Karnımda geçmeyen rahatsızlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zzagor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zzagor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İyi akşamlar herkese karnımda 1 aydır batma gibi anlatamadığım his var en üst sağ karın kası olan yerde oluyor ve göbekliğinin yan tarafından aşağı doğru iniyor. Kan tahlili den bilirubin 2.10 ve 0.53 olarak çıktı yani sınırın üstünde ancak gaita ve tam batın ultrasonu temiz çıktı 1 aydır deliricem aynızamanda o batma hissi sağ kasığımdada oluyor günlük yaşantım etkilemiyor ama olması devamlı kendini hissettirme aşırı rahatsız edici bir durum yüzden arkadaşlar sizlere danışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doktor veya konuya vakıf arkadaşımız yok mu hiç

Son düzenleme:

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
En iyi doktor cevabı kendi hekiminizden gelen cevap olacaktır. O kadar ultrason, kan tahlili yaptırmışsınız. Hiç doktora görünmediniz mi? En iyisi randevu alarak birinci elden görüş almaktır. Forumlarda sahip olacağınız kulaktan dolma bilgiler yararınıza değil zararınıza olacaktır. En iyisi hemen bir randevu alıp doktora gitmeniz. Allah korusun belki ciddi bir hastalığınız vardır. Bu şekilde öğrenemezsiniz. Geçmiş olsun...

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Öncelikle geçmiş olsun. Sorun çıkmadığını iddia eden doktordan sonra farklı bir doktora başvurdunuz mu?

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
En iyi cevabı bizden çok alanında uzman bir doktor verir. Geçmiş olsun.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
En iyisini farklı doktorlara giderek doğrulamak olur, kaynanam da benzer bir sorun vardı, anca 5.doktor ne olduğunu bilip söyledi , bel yada kalça bölgeni ani bir hareketle eğdin mi hiç belki kas yada lif yırtılması vardır o da en az 3 ay sürer iyileşmesi.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Kalp Krizi öncesinde böyle şeyler oluyormuş.

Zzagor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
En iyisini farklı doktorlara giderek doğrulamak olur, kaynanam da benzer bir sorun vardı, anca 5.doktor ne olduğunu bilip söyledi , bel yada kalça bölgeni ani bir hareketle eğdin mi hiç belki kas yada lif yırtılması vardır o da en az 3 ay sürer iyileşmesi.
Kardeşim bel bölgesinde ağrı var ancak bel fıtığı baslangıcı da var ondan olduğunu düşünüyorum bel ağrısının
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyi doktor cevabı kendi hekiminizden gelen cevap olacaktır. O kadar ultrason, kan tahlili yaptırmışsınız. Hiç doktora görünmediniz mi? En iyisi randevu alarak birinci elden görüş almaktır. Forumlarda sahip olacağınız kulaktan dolma bilgiler yararınıza değil zararınıza olacaktır. En iyisi hemen bir randevu alıp doktora gitmeniz. Allah korusun belki ciddi bir hastalığınız vardır. Bu şekilde öğrenemezsiniz. Geçmiş olsun...
Tesekkür ederim. Doktor safra kesesi taşı veya karaciğer içinultrasona yönleri bende tüm karın ultrasonuyaptırdımonlar temiz çıktı

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Rahmetli eniştem de öyle diyordu, rahmetli oldu. Bir Kardiologa görün acilen.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Balık filan yedin mi? kemiği filan kaçar iyi bak

Zzagor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle geçmiş olsun. Sorun çıkmadığını iddia eden doktordan sonra farklı bir doktora başvurdunuz mu?
ultrasonda temiz çıkınca Bi doktora gitmedim. Kendi ihtimallerim gaz, ibs, ve geriye kanser çeşitleri kalıyor inşallah iyidir

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
İlaçlı tomografiye gir ne var ne yok ortaya çıkar (=

Zzagor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tomografi olayına mümkün olduğunca girmemeye çalışın. Öyle çok da kafanıza göre girip ne var ne yok çıksın tarzı bir şey değil.
Evet tomografi için daha önce okuduğum yazılarda sıkıntılarından bahsediliyor. Benim anladığım şu ufak görünen belki psikolojik vey sadece basit Bi gaz sorununda bile insan sağlığın değerini anlıyor. Allah hastanede olanlara yardım etsin