selam arkadaşlar öncelikle tüm ilgilenecek arkadaşlara şimdiden tşkler yardımlarınızı bekliyorum.
benim pc özellikleri şöyle;
asus m2n32 slı wifi deluxe anakart
corsair 2x2 4 gb ram 800 mhz soğutuculu
asus en8500 gt 512 mb x2 ekran kartı (2 adet sli sistem)
high power plus 560 w psu modüler
2 adet 250 gb sata2 seagate hdd ve 1 adet samsung 500gb sata2
2 adet sata dvd +rw asus marka
feel hurricane 2 atx kasa
22 inç nec lcd monitör
çok acillll lütfen !!
sorun şu arkadaşlar ilk aldığımda sistemi ben toplama alıp kendim topladım yaklaşık 1 senedir kullanıyordum hiç bir sorun yaşamak ve çok mükemmel bir şekilde çalışıyordu ancak son bir ay içinde pc yi kapattıktan sonra açmaya çalıştığımda hiç bir açılış bip sesi vermeden vede görüntü gelmeden öylece fanlar çalışıyor tüm fanlar hemde ve bir türlü sistem açılmıyor.ilk aralar resetlerken veya bir kaç kez açıp kapattıktan sonra tekrar açılıyordu ancak şimdi kapandı ve bir dahada açılmıyor.ne kadar açıp kapıyorum aynı.defalarca biosunu sıfırladım ki jumperden yinede açılmadı. yardımlarınızı bekliyorum tşklerr.
benim pc özellikleri şöyle;
asus m2n32 slı wifi deluxe anakart
corsair 2x2 4 gb ram 800 mhz soğutuculu
asus en8500 gt 512 mb x2 ekran kartı (2 adet sli sistem)
high power plus 560 w psu modüler
2 adet 250 gb sata2 seagate hdd ve 1 adet samsung 500gb sata2
2 adet sata dvd +rw asus marka
feel hurricane 2 atx kasa
22 inç nec lcd monitör
çok acillll lütfen !!
sorun şu arkadaşlar ilk aldığımda sistemi ben toplama alıp kendim topladım yaklaşık 1 senedir kullanıyordum hiç bir sorun yaşamak ve çok mükemmel bir şekilde çalışıyordu ancak son bir ay içinde pc yi kapattıktan sonra açmaya çalıştığımda hiç bir açılış bip sesi vermeden vede görüntü gelmeden öylece fanlar çalışıyor tüm fanlar hemde ve bir türlü sistem açılmıyor.ilk aralar resetlerken veya bir kaç kez açıp kapattıktan sonra tekrar açılıyordu ancak şimdi kapandı ve bir dahada açılmıyor.ne kadar açıp kapıyorum aynı.defalarca biosunu sıfırladım ki jumperden yinede açılmadı. yardımlarınızı bekliyorum tşklerr.