Kasa tavsiyesi

sevenyears

Asistan
Reaksiyon puanı
2

sevenyears

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bence hava akışı daha önemli.soğutmasına güvenemiyorum strike ın.fanları küçük.bi 20 cm fanlı bişey süper olur.bide 2 3 tane takabilecek yeri olucak.şahane:)

3d-enjoy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bence hava akışı daha önemli.soğutmasına güvenemiyorum strike ın.fanları küçük.bi 20 cm fanlı bişey süper olur.bide 2 3 tane takabilecek yeri olucak.şahane:)
ben Aerocool strike X kullanıyorum soğutma sistemi gayet iyi pc 3 gün açık kaldı sıcaklık değerlerine baktım sadece 2,3 derece yükseldi[h=1]
[/h]

sevenyears

Asistan
Reaksiyon puanı
2
oc yaptığım zaman strike X in yetersiz kalacağını düşünüyorum.hepsi bu.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yerinde olsam tasarım kadar malzeme kalitesine de bakarım. malzeme kalitesi deyince cooler master kasalar ilk sırada gelir. istediğin fiyata şu modeller var:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-performans-kasasi.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim...-rc-912-plus-pencereli-performans-kasasi.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim...-usb-3-0-portlu-pencereli-miditower-kasa.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-advance-performans-kasasi.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-922-mid-tower-siyah-kasa.html

ben haf 912 plus kullanıyorum ve memnunum. özellikle ön paneldeki 20 cm ledli fan soğutma bakımından çok avantaj sağlıyor. haf 912 plus kasanın 3 farklı versiyonu var. komple metal, pencereli, ve usb 3.0 destekli "advence" modeli. haf 922 ve cm storm modelleri de gayet güzel. :)

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben HAF 932 kullanıyom gayet güzel mavi led fanlar alırsan daha güzel oluyor..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ne kadar çok fan o kadar çok gürültü. soğutma işlemi mümkün olduğunca az sayıda fan ile gerçekleştirilebilmeli. mesela benim kullandığım haf 912 kasada önde 20 cm ve arkada 12 cm 2 fan var ve yeterli bir soğutma sağlıyor.

dark gibi kasalarda göz boyamak için 12 cm fanlardan bolca koyuyorlar. fan küçüldükçe gürültüsü artar

tasarımına ve görüntüsüne diyecek söz yok tabi. :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Haf 912 Plus kullanıyorum, memnunum.

+750 watt güç kaynağı var, Vatan'dan almıştım yazın. Önde ve arkada birer fan vardı, ben bir de üste taktırdım. (200 mm)

Sezer_53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 300 tl yi keçmeyen PSU (600 W aşağısı kurtarmıyo kasa bulamamamın sebebi :D) bi oyuncu kasası önere bilirmisiniz ben baya araştırdım ama iyi birşey bulamadım

Sezer_53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1. linkteki güzelmiş fan olarakta iyi
rtsbora teşekkürler

Sezer_53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım konu zaten kasa tavsiyeleri deilmi birinin bi sorusu oldumu gelip nereye yazacak hem sen sorunun cevabını almadınmı niye konuyu sahipleniyorsun

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kasa fena değil fiyat sana uygunsa güzel secim

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Kasa alırken aklınızda bulunsun kasanın metal aksamlı olması pencereli olmasından iyidir çünkü kasadaki sıcaklığı metal çeker kasa içindeki sıcak hava daha iyi atılır. Pencereli olsun havam olsun demeyin <:)

Sezer_53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen bakma bana brader al kasanı:)
sen de bi öle konuşuyon bi böle :S

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

Kasa alırken aklınızda bulunsun kasanın metal aksamlı olması pencereli olmasından iyidir çünkü kasadaki sıcaklığı metal çeker kasa içindeki sıcak hava daha iyi atılır. Pencereli olsun havam olsun demeyin <:)
kasa çelik miş ben zaten penceresine falan bakmıyom sağutması salam olsun yeter tabi görünüşte önemli :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de ışıklı, pencereli, janjanlı bi kasa aldım ama kapaklı dolabın içine koyduğumdan havası yalan oldu :)

film izlerken tüm odayı aydınlatıyordu, üstüne seccade örtüyordum. :D

en basit olanını al.

Sezer_53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kasa fena değil fiyat sana uygunsa güzel secim
fiyat biraz fazla ama bi yolunu buluruz zaten şimdi pc toplayamam 1-2 ay içinde alabilirim belki

---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:08 ----------

ben de ışıklı, pencereli, janjanlı bi kasa aldım ama kapaklı dolabın içine koyduğumdan havası yalan oldu :)

film izlerken tüm odayı aydınlatıyordu, üstüne seccade örtüyordum. :D

en basit olanını al.
O da güzel :D:D