Karşılama yazısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
değerli forum dostları bir konuda yardımınıza ihtıyacım var pc acılış ekranında cıkan hoş geldınız yazını değiştirmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olrsanız memnun olurum bu yazının yerıne daha uygun bir cümle yazmak istiyorum şimdiden cvp verecek arkadaşlara tesekkur edıyorum
smiley_unsure.gif

:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
1-) http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip (Buraya tıklıyoruz ve programı indiriyoruz..)

2-) yukarda verdiğim programı çalıştırın açılan ekranda ''Files'' tuşuna ardından ''open'' tuşuna
basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.

3-)Aşağıdaki resimdeki yola gidin
ve burdaki ''Hoşgeldiniz'' yazısını istediğiniz gibi değiştirin.(Örnek: Yinemi Sen!)

reshack0ah.jpg

NOT: Hoşgeldiniz Yazsısı kaç karakter ise yazacağınız yazıda o kadar olmalıdır yani
11 karakterlik bi yazı yazın.

4-) ''Compile script'' tuşuna basın ve ''files'' tan save as seçin ve ''mylogonui.exe''
olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.

5-) programı kapatın.

6-) Başlat/Çalıştır/regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile.

7-) HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon
altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe'
olarak değiştirin.

8-) Registry'i kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Not: Alıntıdır...

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tam cevap vericektim. Arkadaşım güzelce açıklamış. Teşekkürler...

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1-) http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip (Buraya tıklıyoruz ve programı indiriyoruz..)

2-) yukarda verdiğim programı çalıştırın açılan ekranda ''Files'' tuşuna ardından ''open'' tuşuna
basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.

3-)Aşağıdaki resimdeki yola gidin
ve burdaki ''Hoşgeldiniz'' yazısını istediğiniz gibi değiştirin.(Örnek: Yinemi Sen!)

reshack0ah.jpg

NOT: Hoşgeldiniz Yazsısı kaç karakter ise yazacağınız yazıda o kadar olmalıdır yani
11 karakterlik bi yazı yazın.

4-) ''Compile script'' tuşuna basın ve ''files'' tan save as seçin ve ''mylogonui.exe''
olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.

5-) programı kapatın.

6-) Başlat/Çalıştır/regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile.

7-) HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon
altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe'
olarak değiştirin.

8-) Registry'i kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Not: Alıntıdır...
değerli arkadaşım bu programı actığımda gösterılen 1055 yerıne sıtrıng taple de 4072ile başlayan rakamlar mevcut ve ingilizce xp profesyonel kulllanmaktayım yardımın ıcın sağol

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
değerli forum dostları bir konuda yardımınıza ihtıyacım var pc acılış ekranında cıkan hoş geldınız yazını değiştirmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olrsanız memnun olurum bu yazının yerıne daha uygun bir cümle yazmak istiyorum şimdiden cvp verecek arkadaşlara tesekkur edıyorum
smiley_unsure.gif

:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

arkadaşım sen Hoş geldiniz yazısını değiştiricem demişsin.
Welcome yazısını dememişsin ki :D

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım o işin esprisydi. Almanca da olsa XP de aynı yerdedir.
RoMaNTiC ReBeLLiOuS arkadaşımın önerdiğini adım adım yaparsan normal şartlarda olması gerekir.
İyi çalışmalar.

değerli arkadaşım şimdi bu konuda bana yardımın olurmu

logonui.exe yi o programla yine aç. Daha sonra CTRL-F yaparak ara değiştirmek istediğin kelimeyi...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşım kusura bakmazsan oraya ne yazacağını merak ettim... Kusura bakmazsan tabii işte merak...