Karşınızda yeni moderatörlerimiz

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tüm arkadaşlarımıza iyi temennilerinden dolayı teşekkür ediyorum, Allah nasip ederse görevimizi başarıyla bitirip tabiri caizse pişirilip yeşil olarak karşınıza çıkacağız =)

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bir süredir devam eden moderatör seçimi sona erdi ve büyük gün geldi. Moderatör adaylarımız bugün itibariyle görevlerine başladılar. Üyelerimizin oyları ile göreve gelen arkadaşları yönetim olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz :)

Yeni moderatör adaylarımız ve görev alacakları bölümler şu şekilde:
@lordarcual - Android - Moderatör Adayı
@serkanbb06 - IOS - Moderatör Adayı
@lBLacK - Donanım - Moderatör Adayı
@Ahbârî - Konu Dışı - Moderatör Adayı
@Mert Ahmet - Bilgisayar - Moderatör Adayı
@TheMerhum - Otomobil - Moderatör Adayı
@Loki Rulez - Güvenlik -Moderatör Aday
@kanseiTakezo - Oyun- Moderatör Adayı

Hoşgeldiniz arkadaşlar, Forumumuza hayırlı olsun...

VoIP konusunda kategori açmayı planlıyorsanız yardımcı olmaya çalışırım :)

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar.
Sizden tek bir ricam var. Siz yeni nesil modlar, dedeleriniz maviler gibi her fırsatta ban muhabbeti yapıp kendinizi soğutmayın.
Ha bir de adam gibi yapın la görevinizi. Bu oylama meselesini ortaya ben attım, beceremezseniz bana patlar bu mesele :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sizden tek bir ricam var. Siz yeni nesil modlar, dedeleriniz maviler gibi her fırsatta ban muhabbeti yapıp kendinizi soğutmayın.
Ha bir de adam gibi yapın la görevinizi. Bu oylama meselesini ortaya ben attım, beceremezseniz bana patlar bu mesele :P

Dışarıdan bakınca hoş görünmeyebilir, ama hep sizin başınızın altından çıkıyor bu ban muhabbetleri :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
foruma yeni kan yeni modlar haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dışarıdan bakınca hoş görünmeyebilir, ama hep sizin başınızın altından çıkıyor bu ban muhabbetleri :)

Siz de pusuda bekliyorsunuz abi, biri mevzuyu açsa da banlı espiriler yapsak diye. Şu mavileri bir çıkar da bak, ne kadar antipatik olduğunu göreceksin. Görmek istemesen de anlarım, siz yine devam edin, yeni nesil bari yapmasın.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452

Kimseyi banlamakla tehdit etmiyoruz. Forum kuralları belli ve kurallara uyan hiç kimse banlanmaz. Üyelerle kendi aramızda şakalaşıyoruz sadece. Sen rahat ol

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Siz de pusuda bekliyorsunuz abi, biri mevzuyu açsa da banlı espiriler yapsak diye. Şu mavileri bir çıkar da bak, ne kadar antipatik olduğunu göreceksin. Görmek istemesen de anlarım, siz yine devam edin, yeni nesil bari yapmasın.
Naim abi banlayayım mı :D Kardeşim zevkli oluyor yani :) Ama istemiyorsan sana yapmayız nazik kişileriz biz :) Emin ol Mavi'lerin işide zor :) Ben azcık yeşillendim ne kadar zor onlarınkini düşünemiyorum :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir fırsatını bulsam da modlara laf soksam diyenler daha antipatik oluyorlar ya neyse.

Bugüne kadar kuralların haricinde bir sıkıntı yaratmadık çok şükür. Üyelerle içli dışlıyızdır biz. Bilen iyi bilir.

Bu arada yeni moderatör adaylarımıza da başarılar dilerim.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Naim abi banlayayım mı :D Kardeşim zevkli oluyor yani :) Ama istemiyorsan sana yapmayız nazik kişileriz biz :) Emin ol Mavi'lerin işide zor :) Ben azcık yeşillendim ne kadar zor onlarınkini düşünemiyorum :)
Bakıyorum da Lordum İlk günden Şikayet etmeye basladın. Hayırdır:)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bakıyorum da Lordum İlk günden Şikayet etmeye basladın. Hayırdır:)
Şikayet değil abi :) Sadece zorluktan bahsediyorum, insanlar kolay sanıyor :) Değil :) Biz burada size daha kaliteli, daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Arada hatalarımız olabilir onlarda da özür dileriz :) Yani Mavi'leri kötü insanlar gibi görenler var ondan diyorum :) Aslında çok tatlı insanlar :P Biz arka odada konuşuyoruz :D Yeni hiç biri kötü değil Allah'a şükür. Bir tek @Mai Nai abi ile ben kötüyüz :devil: Kötülük içimizde, içimizde :P

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
eee bu işler kolay değil. sanal kahramanlık yeride değil.:)

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir fırsatını bulsam da modlara laf soksam diyenler daha antipatik oluyorlar ya neyse.

Bugüne kadar kuralların haricinde bir sıkıntı yaratmadık çok şükür. Üyelerle içli dışlıyızdır biz. Bilen iyi bilir.

Bu arada yeni moderatör adaylarımıza da başarılar dilerim.

İçli dışlısınız da benim eleştirim neden laf sokma olarak algılanıyor. Samimi olduğunuzu gördüğümden eleştirimi geyiğe yedirip öyle sunuyorum size. Ha bu sizi rahatsız ediyorsa belirtirsiniz, yapmayız. Titan meselesinde olduğu gibi, hoşlanmıyoruz dediniz, bir daha yapmadık.
Ben bir daha sizin algınızla laf sokmaya çalışmam. Sıkıntım varsa özelden paylaśırım. Ya da kendi dalgama bakar geçerim.
Samimiyet karşılıklı olur. Ya da ben öyle biliyorum.

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kimseyi banlamakla tehdit etmiyoruz. Forum kuralları belli ve kurallara uyan hiç kimse banlanmaz. Üyelerle kendi aramızda şakalaşıyoruz sadece. Sen rahat ol

Ben bunun geyik olduğunun bilincindeyim abi. Abarttığınızı söylüyorum sadece.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şikayet değil abi :) Sadece zorluktan bahsediyorum, insanlar kolay sanıyor :) Değil :) Biz burada size daha kaliteli, daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Arada hatalarımız olabilir onlarda da özür dileriz :) Yani Mavi'leri kötü insanlar gibi görenler var ondan diyorum :) Aslında çok tatlı insanlar :P Biz arka odada konuşuyoruz :D Yeni hiç biri kötü değil Allah'a şükür. Bir tek @Mai Nai abi ile ben kötüyüz :devil: Kötülük içimizde, içimizde :P

Kötü deyince [MENTION=376]pesimist[/MENTION]'e gidicen :devil:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Bizi bilen biliyor dostum. Burada espirili olmazsak, katı olursak işimiz var.
Şaka yapıyoruz çünkü sizi seviyoruz.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Tanrı'nın elçilerine yeni görevlerinde başarılar.. :D

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bizi bilen biliyor dostum. Burada espirili olmazsak, katı olursak işimiz var.
Şaka yapıyoruz çünkü sizi seviyoruz.

Biliyorum abi, biz de sizi sevdiğimizden söylüyoruz. ama nedense bizimki laf sokma olarak algılanıyor. Banane ya, oynamıcam ben, verin topumu :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Peki, aramızda küslük olmadığına sevindim.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Hayırlı uğurlu olsun Arkadaşlar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hayirli olsun oylarimin yuzde 80 i tutmus keske üst oynasaydim :D

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
şakalaşıcaz diye cem özere bağlamaya gerek yok :)

Şu ban şakaları çok çocukça geliyor bana, kimse kusura bakmasın.

Aklıma cem yılmaz'ın askerdeki tv karşısında "bi susun" anısı geldi, bizim forumdaki de bunun banlama versiyonu gibi oldu.