İndirmeden sorıyım nasıl silicemKaspersky indir - tarat - virüsleri sil - kaspersky'ı sil
Sonrasında
malwarebytes indir - tarat - virüsleri sil- malwarebytes'ı sil
ESET çöptür, Kaspersky kat kat iyi, android de mi kullanacaksın?İndirmeden sorıyım nasıl silicem
yok pc deESET çöptür, Kaspersky kat kat iyi, android de mi kullanacaksın?
Kaldırması kolay. Direkt denetim masasından Program kaldır kısmından yapıyorsunuz.İndirmeden sorıyım nasıl silicem
tmm sağolunKaldırması kolay. Direkt denetim masasından Program kaldır kısmından yapıyorsunuz.
eset nod 32 indir daha iyi
İndir bence Kaspersky çok etkili ben android de kullanıyorum premium sürüm daha bi yan etkisini görmedimyok pc de
Mesaj otomatik birleştirildi:
indiriyorum ozaman
bilgisayara virüs bulaştı korkusuyla biraz aceleci yazdımKatılımcı başlık ne öyle ???? Türkçeyi katletmişsiniz ?
Malwarebytes daha hızlı. Eğer hızlıca tarama yapmak istiyorsan önce onu kur. Kaspersky'ın tam taraması 1 saat sürüyor.bilgisayara virüs bulaştı korkusuyla biraz aceleci yazdım
bilgisayara virüs bulaştı korkusuyla biraz aceleci yazdım
ben Windows defender ı 3 saat bekledim pek sorun olmaz bence beklerimMalwarebytes daha hızlı. Eğer hızlıca tarama yapmak istiyorsan önce onu kur. Kaspersky'ın tam taraması 1 saat sürüyor.
AbartmaMalwarebytes daha hızlı. Eğer hızlıca tarama yapmak istiyorsan önce onu kur. Kaspersky'ın tam taraması 1 saat sürüyor.
yok be okadarda değil cracke tövbeliyim zaten deneme sürümü kuracağımCrack indirmeyeceksin değil mi virüs programını...
Hangisini indireceksinyok be okadarda değil cracke tövbeliyim zaten deneme sürümü kuracağım
şuan kasperskyy tam tarama yapıyor taranan dosya sayısı sadece 1 bukadar yavaşmı ?Malwarebytes daha hızlı. Eğer hızlıca tarama yapmak istiyorsan önce onu kur. Kaspersky'ın tam taraması 1 saat sürüyor.
tam bilmiyorumki seçtim işte biriniHangisini indireceksin
İlk başta yavaş sonra hızlanıyorşuan kasperskyy tam tarama yapıyor taranan dosya sayısı sadece 1 bukadar yavaşmı ?
tmm sağolunİlk başta yavaş sonra hızlanıyor
Oralarda biyerinde etkinleştirme kodu felan varmı veya premium kod?tmm sağolun
yok deneme sürümünü etkinleştir yazıyorudu ordan girdimOralarda biyerinde etkinleştirme kodu felan varmı veya premium kod?
Hmm tamam eğer etkinleştirme premium kod yazan biryer varsa tıkla internet üzerinden Kaspersky premium key yazarsan çıkar doğruluğu %25 ? ama oluyor bazıları şu siteden bakabilirsinyok deneme sürümünü etkinleştir yazıyorudu ordan girdim
Nereye abartma güzel kardeşim? HDD kullanıyorum ayrıca 100GB'a yakın dosya tarıyor.Abartma