Naneyi kaynatıp mercimek çorbası'na koysam da olur mu?Nane kaynat hemen keser.
Ihlamurun yanında kuru ekmek de yenmesi lazım bu arada yazmayı unutmuşum. Yoksa o ıhlamur sıcak süt ile aynı etkiyi yapar.Sabah ilk iş içecek içince bana da oluyor o olay. Mide boşken bir şey içmek hep midemi kötü etmiştir.
Çözümü için ise temiz hava ve ıhlamur kaynatmayı öneriyorum. Temiz hava inanılmaz bir şey gerçekten o oksijenin akciğerlerinize doluşuyla bile ufak bir rahatlama geliyor.
Ben kalktım bir anda ağrı başladı hiçbir şey filan içmemiştim. Sonra 30 dk sonra filan sıcak süt içtim internette yazana göre pek fayda etmedi.Sabah ilk iş içecek içince bana da oluyor o olay. Mide boşken bir şey içmek hep midemi kötü etmiştir.
Çözümü için ise temiz hava ve ıhlamur kaynatmayı öneriyorum. Temiz hava inanılmaz bir şey gerçekten o oksijenin akciğerlerinize doluşuyla bile ufak bir rahatlama geliyor.
He ben süt sonrası sandım. Gece geç vakitte bir şeyler yediysen uykuda sindirimde zorlanmış olabilirsin. Veya bende olduğu gibi uzun süre yatınca karnına kasılmalı ağrımalı bir şey oluyor gibi olabilir.Ben kalktım bir anda ağrı başladı hiçbir şey filan içmemiştim. Sonra 30 dk sonra filan sıcak süt içtim internette yazana göre pek fayda etmedi.
Dün 20.00 gibi çorba yedim 21.00 gibi yatmıştım galiba ondan oldu. Naneyi çorbaya koydum ekmek ile yiyorum ağrı azıcık gitti gibi.He ben süt sonrası sandım. Gece geç vakitte bir şeyler yediysen uykuda sindirimde zorlanmış olabilirsin. Veya bende olduğu gibi uzun süre yatınca karnına kasılmalı ağrımalı bir şey oluyor gibi olabilir.
Naneyi yedin böyle yerde diyolarDün 20.00 gibi çorba yedim 21.00 gibi yatmıştım galiba ondan oldu. Naneyi çorbaya koydum ekmek ile yiyorum ağrı azıcık gitti gibi.
Hangisinden sonra iyi oldun aynı şeyi şu an yaşıyorumYanıtlarınız için teşekkürler, şuan iyiyim.
Mercimek çorbasını ısıtırken içine nane koydum ısıttım ekmekle yedim ilaç gibi geldi.Hangisinden sonra iyi oldun aynı şeyi şu an yaşıyorum
DenicemMercimek çorbasını ısıtırken içine nane koydum ısıttım ekmekle yedim ilaç gibi geldi.
Normal kaynatıp içince bana daha iyi geliyor.Naneyi kaynatıp mercimek çorbası'na koysam da olur mu?