Kart Okuyucu?

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
casper masaüstü pc'm de kart okuyucuya hafıza kartı taktığımda karta hiçbirşey kopyalayamıyorum ' yazmaya karşı korumalı ' hatası alıyorum. acaba bunun çözümü nedir.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..:clover:

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bilgisayarında yazma ve okumaya karşı koruma açık ise ondan kaynaklanıyordur.
Bu programı kullan işini görecektir.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bilgisayarında yazma ve okumaya karşı koruma açık ise ondan kaynaklanıyordur.
Bu programı kullan işini görecektir.
denedim koruma yok diyo bunla ilgisi yok yinede teşekkürler

---------- saat 14:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:06 eklenmişti ----------

anlayanlar varsa lütfen yardım edin garantiye yollarsam 2-3 hafta gelmez...

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yaw biri de çıksın şunun çözümü şöyle desin kimse bilmiyomu bu koskoca sdn ailesinde?

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
yaw biri de çıksın şunun çözümü şöyle desin kimse bilmiyomu bu koskoca sdn ailesinde?

Bizi böyle tahrik etmene gerek yok:laugh:

Aslında çözüm basit eğer bilgisayarında yazmaya karşı koruma kapalı ve halende karta yazma işlemi yapmıyorsa sorun kart okuyucundadır ve yapman gereken tek şey harici kart okuyucu bulup test etmek.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
haha:D napim deli etcek beni bu kart okuyucu. bukadar para verdim bu pc ye bu 2dir arıza çıkarıyo ve güç kaynağıda son derece yetersiz zaten asla casperden pc almayın (tabi pc toplayacak kadar bilginiz varsa)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
KArt okuyucusunu aygıt yöneticisinden kaldır bilgisayara reset ver. AÇıldığında otomatik olarak sürücü kuracaktır(Win 7 dir inşallah). ardından tekrar kur bakalım.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
KArt okuyucusunu aygıt yöneticisinden kaldır bilgisayara reset ver. AÇıldığında otomatik olarak sürücü kuracaktır(Win 7 dir inşallah). ardından tekrar kur bakalım.
aynen dediğini yaptım açılışta hepsini tekrar kurdu başarılı bi şekilde. ama şimdi takıyorum removable disc geliyo bilgisayarıma ve açılmıyo yani sonuç aynı bu yol çözüm getirmedi:blush:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Anti-virüs varsa kapatıp dener misiniz? Valla tüm seçenekleri tek tek deneyeceğiz artık :D

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Anti-virüs varsa kapatıp dener misiniz? Valla tüm seçenekleri tek tek deneyeceğiz artık :D
olmadı. acaba hani format atarken ıde sata vs. ek sürücüler yüklenirya, bendeki sorunda böyle birşey olmasın?
(ben xp kullanırkende bu sorun vardı belki donanımsaldır)

oguzhan432

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aynı sorunu yaşadım 256 mb mmc kartta yaşamıştım kart okuyucu üstüne yazı yazamıyordu aynı ahtayı veriypordu eski 6600 ıma taktığımda dosya yazabiliyordu yani tel haf. hafıza akrtına atabiliyordum.
Sorun card okuyucun.Yalnız sadece mmclerde sorun yapar sdleri çalıştırır çöpe atma yani.Benim sorunum böyleydi

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Çare başka bir kart okuyucu bana göre.. :)