• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Karşıyaka'ya ağır ceza!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
news_manset_resim_h1_Karsiyaka_Olay01.jpg

Kaf-Kaf'a ağır fatura!

Karşıyaka taraftarlarının play-off finalini savaş alanına çevirmesi, İzmir kulübüne pahalıya patladı !..

PFDK, Kasımpaşa ile oynanan play-off final maçı sonrası Karşıyakalı taraftarların büyük olaylar çıkarması nedeniyle Karşıyaka'ya tam 5 maç seyircisiz oynama cezası verdi !.. Ceza gelecek sezon uygulanacak. Diğer yandan Kasımpaşa'ya da taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu ceza da gelecek sezon uygulanacak ve Kasımpaşa, Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonunda kendi sahasındaki ilk maçta boş tribünler önünde oynayacak.

PFDK, diğer play-off maçlarında çıkan olaylan nedeniyle de Boluspor, Altay ve Karşıyaka'ya 10'ar bin TL, Kasımpaşa'ya da 13.750 TL para cezası verdi.

KAYNAK

Çok daha agırı gerekiodu ama medya ustune gıtmedıgı ıcın az vermişler

adamlarda zaten para yok , ama daha değişik yaptırımlar uygulanmalı

Kasımpaşa'nın ilk iç saha maçı 3 büyüklerden biriyle olursa,o ceza kaldırılır :D

karşıyaka seneye play 0ff'lara katılmamalıydı ceza olarak

Bunlar mı taraftar !
Bunlara takımın kadrosunu say desen sayamazlar be

Taraftarı olduğun takımın medya önünde olan futbolcuları, başkanı, teknik direktörü dışında kaç kişiyi sayabilirsin.

İşte o mantıkla hareket ederek diyorum ki ben zaten taraftar değilim, sayamam, ama gerçek bi taraftarın tabii ki sayması gerekir ki tribündekilerin çoğu maç için değil sadece holiganlık için geliyorlar ...

Karşıyakalıyım. Bundan da gurur duyuyorum.
Ama bu tür olayların gelişmesine karşıyım.