Kaspersky Antivirus 2011 Windows 7

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. Kaspersky Antivirus 2011 alıcam, bimeks'in sitesine baktım. Ürün açıklamasında şöyle bişi var :

SYSTEM GEREKSİNİMLERİ
İşletim Sistemi
Donanım Gereksinimleri
Microsoft Windows XP Home Edition (Service Pack 2 + all hot fix yapılmış)
Microsoft Windows XP Professional (Service Pack 2 + all hot fix yapılmış)
Microsoft Windows XP Professional x64 Edition + all hot fix yapılmış
Intel Pentium 300 MHz or higher (or *****alent)
256 MB Kullanılabilir RAM
Microsoft Windows Vista Home Basic (32/64 bit)
Microsoft Windows Vista Home Premium (32/64 bit)
Microsoft Windows Vista Business (32/64 bit)
Microsoft Windows Vista Enterprise (32/64 bit)
Microsoft Windows Vista Ultimate (32/64 bit)
Intel Pentium 800 MHz 32 bit (x86) / 64 bit (x64) veya yukarısı ( yada eşdeğer )
512 MB Kullanılabilir RAM
Önemli Not: Güvenli Kip 'te Microsoft Windows XP x64 ile çalışmaz ve Microsoft Windows Vista x64 ile bazı sınırlamalar ile çalışabilir.

Ben Windows 7 Pro. kullanıcısıyım. Antivirus çalışırmı çalışmazmı bilemedim. Windows 7'nin Vistaya uygun olan programları açtığını duymuştum ama yinede emin olayım dedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
öle nie yazmışlar hiç fikrim yok ama karspın yazılımları tum windows 7 lerde (x64 ve x86) uyumludur. bende deneme sürümünü kullandım. performansını beğenmeyınce kaldırmıştım. gönül rahatlığı ile alabılırsın. gözünle görmek istersen karspın sitesinden bak sistem gerekimine http://www.kaspersky.com/kaspersky_anti-virus

birde bimeksten alıcaksan internet securitysini al derim 8 tl fark var sadece. Güvenlik duvarı veek özelliklere değer bu 8 tl.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kaspersky'ın ürünleri arkadaşın dediği gibi Windows 7 ile uyumlu ve arada 8 TL'lik fark varsa KIS almanız daha mantıklı :)

Ayrıca ben de Windows 7 Pro(64bit) kullanıcısıyım.Şu anda olmasa da KIS 2011'i sorunsuz kullanmıştım :)

ReaLiST.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben windows 7 ultimate (64 bit) ve antivirüs olarakta kis 2011 kullanıyorum.Hiç bir sorun yok.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İlgilenen ve zaman ayıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

ÇAKIRXOOX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kulanıyorum hiç bir sorun yok. lisanslı sürüm 8987 günüdaha var :P :D

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
su bende 3000 yaptımda güvenmedim 30 günde 1 yeniliyorum :D

beyazpanter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Kaspersky kullanmak tehlikeli. 1 yıl önce çıkmış turkojan i bile yakalıyamıyorsa güncelini nasıl yakalıyacak. Bu işlerden azıcık bilgisi olan Kaspersky kullanmaz.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bence Kaspersky kullanmak tehlikeli. 1 yıl önce çıkmış turkojan i bile yakalıyamıyorsa güncelini nasıl yakalıyacak. Bu işlerden azıcık bilgisi olan Kaspersky kullanmaz.

Tek virüsle bu konuya varamayız..

A markası x virüsünü yakalayamaz.
B markası x'i yakalar ama y ve z'yi yakalayamaz.
Bir tane virüse bakarak antivirüsü değerlendiremeyiz..

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Fazla bilmem fakat Anti-Virus denilince 2011 Kaspersky diyolar, forumlar olsun kullananlar olsun. Sen ne kullanıyosun veya ne önerirsin ?

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Fazla bilmem fakat Anti-Virus denilince 2011 Kaspersky diyolar, forumlar olsun kullananlar olsun. Sen ne kullanıyosun veya ne önerirsin ?

Telefon denilincede nokia diyorlar ülkedeki kullanım oranına göre yorum yapmamak lazım. Bence kaspersky ilk 5 arasına giremez.

Tercih meselesi tabi.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
her sene bir anti virus firması performans olarak öne çıkıyor. örneğin norton 2009 a kadar vasat,sistemi kasan tercih eidlmeyen bir anti virustu. ama sırf onu deneyenler bır daha kullanmamaya özen gösterdiler :) halbiku 2009 dan itibaren devrim şeklinde değişti. 2009 da çok iyidi. karsperskyde oyle. 2011 yılında ise bit defender performans ve guvenlık bakımından ılk sıralarda yer aldı testlerde. kısacası ben anti vur testlerınde yuksek başarı oranı ve az kaynak kullanan yazılımları takıp edip kullanırım. bu sene piyango bit defender oldu. örneğin av-comparatives mayıs ayı testlerinde avira ve karspersky ve g-data ilk sıralarda yer aldılar. (aylık değerlendirme)

beyazpanter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek virüsle bu konuya varamayız..

A markası x virüsünü yakalayamaz.
B markası x'i yakalar ama y ve z'yi yakalayamaz.
Bir tane virüse bakarak antivirüsü değerlendiremeyiz..

Bu konuda haklısın. Fakat verdiğim sadece bir örnekti. Eğer bu tip hack sitelerine bakarsanız ordaki taratma raporlarında genel olarak kaspersky görmez. Bence bu konuda genel olarak geçilemeyen antivirüs antivir dir.

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
benim tavsiyem şu bilinen marka olsun..lisanslı olsun her zaman güncel tutun..iyidir..bitdefender ,gdata,kaspersky,norton,avast,mcaafe,avira,eset vs farketmez..bilinen bir antivirüs olsunda hangi tercih ederseniz edin..önemli olan antivirüsünüzün lisanslı ve güncel olmasıdır..hepsi koruma yapacaktır..internet security tercih edin..böylece internetinizide korumaya alırsınız + internet securitylerde güvenlik duvarı,malware koruma(gelişmiş) olarak bulunmakta..:) sürekli internet kullanan ve sık sık warez sitelerinde gezen biriyseniz..internet security kesinlikle tavsiyemdir..tam sistem koruma yapan antivirüsler her zaman işe yaramışlardır..ev kullanıcısıysanız..normal antivirüs seçebilirsiniz..