KartaL bu akşam tura uçabilecekmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
emubaltaci dedi ki:
hayırlı olsun Kartal birazda şansıyla türü geçti inş. şamp. liginde görecez ;)
bobonun attıgı ikinci gol nasıl bişeydi ole ballı
Evet top gidiyo o arkaya bakıyo gol olduktan sonra topu görebildi :D

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bu d-smart olayı çok kötü oldu, aldığımız tüm uydu sistemleri çöpee gidecek ya... adamlar yeni alet almanız lazım dioo, yazılım güncellemesi yapmıyorlar.

şampiyonlar ligine kalınca alıcam artık napiim :S

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
murmillo dedi ki:
arkadaşlar bu d-smart olayı çok kötü oldu, aldığımız tüm uydu sistemleri çöpee gidecek ya... adamlar yeni alet almanız lazım dioo, yazılım güncellemesi yapmıyorlar.

şampiyonlar ligine kalınca alıcam artık napiim :S
şampiyonlar ligini D smart vermiyor :D ayrıca dediklerinde haklısın bir onu alıyon hop hemen sonra digeri olmazki böyle

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
En güzeli benim.Hiçbirini almıyorum ayda yılda bi maç izliyoruz zaten onada kafeler yetiyor..Evdeki uyduda 1000den fazla kanal var zaten bide dsmarta paramı vericez.. :D

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Dsmartın yaptığı uygulama bencede çok yanlış , hemen hemen herkesin evinde bir kart girişli uydu alıcısı var , bir düzeni var , yeni bir cihaz almaya zorlamaması gerekiyor , zaten hazırlık maçları bitti , bir kaç ön eleme maçıda tamamlandığında hangi maçı verecekler merak ediyorum.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Link dedi ki:
Dsmartın yaptığı uygulama bencede çok yanlış , hemen hemen herkesin evinde bir kart girişli uydu alıcısı var , bir düzeni var , yeni bir cihaz almaya zorlamaması gerekiyor , zaten hazırlık maçları bitti , bir kaç ön eleme maçıda tamamlandığında hangi maçı verecekler merak ediyorum.
yanlız Star ıda almışlardı bunlar arkadaşlar acaba diyorum Stardaki Şampiyonlar ligi maçlarını D smart a mı kaydırır bu Doğan şeref***