kontrolü > Şimdi DenetleHocam tanıdık site dediğiniz galiba pop-up bir virüs galiba load.5 biz diye bir şey.
Google taraması derken?
Hocam benim tarayıcımda şu an pop-up yok yani reklam falan çıkmıyor.Pop-up bildirim tarzında bişey internette yazıyo nasıl kaldırılıcağı
Google > Ayarlar > Güvenlik Kontrolü > Şimdi Denetle
tamam işte virüs programı engellemiş siteyiHocam benim tarayıcımda şu an pop-up yok yani reklam falan çıkmıyor.
Hocam bir de aynı şekilde izinsiz giriş reddedildi diye bir mesaj gönderdi.
İndirirse bir şey olur mu?tamam işte virüs programı engellemiş siteyi
Tabii olur.İndirirse bir şey olur mu?
siteye girince yükleme başlatıyo virsüs programı da indirmeyi durduruyo siteyi engelliyo inerse bişey olur virüs sonuçta oyun indirmiyo .d sende zaten engellendi demişİndirirse bir şey olur mu?
Sana virüs programından mı bildirim geliyoPeki ben bunu nasıl engelleyeceğim full her gün bana bu bildirim göndercek mi?
Evetsiteye girince yükleme başlatıyo virsüs programı da indirmeyi durduruyo siteyi engelliyo inerse bişey olur virüs sonuçta oyun indirmiyo .d sende zaten engellendi demiş
Sana virüs programından mı bildirim geliyo
Öyle bir özellik yok hocam.siteyi kara listeye ekle varsa öyle bi özellik
İstisnalara ekle var işte attığınız ss de kara liste gibi bişey o siteyi ayırıyo engelliyoÖyle bir özellik yok hocam.
Hocam ben öyle bir yer göremiyorum.İstisnalara ekle var işte attığınız ss de kara liste gibi bişey o siteyi ayırıyo engelliyo
şu ss deki gibi bi bildirim gelmiyomu size bildirimin ss i varmıBir yabancı ya da tanınmayan bir siteye mi girdiniz ? Virüs yüklenmeye çalışıyor olabilir. Bunu reddeder ve virüs yüklenmez hikaye bana göre böyle gerçekleşiyor. JitterClick için olan ünlü bir site var bilirsiniz belki yasaktır diye yazmadım. Onda bile indirme başladı. Ve yoksay diyin böyle bir şey çıkınca. Yoksay deyince engellemiş oluyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 149595
Hayır bana daha farklı bir bildirim geliyor.şu ss deki gibi bi bildirim gelmiyomu size bildirimin ss i varmı
ss i varmı veya ss de ne yazıyoHayır bana daha farklı bir bildirim geliyor.