Yardım Karın ağrısına ne iyi gelir?

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Karın ağrısına ne iyi gelir? Tam kusacak gibi oluyorum ama kusamıyorum. Karnım ağrıyor dün bir şey yoktu sabah oldu. Sıcak süt içtim sadece bir şey filan yiyemiyorum midem bulanıyor.

Talha_

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Sabah ilk iş içecek içince bana da oluyor o olay. Mide boşken bir şey içmek hep midemi kötü etmiştir.
Çözümü için ise temiz hava ve ıhlamur kaynatmayı öneriyorum. Temiz hava inanılmaz bir şey gerçekten o oksijenin akciğerlerinize doluşuyla bile ufak bir rahatlama geliyor.

Talha_

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Sabah ilk iş içecek içince bana da oluyor o olay. Mide boşken bir şey içmek hep midemi kötü etmiştir.
Çözümü için ise temiz hava ve ıhlamur kaynatmayı öneriyorum. Temiz hava inanılmaz bir şey gerçekten o oksijenin akciğerlerinize doluşuyla bile ufak bir rahatlama geliyor.
Ihlamurun yanında kuru ekmek de yenmesi lazım bu arada yazmayı unutmuşum. Yoksa o ıhlamur sıcak süt ile aynı etkiyi yapar.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Ben kalktım bir anda ağrı başladı hiçbir şey filan içmemiştim. Sonra 30 dk sonra filan sıcak süt içtim internette yazana göre pek fayda etmedi.

Talha_

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Ben kalktım bir anda ağrı başladı hiçbir şey filan içmemiştim. Sonra 30 dk sonra filan sıcak süt içtim internette yazana göre pek fayda etmedi.
He ben süt sonrası sandım. Gece geç vakitte bir şeyler yediysen uykuda sindirimde zorlanmış olabilirsin. Veya bende olduğu gibi uzun süre yatınca karnına kasılmalı ağrımalı bir şey oluyor gibi olabilir.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
He ben süt sonrası sandım. Gece geç vakitte bir şeyler yediysen uykuda sindirimde zorlanmış olabilirsin. Veya bende olduğu gibi uzun süre yatınca karnına kasılmalı ağrımalı bir şey oluyor gibi olabilir.
Dün 20.00 gibi çorba yedim 21.00 gibi yatmıştım galiba ondan oldu. Naneyi çorbaya koydum ekmek ile yiyorum ağrı azıcık gitti gibi.

warlordX

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
60
Şekerli su iyi gelir diye biliyorum, sıcak havlu sar, kısaca sıcak iyi geliyor kanka, ama gaz vs varsa ayrı bir durum tabii ki

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Muz yiyin. Yada zencefil çayı içebilirsiniz. Veya sirkeli ballı su için.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Yanıtlarınız için teşekkürler, şuan iyiyim.