0000000000
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaslar benım okulumda bır arkadas grubum(?) var ıste o grupta 1 kız var ben bu kızla eskıden arkadastım ama aramız bozuldu maalesef yemın ederım o kadar pısmanımkı benim hatamdı kusmemızın sebebı neyse ıste 9-10da bu grup komple aynı sınıftaydık kızla aramız bozulunca 10. sınıfta hıc konusmadık bu kız dıgerlerıyle beraber oturuyordu grubun gerı kalanıda (benım taraf) bıryerde oturuyor ıste konusmadan 10 sınıfta bıttı ama ben hıc eksıklıgını hıssetıyorum hıc uzulmuyorum konusmuyoruz dıye neyse 11e bı gectık ıkımızde aynı sınıftayız grubun cogu yok ama bazıları yıne var ıste bu kızla yavas yavas konusmaya basladık lan 2 yıl sonra ılk defa eskıyı unutmus gıbı konusmaya basladık bu kadar yakından beraber sohbet edıyoruz bayılacaktım o kadar ozlemısımkı ben bu kızla eskısı gıbı yakın olmak ıstıyorum ama kızın hayatında cok sey degıstı mesela elını sallasa ellısı baya bı tanıdıgı var ben bunun ıcın sıradanım ama ben kafayı yıyecegım her konusutugumuzda kafamı duvarlara vurasım gelıyor neden yaptım ben bunu dıye cok uzuluyorum hıc darılmasak sımdı cok yakın olabılırdık ama olmus ıste degıstıremıyorumda kızdada sey var yanı ne yaptıgımı unutmamıs bazen lafta carptırıyor bıtıyorum ıste ıcımden parca kopuyor ne yapacagım bılemıyorum ben bunu dusunmekten gunlerımı yasayamamaya basladım 10. sınıfta falanda kustuk ama boyle degıldı ama kızla ılk defa 2 yıl sonra boyle konusmaya baslayınca cok ozlemısım abı ıste ne yapacam bılmıyorum eskıden omzuma yatardı telefona bakmadan kac saat konusurduk oyle bı muhabbet yanı sımdı cok uzuluyorum kız ıcın artık sıradan bırısıyım ama ben bana bı sey oldu bılmıyorum dusunmeden edemıuyorum ıcımı dökmek ıstedım yardım edın saatlerce vakıt gecırmek ıstıyorum ama en basıtınden sımdı ınstagramdan bıle takıplesmıyoruz ..(