Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Beşiktaş, bu sezon taraftarı ile buluştuğu ilk maçta Göztepe'yi 3-0 mağlup etti. Beşiktaş, aldığı galibiyetle Sivasspor mağlubiyetini unuttururken, Göztepe ikinci maçında da gol atma başarısı gösteremedi.

besiktas-ic11.jpg
Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe ile karşılaştı. İlk yarısında oldukça zorlandığı karşılaşmayı 3-0 kazanan Beşiktaş, ilk hafta aldığı Sivasspor mağlubiyetini unutturdu.
besiktas-ic-2.jpg
Beşiktaş ile Göztepe arasında oynanan maçta, eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut unutulmadı. Beşiktaş ve Göztepeli oyuncular ile maçın hakem üçlüsü, alınan karardan dolayı sahaya siyah pankartla çıktı. Başlama düdüğü öncesi Bulut için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
besiktas-ic1-1.jpg
Her iki takımın taraftarları da Emine Bulut cinayetine tepki gösterdi. Vodafone Park’ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, “Kadına uzanan eller kırılsın” tezahüratı yaparken, Beşiktaş tribünlerinde Emine Bulut’un isminin yazılı olduğu “Anne lütfen ölme” pankartı yer aldı.
besiktas-ic2-1.jpg
Bu sezon ilk kez taraftarı ile buluşan Beşiktaş, maça tempolu başladı. Kazandığı toplarla hızlı hücumlar geliştirmeye çalışan Beşiktaş'ın temposuna Göztepe de ayak uydurunca, karşılaşmanın ilk yarım saati karşılıklı ataklarla geçti.
besiktas-ic13.jpg
Ancak iki takımın da tempolu oyunlarını net pozisyonlara çevirmekte zorlandığı gözlendi. Buna rağmen Beşiktaş, uzaktan çekilen iki şutta direğe takıldı. Henüz 4. dakikada Güven'in, 41. dakikada ise Oğuzhan'ın vuruşlarında direk gole izin vermedi.
besiktas-ic3-1.jpg
Ceza sahasının biraz dışında topla buluşan Güven Yalçın sağ ayağıyla sert vurdu ama top üst direkte patladı. Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Oğuzhan Özyakup, Güven Yalçın'ın şutuna benzer bir vuruş çıkardı fakat top yine üst direğe çarptı ve oyun alanına döndü.
besiktas-ic8.jpg
Göztepe, 16. dakikada tehlikeli geldi. Beşiktaş'ın kaybettiği top sonrası Göztepe, önemli bir fırsat yakaladı. Fakat Serdar Gürler'in ceza sahasına girmeden yaptığı vuruş kaleci Karius'da kaldı.
besiktas-ic4-1.jpg
İlk yarıda tempolu oyun pozisyona dönüşmeyince, top kayıpları da artmaya başladı. Herkes ilk yarı golsüz beraberlikle bitecek sanırken, sahneye Güven çıktı. 45+2'inci dakikada ağları havalandıran Güven, Beşiktaş'ı öne geçirdi.
besiktas-ic10.jpg
Sol kanattan ceza sahasına giren Caner Erkin kale sahasına sert bir orta yaptı ve topa dokunan genç yıldız Güven Yalçın takımını 1-0 öne geçirdi.
besiktas-ic9.jpg
Beşiktaş ikinci yarıya hızlı başladı. 54. dakikada Caner, Beşiktaş'ı 2-0 öne geçiren golü kaybetti. Sol kanattan kullanılan serbest vuruş sonrası Caner Erkin ceza sahasına doğru ortaladı. Kaleye yönelen top kaleciyi de yanılttı ve ağlarla buluştu.
besiktas-ic12.jpg
Bu golden beş dakika sonra Beşiktaş, farkı üçe çıkardı. Sol kanattan çalımla ceza sahasına giren Ljajic, topu sağ ayağına aldı ve sert bir vuruş yaptı. Kaleci Beto müdahale etse de topun ağlara gitmesini önleyemedi.
besiktas-ic5-1.jpg
Baskısını iyice arttıran Beşiktaş, 62. dakikada dördüncü gole yaklaştı. Sağ kanattan yapılan ortada Vida kayarak dokundu ancak top kaleci Beto'da kaldı. Bu dakikadan sonra oyunda tempo iyice düşmeye başladı.
besiktas-ic14.jpg
Kalan zamanda başka gol olmayınca mücadele 3-0 Beşiktaş'ın galibiyeti ile sona erdi. Taraftarı ile buluşan Beşiktaş, Göztepe karşısında aldığı net galibiyetle moral buldu.
besiktas-ic7-1.jpg
Ligin ilk haftasında Sivasspor'a 3-0 yenilen Beşiktaş, Göztepe'yi aynı skorla yenerek averajını sıfırladı. İlk maçında evinde Antalya'ya 1-0 yenilen Göztepe ise, Beşiktaş deplasmanından da gol atamadan mağlup ayrıldı.


Kaynak: Skor
 

Son mesajlar

Üst