Kareografi / Olympiakos Maçı...

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Büyük Galatasaray Taraftarı,

Tribünümüzün geleneksel hale getirdiği koreografi ve görsel şov işinin bir başka halkası daha
Olympiakos maçında Alpaslan DİKMEN Tribünü’nde (Eski Açık) hayat bulacak.

Daha önceleri hep beraber yapmış olduğumuz bu koreografilerin altından elele vererek alnımızın akıyla çıktığımızı biliyorsunuz.​
Bu nedenle tribüne girecek arkadaşlarımız; lütfen sizlere dağıtılacak koreografi materyallerini yerinizi değiştirmeden koreografi açılış anına kadar muhafaza edin, ve duyarlı bir taraftar olarak etrafınızdaki insanları uyarın. Size yol gösterecek görevli arkadaşlarımızın anons ve talimatlarına uyun.
Koreografilerin nasıl yapıldığını tüm Türkiye sınırlarına bazıları eksik anlasalar da öğrettik, Şimdi sıra bütün Avrupa'da.

ultrAslan olarak bugüne kadar yaptığımız her koreografide başarı çıtamızı ve bu alandaki önderliğimizi sürekli üst noktada tuttuk. Bir başkası için hep beraber olalım.​
Saygılarımızla.

ultrAslan Koreografi Ekibi

http://www.ultraslan.com/#

--------------------------------------------

Güzel Bir Kareografi Olacak ;)

Maçı İzleyecekler Maçtan 1o-15 Dakika Önce Başlasın İzlemeye ;)

:devil:

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tribünlerdeki kaleografinin Türkçe karşılığıdır ultrAslan.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sizce ne konulu yaparlar ben Alpaslan abiyle ilgili birşey bekliyorum ama..?

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Tribünlerdeki kaleografinin Türkçe karşılığıdır ultrAslan.

Eminmisiniz?Emin olsanızda olmasanızda "Eskişehirspor Taraftarı"nı bir araştırınız isterseniz.Türkiye tribünlerindeki ilk koreografi çalışmasını kim yapmış?En büyüğünü kim yapmış yapmayada devam ediyor.Bu arada Pazar günkü Eskişehirspor-Galatasaray maçına iyi odaklanın.Ha son olarak...

kartonesesescs9.jpg

Dahada son olarak site ismine ve 6.mesaja dikkat!

http://www.galatasaray.to/forum/showthread.php?t=4225

Hayırlı akşamlar...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe taraftarıda güzel organizasyonlar yapıyor, son olarak Arsenal maçı öncesi böyle bir çalışma yapmışlar... Gerçi futbolcular hak etmiyor böyle desteği ama neyse !!!

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eminmisiniz?Emin olsanızda olmasanızda "Eskişehirspor Taraftarı"nı bir araştırınız isterseniz...
Bugün üç büyük klübün taraftarınada sormak icap etse, herkes aynı taraftar grubunu işaret etmeyecek mi? İlk kez yapmış olmak(bunu bilemeyiz tabi) mıdır en iyi yapma emaresi?

gsbordo6.jpg

4.jpg

Kökleri olan bir klüp Eskişehir Spor ama hepsi bu, sadece kökleriniz var başka hiç bi' şey yok. 65'den bu yana klüp n'aptı ki taraftar n'apsın? Hal böyleyken, hangi akılla Türk futbolunun en büyük değeri, Galatasaray SK ile bi' şeylerin yarışı halinde olabiliyorsunuz, ne yapalım sizi de mi hesaba alalım, komiksiniz! Ama seviyorum ben Eskişehir'i, hani güzel memleket.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
eskişehirMiş derim ben buna..:wassat: ilk yapan değil derdimiz.en iyisidir..

koreografide KİMSE boy ölçü-şe-mezzzzz

arkadaş ım eklemiş biraz bende bi tane ekleyeyim :D

soylefenersoylesoyleneotg0.jpg

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
ya mıllet eskısehır sehır olarak kılıtlenmıs maca eskıler ıyı bılır eskısehır bıze en ters gelen takımların basında gelıyor.adamların gercekten 3 buyuk takım umrunda değil varsa yoksa eskısehır dıyolar..bugun okul onunden arabalrla eskısehıre gıdenlerı gördum ızmırden.ve gıderkende yeneceğiz çelme takacağız gıbılerınden konusuyolardı..adamlar korkmuyo ınanıyo ama hadlerını bılmıyolar...bursa seyırcısının yaptığı rezaletı yapmazlar ısallah..
alıntı : www.gs1905.org

Birileri bazı şeylerin farkında,fakat hala 1-2 çoluk çocuk dövüyoruz yok sövüyoruz yok farkına varamıyorlar şu işin.E biz daha ne yapalım?Oradan yazın çizin söyleyin orası kolay tabi ama gelin şöyle bir deplasmana güzel Eskişehir'imizi görün,gezin.Türkiyenin ilk taraftar grubunu kuran,türkiyede ilk deplasman seferini yapan,Türkiye'de ilk kez bir "Tribün Amigosu" için (Amigo Orhan) transfer teklifi yapılan 45 yıllık mazisinde inişli çıkışlı olsada gerek avrupa kupalarında gerek ligde fırtına gibi esen Eskişehirspor'a yapılan bu saygısızlığı kaldıramıyoruz.
kareografi2jq.jpg

Kanımıza dokunan,bu 3 büyük takımı babasının amcasının dedesinin yanında şu takımı tutacaksın tartışmalarına alet olarak tutmaları,hayatlarına 1 kez tuttuğu takımın maçına gitmeyenleri memleketini işine geldiği zaman bir samuray gibi savunan ama spora gelince memleketine kıçıyla gülen takımına 5 kuruş katkı yapmamış taraftar bozuntularıdır.Tüm yazılanları çizilenleri dört gözle sessizce takip ediyoruz,pazar günü gereken en güzel cevabı vereceğiz.Evet bizden kat kat güçlüsünüz,bizi yenebilirsiniz fakat daha düne kadar şampiyonluğa kadar kıçınızdan ter döktürmüş,3.ligde 26 bin kişiyle maç oynamış,Türkiye tarihinde bir rekor olarak Konya'ya 35 bin taraftar götürmüş bir takımı
eses0zy.png

yeri gelince 3-5 çoluk çocukla küçümsemenize izin veremeyiz.İyi gününde kötü gününde Dosta düşmana karşı omuz omuza.

esksehryasyorsavasyororuv3.gif

Ölünüzü dirinizi
Hergün hergün Birinizi
Gün gelecek hepinizi...

Diye bir söz var...

Pazar günü futbolda istenmeyen olaylar ;) Dikkatle izleyin.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
pazar günki maç bitsinde bi :)

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
tuningmert dostum iyi güzel diyosun ama onlar mazide kalmış, zamanı geçti yani eskişehirin. belki eskiden dediklerini yapmış,hakkını vermiş olabilirler ama artık Galatasaray taraftarıyla boy ölçüşemez.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ölünüzü dirinizi
Hergün hergün Birinizi
Gün gelecek hepinizi...
Diye bir söz var...

Ceddin deden, neslin baban, hep kahraman Türk milleti orduların, pek çok zaman vermiştiler dünyaya şan.
300_Spartal.jpg

Aslen Ardahan'lıyım gel gör ki doğma büyüme İstanbul'luyum. Sana göre Galatasaray SK taraftarı olmayı hak ediyormuyum, bilemiyorum dede korkut. Aslına bakarsan zerre umursamıyorum(tabi biz arkadaş arasında bunu başka şekilde söylüyoruz.) İşimde gücünde biriyim, şimdi üfürük bi' takımın cengaver taraftarıyla, sonu olmayan bi' tartışmaya giremem. Açık konuşmak gerekirse takımımı sen kadar iyi tanımıyorum. Ama anlamanız gereken bi' mesele var, senin nezlinde Galatasaray gerçeğini kabullenmek istemeyen herkese söylüyorum, sizlerin başarı grafikleri inişli çıkışlıyken bizlerin girişli çıkışlıydı, tıpkı sonunda ne olacağını bildiğimiz ama yinede izlediğimiz filmler gibi, dört kocaman yıldan bahsediyorum Dede Korkut, sen şimdi neyin mücadelesini veriyorsun. Anadolu klübü taraftarlarının sahip oldukları özgüvene, tribünlere verdiği emeğe saygı duyuyorum. Şurada iki satırda da karalamak istemiyorum ama gel gör ki fena şımarıyorsunuz kimi zaman. Pazar günü, pazar günü ne olacak pazar günü? Sen söyle kaç atıcaz? Üç mü? Dört mü?

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Aslen Ardahan'lıyım gel gör ki doğma büyüme İstanbul'luyum. Sana göre Galatasaray SK taraftarı olmayı hak ediyormuyum, bilemiyorum dede korkut. Aslına bakarsan zerre umursamıyorum(tabi biz arkadaş arasında bunu başka şekilde söylüyoruz.) İşimde gücünde biriyim, şimdi üfürük bi' takımın cengaver taraftarıyla, sonu olmayan bi' tartışmaya giremem. Açık konuşmak gerekirse takımımı sen kadar iyi tanımıyorum. Ama anlamanız gereken bi' mesele var, senin nezlinde Galatasaray gerçeğini kabullenmek istemeyen herkese söylüyorum, sizlerin başarı grafikleri inişli çıkışlıyken bizlerin girişli çıkışlıydı, tıpkı sonunda ne olacağını bildiğimiz ama yinede izlediğimiz filmler gibi, dört kocaman yıldan bahsediyorum Dede Korkut, sen şimdi neyin mücadelesini veriyorsun. Anadolu klübü taraftarlarının sahip oldukları özgüvene, tribünlere verdiği emeğe saygı duyuyorum. Şurada iki satırda da karalamak istemiyorum ama gel gör ki fena şımarıyorsunuz kimi zaman. Pazar günü, pazar günü ne olacak pazar günü? Sen söyle kaç atıcaz? Üç mü? Dört mü?

ağzına sağlık Jerusalem.. 4 diyorum :devil:

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar konumuz kareografi ve lütfen bununla ilgili yorumlar yapın, son uyarımdır aksi halde konuyu kilitlemek zorunda kalacam !!!

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sanırım bana soru sormuşsun ve cevap hakkı doğmuş.E cevabımızı verdik be Jerusalem.
Forumun bi' bölümünde skordan ötürü tebriklerimi bildirmiştim. Skora senin gibi bende çok şaşırdım sevgili Mert ama futbolda var bunlar. Sorun şu ki ne zaman büyük konuşsam o zaman cereyan ediyor bu tip skorlar. Neyse sağlık olsun, Samiyen perdesi de var biliyosun bu filmin.
Ha bu arada bende bir soru sorayım.Atkılar,Formalar nereye girdi?
Bilmem kaç otobüs deplasmana sizler gitmiyor muydunuz, siz söyleyin, en iyi siz bilirsiniz, bence? Tamam futbol barış kardeşlik bilmem ney değil ama orada üniversite okuyan bi' ergeninde gurbette sana kafa tutmasını bekleyemezsin herhalde. Ha yok türbündeki Galatasaray taraftarı Eskişehir'de yaşayan insanlarsa, demek ki siz bir kentin bir takımı olarak o kadar da ateşli değilmişsiniz!

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
O Eskişehirde yaşayan bizans insanları ya anketlerde yada işte anca kendi takımın maçında ortaya çıkabiliyorlar Jeruscuğum :) Ben 25 yaşımdayım.Daha hayatımda sokakta atkısı boynunda salına salına gezen kardeşimiz Bozüyükspor çok seyrekte olsa 5 vakte kadar dost takımımız olan Kocaelispor taraftarları dışında gezen taraftar görmedim.Gezdirmezler.Ben şuna şahit oldum.Geçen sene Antalyaspor maçı öncesinde bilet gişeleri kapalı etrafta kimse yok.Sarı kırmızı kaşkollu 2 genç bilet gişesinin camlarını filan yumrukluyor.15 sn geçmeden etrafta kimse olmamasına rağmen karşıdaki beyaz eşya dükkanından yaşlısı genci 3 kişi çıktı akan trafikte karşıya atlayıp adamların üstlerine balıklama bir dalış yaparak uçan tekme tekken yumruğu ve bilimum yakın dövüş hareketleri ile adamların ağzılarını burunlarını kırdılar.Dur mur derken adamların kaşkolları ortaya çıktı.Meğer Kayserisporlularmış.Maçınızı izlemeye geldik abi gişeler kapalı dediler.Ellemedik sonra.Bilet alabildilermi maça geldilermi orasını bilemem.Yaşasın anadolu kardeşliği! Ateşli değilmişsiniz derken çok komik duruma düşmüşsün.Spor haberlerini sunan 3 vakte kadar futboldan anlamayan kadın bile bunu dile getirdi.Lig tv maç öncesi muhabbetlerinde ve bilimum yayınlarda hep öne çıktı.Bu konuyu senin koyu bir gs taraftarı olduğun için ultraaslan ın üstüne taraftar görmemene bağlıyorum (Bunlarda nası taraftarsa dün maça baktım çoluk çocuk tezahüratlarını ağızlarına bi doladılarmı 45 dakika okuyorlar anasını satayım bide Hell Mell derler ne günlere kaldık.Öncedendi onlar.Nerede milenyumdaki ultraslan)

(Bu konuyu artık kapatalım.)

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gs , uA > eses ve nacizane taraftarı.

..tartışmaya gerekk yooooookk..

tartışılcak bişey değil olsa hadi al canımı..