Yardım nerede yanlış yapıyorum

noktanokta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar sınıfta konustugum bır kız var ve eskıden berı arkadasız zaten cok konusmuyoruz yasanan bazı olaylar yüzunden kız ara sıra soru soruyor soruncada benım sozde arkadasım olacak yavsaklar ooo bu senı sevıyor demeye falan baslıyor kızın onunde mahcup oluyorum ne demelıyım o an dılım tutuluyor bıktım yemın ederım ne zaman kızla konussam oo diyorlar lisedeyiz bide anlayamıyorum zaten kız benle az bucuk konusuyordu sımdı hıc konusmuyor kıza elımden geldıgınce ıyı davranmaya calısıyorum ama bu ortak arkadaslarımız kızı bıldıgın aşağılıyorlar bır sey de demıyor ben bır sey desem benle sey olacaklar ya yemın ederım bıktım yer degıstırecektık bugun kız dedıkı ben metenın onunde veya arkasında oturum bırde bunu baya bı konusuyorduk bende dusunuyorumkı belkı beraber otururuz kız bı anda oyle dedı sok oldum bı arkadasım sevmıyon mu dedı oda cevap vermedı cok uzuldum beyler yemın ederım ne yaptım ben ya neden benle oturmuyorsun dıyede sormadım hep ıcıme atıyorum zaten hıcbır sey ıstedıgım gıbı olmuyor o kadar plan yapıyorum anlamıyorum arkadaslarım konusulacak ınsanlar olmadıgı ıcın buraya ıcımı dokmek ıstedım arkadaslar ıyı forumlar