Karımı öpüştürmem dedi dizi bitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hamama giren terler. ataerkil toplumun iki yüzlülüğü burada işte. kendisi istanbul masalında hiç mi karısını öpmedi. o zaman da evli değil miydi. ya da eşi neden buna kızmadı. haksız bir kişi değil ki.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
3 sayfadır yazılan yorumları okuyorum da ulan biz nasıl bu hale geldik be.
çörçil haklı çıktı. bizi uzaklaştırdılar ondan ve kazanıyorlar, kazanacaklar

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Birisi benim karımı öpecek, Dizi Adına, yıkarım ortalığı, o adamıda jiletle kazırlar yerden.

TMCYEMM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hamama giren terler. ataerkil toplumun iki yüzlülüğü burada işte. kendisi istanbul masalında hiç mi karısını öpmedi. o zaman da evli değil miydi. ya da eşi neden buna kızmadı. haksız bir kişi değil ki.

Çok doğru diyorsun ;)
Ah bir de Mehmetin Yazlıkta İçip içip karısını dövdüğü günleri bir Allahın kulu basına yansıtma dı ne olay yerine gelen Polisler ne de basın Acınacak halde aslın da kendisi :razz:
B.İ.M. Dizisin den beri niye hiç bir dizi de oynamıyor ya da hiç kimse niye iş vermiyor Mehmete Alkol ve Aşırı Siniri yüzün den Yaşlandıkça daha da fena bir yapıya bürünüyor çok yazık yeteneğini heba ediyor:icon_-1::icon_-1:

Karsak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zaten kaldırılacaktır bunuda vesile olarak gösteriyorlardır. Reyting problemi çekiyorlardır çünkü ben böyle diziden haberim yok :D

dirayet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyide yapmış müsade etmemesi en normali