Kaş , bıyık ve sakal hakkında

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Kaşının ortasını aldır bence. Sakal ve bıyık için ise bence bir şey yapma. Öbür türlü sürekli onunla uğraşmak zorunda kalacaksın.

yılmaz05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerin için teşekkür ederim.sakal ve bıyık içinse ben sadece normal olanı istiyorum. Yaşıtlarımın ki gibi olsun kafi.

RuiCosta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özel hastanelerde lazer epilasyonun seans ücreti 60 tl 6-7 seansta bitiyor ortalama 5-6 ay arası yani her ay 60 tl büyük bir mebla değil git kaşlarını lazer epilasyonla aldır kurtul

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Sakal çıkmıyorsa çıkmaz yapcak bişe yok illa çıksın istiyorsan jilet ustura vuracaksın sürekli.Kaş içinse git aldır çok basit istersen evde cımbız ile alabilirsin ama tavsiye etmem

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Her banyo sonrası cımbız ile alabilirsin kaşları, böylece fazla acı çekmezsin alırken. Sakal için ise vur jileti geç. Dikkat et kılın çıktığı yerin tam tersine vur. Tam yukarıdan aşağı yani. Yoksa tahriş olur.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
kaşları al,mutlaka al! sakal bıyık için kestikçe gelir!

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Hiç müdahale yapma orjinal haliyle dursun özellikle kaşlar dokunma aldıkça yine yine gelecektir daha güçlü gelecektir epilasyon felanda yaptırma. Benim şimdiki aklım olsa enseme hiç jilet vurdurmazdım hatta beni zamanında traş eden kuaförlere öyle kızıyorumki jileti çok sırta kadar sümüşler insan büyüyünce fark ediyor.

yılmaz05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bişey daha sorcam göz altı torbaları nasıl gider ve dudak kavlaması nasıl geçer şimdiden teşekkürler

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hoşnut değilsen kaşlarını al sakallara dokunma. :)

cembudak77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar
kasımın ortasını aldırıyımmı
resim linki: https://hizliresim.com/95kOVr

bir de be 17 yaşındayım ama bıyık ve sakal daha ilk çıktığı gibi ne yapıyım
resim linki: https://hizliresim.com/ng1BGB

arkadaşlar yardımınızı bekliyorum bu görünümümden bıktım artık.
Kaşı bilmem senin tercihin ama sakal konusunda yardımcı olabilrim. Sakallarını jiletle kesmeye başla ve heryeri kes. Örneğin bıyığı kesip yanları bırakma. Yani kısaca sakalları kes.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hormonlarla alakali olan bir seyi jilet vurarak etkileyemezsiniz. Kendimden biliyorum ve bu bilimsel olarak da kanitlanmis bir durumdur.

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=466419]yılmaz05[/MENTION] Göz altı torbalarının sebebi yeterince uyumama, sigara, alkol, hastalık veya genetik olabilir. Bende göz altı morlukları vardı. Herkes yetişkin insanlar günde 6 saat uyumalı diyor ama bence 8 saat uyumalıyız.

cembudak77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hormonlarla alakali olan bir seyi jilet vurarak etkileyemezsiniz. Kendimden biliyorum ve bu bilimsel olarak da kanitlanmis bir durumdur.
Hiç çıkmayanda dediğin doğru. Ama sakallar jilet vurdukça daha gürleşip belirginleşiyor. Arkadaşın ince de olsa birçok yerde var. jiletle daha gür ve düzgün olacaktır.

Onur89TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kendimi bildim bileli sakal bıyık kıllarım sayılı. Yok desem yeridir. :) Ama kaç sefer jilet vurdum, hiçbir etki yapmadı. Çıkmıyor. Arkadaşların dediği gibi sadece çıkıyorsa jilet var olanı daha gür çıkartır. Yoksa benim gibi şansına küs... (Yaş 26)

osip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaşları kesin al sakal o kadar sorun değil