Kasımda Bing Başkadır!

srtdrk

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bingin artmasının başka bir nedeni'de hergün arkaplan olarak yayınladığı farklı farklı resimler ... Açıkçası girip bakıyorum bugün ne resim koymuşlar diye (:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Beyler iddaa ediyorum bu Google için sonun başlangıcı(Konu ile alakasız ama Microsoft içinse Windows 7 sonun başlangıcı :D)

Ve Bing Dünya'da tam kullanıma geçeceği anda,Bing rakipsiz kalıcak şu an ben Bing'in arama sonuçlarından memnunum ancak Türkiye'de Beta olduğu için tüm özellikler yok bunlar ne zaman yürürlüğe girerse Bing rakipsiz.

Şu şekil olucak;

Bing ve Diğerleri

forsaken1x

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Tarayıcım Chrome arama motorum Google... Bing 1000 fırın ekmek yesin Googlenin yanına yaklaşamaz... Oturmuş bir teknolojisi olan Google bu işin kralı. Live Search gibi Bing ellerin patlar.. Verilen reklamlar ile belki %3 filan arttırabilir kullanım oranını ama sadece seviyesi tek hanelerde kalır bingin

TK1071

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google ve Bing Karşılaştırması Yaptım Benim İstediğim Türden Sonuçları Google Verdi. En İyi Arama Motoru Benim Düşündüğüm Aradığım İstediğim Sonuçları Verendir. Daha İyisi Yapılana Kadar En İyisi Google

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Beyler inanamıyorum size bu konudan bile 2 eksi yedik daha ne diyim inanamıyorum.

Aaa Danaaaaaaa bir eksi daha aldık:D:D:D

genuine983

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Afedersiniz ama ne zamanki windowsu yeniden kursam her yeniden kuruşumda Bing yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor.

İşletim sistemini yeni kurduğunuzda otomatik olarak varsayılan arama sağlayacısı olarak geliyor. Bende inadına sistemi her yeniden kurmamda özenle tekrar google'a çeviriyorum. Bu microsoftdan başkasının işi değildir.