Karşınızda Android 4.0

Jestman360

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Karşınızda Android 4.0

Google, Samsung ile birlikte düzenlediği tanıtımda merakla beklenen Ice Cream Sandwich'i, yani Android 4.0'ı tanttı. Biz de Android 4.0 ile gelen önemli özellikleri derledik.

hakanozdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahane olmuşta. Bu versiyon hangi telefonlar da çalışacak. Sadece yenilerde mi, yoksa belli özellikleri olan eskilerde de çalışacak mı?. Yani güncelleme ile bu versiyonu yükleyebileceğiz mi?...

alike03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Matias Duarte (Android İşletim Sistemi Kullanıcı Deneyimi Müdürü), “Currently in the process for releasing Ice Cream Sandwich for Nexus S. Theoretically should work for any 2.3 device.” demis.

Yani "Şu anda sadece Nexus S'lerde calisiyor, Teorik olarak 2.3 olan her cihazda çalışması gerektiyor" demis.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şahane olmuşta. Bu versiyon hangi telefonlar da çalışacak. Sadece yenilerde mi, yoksa belli özellikleri olan eskilerde de çalışacak mı?. Yani güncelleme ile bu versiyonu yükleyebileceğiz mi?...

Yeni segment cihazlarda olacak bu sürüm.. Mesela galaxy S aşşağısında olanlarda olmayacak.Heh oldu diyelim iyi çalışmaz donanımsal olarak.

alike03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir özellikte ben ekleyeyim. Ses algilama eklenmis, ani IPhone 4S'deki Siri gibi.
En büyük farki Siri gibi yapay bir zekaya sahip degil! Yani telefonla muhabbet edemessiniz.

talk-1efa506c72dbe812.png

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Pil tüketimi konusunda herhangi bir bilgi verilmemiş, önceki versiyonlar gibi pil sömürüyormu?
IOS ile bu konuda baş edemeyecek sanırım :(

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bir özellikte ben ekleyeyim. Ses algilama eklenmis, ani IPhone 4S'deki Siri gibi.
En büyük farki Siri gibi yapay bir zekaya sahip degil! Yani telefonla muhabbet edemessiniz.

Spektoit Assistant kurarak muhabbet edebilirsin, Siri ile birebir aynı ben 1 senedir bu hizmetten yararlanıyorum ;)

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Matias Duarte (Android İşletim Sistemi Kullanıcı Deneyimi Müdürü), “Currently in the process for releasing Ice Cream Sandwich for Nexus S. Theoretically should work for any 2.3 device.” demis.

Yani "Şu anda sadece Nexus S'lerde calisiyor, Teorik olarak 2.3 olan her cihazda çalışması gerektiyor" demis.

Benim hoşuma gitti. Kasım ayını bekleyip, görelim bakalım :) :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Yüz tanıma sistemi güzelmiş..

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tatmin edici özellikler, google nexus ile gelecek :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Wildfire S'e de gelse ya bi :D 2.3.3 benim sürümde umutlandım şimdi :D

platonik

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yüz tanıma özelliğini ben de sevdim haydi hayırlısı :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ya androidli bi telefonum yok ama merak ettim şimdi samsung galaxy s2 bu android 4.0 yüklenemiyicekmi yüklenemezse bi espirisi kalmaz

alike03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spektoit Assistant kurarak muhabbet edebilirsin, Siri ile birebir aynı ben 1 senedir bu hizmetten yararlanıyorum ;)

Sagol bunu ögrendigim iyi oldu ama henüz bir Android telefona sahip degilim.
2012 yilinin 1. çeyreğinde Samsung Galaxy SIII cikacak diyorlar.

Samsung'un baskani J. K. Shin söylemis ve sizmis olan bir resim var.

Samsung_Galaxy_SIII.jpg

samsung-galaxy-s-iii-phandroid.jpg

Bakalim cikmassa Galaxy SII alacagim.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
os kalitesi olarak gerçekten çok iyi yenilikler var. hele ki Android Beam api'si gerçekten çılgın şeyler yaptırabilir :)