Kasımpaşa, Beşiktaş'a kapıyı kapattı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş bu sezon tüm maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak! Bunun nedeni, Kasımpaşa'nın ödemelerdeki 1 ve 3 günlük gecikmeleri gerekçe gösterip Beşiktaş ile sözleşmesini tek taraflı feshetmesi...

bjkolimpiyat6_MZ8PI.jpg

Yeni stat inşaatı dolayısıyla bu sezon maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan ve Atatürk Olimpiyat Stadyumlarında dönüşümlü oynamayı planlayan Beşiktaş'ın elinde tek seçenek kaldı.

Kasımpaşa Spor Kulübü, Beşiktaş'ın kira bedeli ödemelerindeki gecikmeleri gerekçe göstererek sözleşmeyi tek taraflı feshetti.

Konu hakkında Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Kasımpaşa Spor Kulübü Derneği ile imzalanan stadyum kiralama sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiştir. Kasımpaşa Spor Kulübü Derneği ile Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan 2013/2014 futbol sezonu ile sınırlı stadyum kiralama sözleşmesi, kira bedelinin ödenmesinde 1 ve 3 günlük iki gecikme öne sürülerek Kasımpaşa Spor Kulübü Derneği tarafından tek taraflı fesh edilmiştir. Beşiktaş Futbol A Takımı, 2013/2014 sezonunda kalan iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynayacaktır." denildi.

GERİLİMİN SONUCU...

Yaşanan bu gelişme, Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında son dönemde ortaya çıkan gerilimin sonucu olarak görülüyor. İki takımın ligin ilk yarısında yaptığı maçı Kasımpaşa 2-1 kazanmış ancak Donk'un sahaya atılan 2. top ile yaptığı hareket sonrası Beşiktaş'ın itirazını değerlendiren TFF karşılaşmanın tekrarına karar vermişti. Ayrıca maçta sahaya atlayan Beşiktaşlı bir taraftarın Fernandes'e saldırması da siyah beyazlı kulübün tepkisini çekmiş ve Beşiktaş Yönetimi, Kasımpaşa Kulübü'nü yeterli güvenlik önlemi almamakla suçlamıştı. Tekrar kararı sonrası iki kulüp arasında söz düellosu da yaşanmıştı.

NTV Spor

HaXeL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Koskaca çınar benim takımım sahanı versen ne olur vermesen ne olur yel kayadan anca toz alır yalaka bir takımın sahasında oynamayı zaten yediremiyordum şimdi rahatladım.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hileli maç kazanıyorlardı tekrarlandı yedikleri için bahaneye gel

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nagadar da üzüldüm yaa :D :D

tüh tğh gördün mü sen .....

Bunlar kendini nimetten sayıyor arkadaş ....

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Vah vah ne yaparız nerelere gideriz :D Hahaha Kasımpaşa her geçen gün kendini küçültüyor. Acıyorum.