Kasıtlı mı yapıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TZCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Shiftdelete nin bu tutumundan oyle rahatsiz oluyorum ki sanki Apple ve ürünleri Superkahraman bizim kullandiklarimiz işe yaramaz.
Samsung için böyle mübalağalı bir haberiniz hiç olmuyor nedense...
Teknoloji Haber bülteni değil Apple Forum sitesi gibi çalışıyorsunuz...
Tarafli yayininizdan ötürü teşekkürler.
20170527_232348.png

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Shiftdelete nin bu tutumundan oyle rahatsiz oluyorum ki sanki Apple ve ürünleri Superkahraman bizim kullandiklarimiz işe yaramaz.
Samsung için böyle mübalağalı bir haberiniz hiç olmuyor nedense...
Teknoloji Haber bülteni değil Apple Forum sitesi gibi çalışıyorsunuz...
Tarafli yayininizdan ötürü teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 23406
Bu haberde kasıtlı yapılacak bir şey yok kardeşim.Ama genel olarak SDN ve DH gibi siteler Apple Güzellemesi yapıyor orası ayrı.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Her yıl düzenli olarak on defa iPhone hayat kurtardı haberi çıkar zaten her yerde.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Sen hiç kasıtsız yapılan Apple'a süperkahraman mübalağası gördün mü?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Adamların suçu yok `phonearena dan alıyorlar çeviriyorlar siteye haberi biz yaptık diye koyuyorlar yoksa apple'ı filan kayırdıkları yok zaten

serkan tok

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
hacım apple her daim hayat kurtarır :D :D apple gölgelerin gücü android gölge :D :D

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
hacım apple her daim hayat kurtarır :D :D apple gölgelerin gücü android gölge :D :D
:D iPhone'un olduğunu varsayıyorum ? Orada ayarlar, genel, yasal uyarılar bölümü olacak, oraya biraz göz atarmısın ? Google lisanslarından tut BSD, Dragonfly BSD, GNU, çeşitli yazılım şirketleri vs. patentlerini göreceksin. Yani yazılımı yapanın patenti var orada. Apple'ın patentlerine bakarsan tamamen sahiplik ve devretme patenti. Gerçekte Apple bir şey üretmiyor, var olanı kullanıyor. Daha organize bir his veriyor o kadar. Bunun yanı sıra mantıksal olarak Android ile IOS'un kıyaslamasını yaparsak Android seçmemiz için daha fazla neden var. Apple'ın tercih edilmesinin tek bir nedeni var, donanımı ciddiye alıyorlar. Donanımları uzun süre dayanıyor. Ama iPhone'umdaki kişiler listesinde birisi beni ararsa ya da ben birini ararsam numarası kayboluyor ve bazen bir numarayı kendi rehberimde bulmak için kişilerde bulamadıysam, geçmiş aramalardan tut, komple aramam gerekiyor. Arama bazen işe yaramıyor. Ama numarasını yazsam hemen çıkar. İlginç bir durum var ortada. Apple sistemler kesinlikle en kararlı sistemler değil, donanımı misal Samsung ekranda en iyisi, cihazlarının ekranını Samsung'a yaptırıyor misal. Mac'ler dahil. Parasını da alıyor tabi, diğer firmaların böyle anlaşmaları olan çok az var. Misal hp ile beats audio anlaşmalıydı yanlış hatırlamıyorsam. Modern HP bilgisayarların üstünde yazar beats audio diye.

Reaksiyon puanı
16,128
surican kurtarıyor haber oluyor samsung'un olsa o yapay zekalı yardımcısı oda kurtarsa oda haber olur köpeğin ısırması haber olmaz ama ısırılan köpek haber olur mantığından...

serkan tok

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
çok uzun yazmışsın ya :D okurken üşendim samsung böyle bir şey... apple böyle bir şey ince espiriyi anladın varsayıyorum

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
çok uzun yazmışsın ya :D okurken üşendim samsung böyle bir şey... apple böyle bir şey ince espiriyi anladın varsayıyorum
İşte bu cevaba da bir kasıtlı mı yapıyorsunuz konusu açılır aslında :rolleyes: Okumaya üşeniyorsunuz, bir de üstüne okumaya üşendim diyorsunuz. Çifte cinayet sebebi :D

serkan tok

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
:D :D ama sonuç olarak okuyoruz önemli olan sonuç :D üşensekte üşenmesekte orada yazılanları saygıyla okuyoruz kasıt falan yok :D maksatıderyalar var :D :D bana soracak olursan şuanda apple kurtardı beni ben söylüyorum siri yazıyor sağolsun :D :D

ShiftBoss

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
289
Sahurcular burada sanırım. Hayat kurtarmış mı kurtarmamış mı arkadaşlar? Olayı bir netleştirelim önce :)

Reaksiyon puanı
16,128
ingiltere'de köpek sahibesinin göğsünü ısırıp hayatını kurtarmış gibi suri ısırmadan kurtarıyor...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu sitenin bir de sızdırıldı haberlerine hastayım. son 10 yıldır çıkan her telefon modeli için istisnasız sızdırıldı haberi yapılıyor. google'a "sızdırıldı shiftdelete" yazınca 100 sayfa sonuç çıkıyor :D

Reaksiyon puanı
16,128
the grudge sızdırdı mahaleli isyanda...
diyesim var...
gerçekten vuruyor.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Aslında SDN anasayfasındaki başlık benim de dikkatimi çekti. Pireyi deve yapmaya yani olayı büyütmeye gerek yok. :)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Burada aslında önemli olan hayat kurtarması zaten. Marka önemli değil.
Zamanında Paris Saldırısı olduğunda bir adamın s6'sı hayatını kurtarmıştı. Onu da haber yapmışlardı. Yani tek taraflı düşünmeyelim. Yarın lg, sonra htc olur kim bilir;)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165