Karşılaştırmalı Web Hosting Fiyatları (Satın Almadan Buraya Bakın)

hakyas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm modlar toplanmış. :D
Bu işin içinde var bir bit yeniği. Özel forum veya konu başlıkları dışında sizleri bir arada görmedim normal konularda. :D:D

Birde Linux için normal bir fiyat diye düşünüyorum 10TL. 10 15 liralık bir indirim olmuş o kadar. Yeni başlayanlar için hayli hayli uygun. 2 paket sig**a parası.

Bir de, karşılaştırdığınız sistemler birbirinden farklı. Bana göre karşılaştırılmayacak seviyelrede.
2 karşılaştırma Linux, Fakat diğerleri hem Lin. Hem Win.(Multi Platform Hosting) Bu sayede istediğiniz zaman Lin. hostinginizi kapatın Win. e geçebilirsiniz. Yönetimleri çok daha iyi. Avantajınız var yani.

Bu yüzden 2 Linux karşılaştırmasını ayrı değerlendirmeniz daha doğru olur. Küçük ama önemli ayrıntılar.
Geri kalanlarda ise Natro yu öneriyorum. :)

zıppırık doğru söylüyor. Ek olarak ben Natro Hosting müşterisiyim, bir şikayetim yok tavsiye ederim.

adakizi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
natro hosting sektöründe 10 numara, süper. Şahsen sadece fiyat karşılaştırmasını doğru bulmuyorum, kaliteye daha çok önem veriyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Seçtiğimiz firmaların hepsi zaten kaliteli, bu alanda isim yapmış firmalardır.

adakizi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seçtiğimiz firmaların hepsi zaten kaliteli, bu alanda isim yapmış firmalardır.

kötülemek istemiyorum, bu yüzden ismini yazmayacağım daha önce çalışıp memnun kalmadığım firmaların... İsim yapmış firmalar olabilir ama bu hepsinin kaliteli olduğunu göstermez. Ayrıca ixir hosting ne? özkula ne? bunlar nerede isim yaptı? Türkiye'de bir kaç yüz müşterisi bile olmayan firmalar isim mi yapmış oluyor sizce? Bahsettiğiniz firmalardan biri ofis açalı 1 yıl bile olmamış.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
kötülemek istemiyorum, bu yüzden ismini yazmayacağım daha önce çalışıp memnun kalmadığım firmaların... İsim yapmış firmalar olabilir ama bu hepsinin kaliteli olduğunu göstermez. Ayrıca ixir hosting ne? özkula ne? bunlar nerede isim yaptı? Türkiye'de bir kaç yüz müşterisi bile olmayan firmalar isim mi yapmış oluyor sizce? Bahsettiğiniz firmalardan biri ofis açalı 1 yıl bile olmamış.

firmanın ismini ve yaşadığınız sorunu belirtirseniz bu konularda yeni olan arkadaşlara fikir olabilir bence :)

ayrıca firmalarının yeni açılmış yada isim yapmamış olması kaliteli olmadıklarını göstermez bence. nitekim bu firmalar hakkında forumdaki üye arkadaşlarımız da olumlu görüşlerini bildirmişler :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Burada kesinlikle objektifiz. Sorun yaşadığınız firmaları lütfen bizlerle paylaşın ve bildirin.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar neticede bir öneridir buradakiler bakarsınız hoşunuza gitmezse satın almazsınız olur biter.
Varsa sizin bir öneriniz paylaşırsınız faydası dokunur.
Her işte bir inlik cinlik aramak kimseye fayda sağlamaz.
Birbirimize güvenmeyi öğrenmeliyiz.Eğer hiç kimseye güvenemeyeceksek nasıl yaşarız ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konu biraz eskimiş ve görüş bildiren de pek olmamış. Ben de bu konunun oldukça yabancısıyım. Ancak öğrenmek istediğim bir konu var O da şu:
Kendi çapında araştırma yapan ve yazan bir kimseyim. Şu ana kadar 15 kitap hazırladım, fakat parasızlıktan yayınlayamadım. İstedim ki bunları, bir site kurup orada yayınlayayım ve okuyan herkes yararlansın. Şöyle albenisi olan bir site kurabilmem için ne yapmalıyım? Bu ticari bir site olmayacaktır. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür eder, önerilerini beklerim.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Konu biraz eskimiş ve görüş bildiren de pek olmamış. Ben de bu konunun oldukça yabancısıyım. Ancak öğrenmek istediğim bir konu var O da şu:
Kendi çapında araştırma yapan ve yazan bir kimseyim. Şu ana kadar 15 kitap hazırladım, fakat parasızlıktan yayınlayamadım. İstedim ki bunları, bir site kurup orada yayınlayayım ve okuyan herkes yararlansın. Şöyle albenisi olan bir site kurabilmem için ne yapmalıyım? Bu ticari bir site olmayacaktır. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür eder, önerilerini beklerim.

Hosting şirketleri artık bu konuda bayağı yardımcı oluyorlar.Görüşüp bilgi alabilirsiniz bu konuda.Olmadı webtasarımı yapan yerler var işinizi görecek makul fiyatta bir site tasarımı yaptırabilirsiniz.Bence en güzeli ve mantıklısı da bu.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124

Görüş bildiren olmamış mı? :huh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu hosting şirketlerinin hepsi aynı kalitede mi aynı şeyleri aynısıs kadar yapabilir miyiz

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Hemen hemen aynı kalitedeler.

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Guzel.net.tr üzerine tanımıyorum. İsmi geçen firmalardan daha profesyonel çalışıyorlar. Özkula'da iyi bir firma hak ederek iş yapmaya çalışıyorlar ama benim ilk tercihim Güzel Hosting olur.

zoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu ana kadar bütün firmalarda sıkıntı yaşadım sonra isimkayit.com 'a geçtim paketleri ve fiyatları çok güzel müşteriye davranışları daha da güzel kurumsal çalışan firmalar tercihim aslında isimkayit da tam aradığım bir firmaydı şu an hala oradayım yaklaşım 3 yıldı oldu . hosting ve reseller arayan sd üyelirine tavsiye edebilirim.

Bu da webhosting paket özellikleri

webhosting.jpg

https://www.isimkayit.com

byneco

Asistan
Reaksiyon puanı
1
isimtescildeyim suan için güzel hizmetleri var mail konusunda bazen sıkıntı cekıyorum sadece

engin62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben hostgator u kullanıyorum.. Bu işlerde de yeni sayılırım.. Sıkıntı yaşadığım tek nokta 2.domain eklemek. Veri tabanları ortak olunca wordpress girişte hata veriyordu. Bu sıkıntıda firmadan mı yoksa benden mi kaynaklandı anlayamadım.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bende kendi kişisel sitem için Güzel.net.tr yi kullanıyorum fıyatı uygun destekleri gercekten çok iyi şimdilik Güzel.net.tr ile devam :) konu çok güzel bi konu olmus herkes buradan kendi kullandıgı sistemi hatalarini sikintilarini yazarsa hepimiz de bilgilendirilmiş oluruz herkese iyi forumlar

Dahiturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
resellerhosting.com.tr
turhost
şu anda resellerhosting.com.tr yi kullanıyorum gayet iyi.
bence bunu da eklemelisiniz / reseller ihtiyacı olanlara iyi gider