Kaspersky 2010 da bener yasagı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REDFOKS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Dün aksamki bir yıllık lisans fırtınasından sonra yüklediğim kaspersk'i sürümünde bener engellediğini fark etiim cok hoş bir şey istemediyiniz tum reklamlar yok oluyor ve websiteleri daha hızlı acılıyor

[a href=http://urlal.com/dqqf][/a]

örneğin:

[a href=http://urlal.com/dqqf][img src=http://i0910.hizliresim.com/2009/10/23/4898.jpg][/a]

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bende Yükledim Hiç Kasmıyor Ayrıca Dediğin Özellikde Çok Güzel.

Ama İptal Edebilriler Ondan Korkuyorum Herkez 20 tane alırsa oluğuda buydu aslında.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Reklamlar derken neye göre yok ediyor.Resimler ... gibi görüntüleride yok ediyor mu?
Yani herşeyi mi yok ediyor neye göre?

Hani memnunsanız kurayım bilgisayarıma.Şu an için antivirüs kullanmıyorum.Kaspersky'i severim :)

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Reklamlar derken neye göre yok ediyor.Resimler ... gibi görüntüleride yok ediyor mu?
Yani herşeyi mi yok ediyor neye göre?

Hani memnunsanız kurayım bilgisayarıma.Şu an için antivirüs kullanmıyorum.Kaspersky'i severim :)

Bence Kur ben kullanıyorum memlunum ama keyler iptal edilebilir.

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hiç kasmaması çok güzel keyler iptal edilirse yazık olur
kurmayan varsa hemen denemeye başlayıp keyfini sürsün
şimdilik

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
hiç kasmaması çok güzel keyler iptal edilirse yazık olur
kurmayan varsa hemen denemeye başlayıp keyfini sürsün
şimdilik[/QUOT

belkide reklam olsun millet baksın die yaptılar sonra keyleri iptal edicekler ama Etselerde Artık ben Gider Alırım Para İle Benim Gibi Düşünen çok kişi vardır belki eğer varsa kaspersky amacına ulaşmış demektir.

Dimi?

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Şu an piyasadaki en iyi antivirüs olduğunu düşünüyorum. Söylenen özelliği de çok güzel. Tarama yaparken bile bilgisayarı kasmıyor...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bugun buyazıyda cnette okudum

Güvenli içerik yönetimi çözümlerinin lider firması Kaspersky Lab’in Kaspersky Anti-Virus 2010 ve Kaspersky Internet Security 2010 ürünleri, Microsoft’un testlerini başarıyla geçti. Kaspersky Lab uzmanlarının yaptığı güncellemeler, bu ürünleri Windows 7’ye tam uyumlu hale getirdi.

Kullanıcılar, Kaspersky Lab’in geliştirdiği güncellemeleri indirerek, Kaspersky ürünlerini, 22 Ekim 2009’da piyasaya sürülen Microsoft Windows 7’ye kolayca entegre edilebiliyor. Kaspersky Lab’de geliştirilen 2010 ürünlerinin Microsoft Windows 7’ye uyum sağlaması, ürünlerin güvenlik çözümleri ve işletme sistemi içindeki uygulamalarının işlevsel ve sabit bir işletime sahip olduğunu kanıtlıyor. Böylece, yüksek güvenlik gerektiren işletim sistemlerinin ihtiyaç duyduğu antivirüs uygulamalarının köklü entegrasyonu sağlanmış oldu.

Kaspersky Anti-Virus 2010 ve Kaspersky Internet Security 2010’da uygulanan yeni teknolojiler, ürünlere geliştirilmiş proaktif koruma ve güvenli çevrede çalışan uygulama özelliği kazandırdı. Şimdi de ürünlere sağlanan gelişmiş yeni özellikler, Windows 7 kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Güncellenmiş Kaspersky Lab ürünleri yeni Windows 7 özelliklerini desteklerken örneğin, sanal kütüphanelere yeni eklenen dosyaların yanı sıra, bir önceki sunumu çalıştıran Windows XP Mode’unu da tarıyor.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende temizlemiyor reklamları :D Ama benimki XP :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Gerçekten güzel kasperky..:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bende hemen aktive ettim ..:D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
daha öncede vardı bu özellik.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hakkaten chrome'a kuramadım adblock'u ben de kaspersky'den kapattım :D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İnternet Security versiyonunda devamlı olarak vardı bu özellik 2006 yılından beri olduğunu biliyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
arkadaslar kıs 7 kıs de8 de yoktu hanı gozumden kacmıs dıecem ama ıyıce arastısmıstım bu konuyu..