Yavuz sama
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 184
kardeşim çok fazla youtube kullanıyor. annem onun internetini sınırlamamı söyledi bunu zyxel üzerinden nasıl yapabilirim?
Hangi cihazdan kullanıyorsa o cihaza veri sınırı koykardeşim çok fazla youtube kullanıyor. annem onun internetini sınırlamamı söyledi bunu zyxel üzerinden nasıl yapabilirim?
nasıl yapacağımı bilmiyorum o yuzden soruyorum atıyorum annem 1 saat süre verdi kardeşime banada 1 saat sonra internetini sınırla dedi yani istediğim gibi açıp kapayabilmem lazım.Hangi cihazdan kullanıyorsa o cihaza veri sınırı koy
kardeşim çok zekidir onun telefonunu aldığımı görürse anlayacağını düşümüyorum.Hangi cihazdan kullanıyorsa o cihaza veri sınırı koy
Telefon mu? Bilgisayar mı?kardeşim çok fazla youtube kullanıyor. annem onun internetini sınırlamamı söyledi bunu zyxel üzerinden nasıl yapabilirim?
Mac filtreleme ile onu internette bloklayın hiç girmesin onun için daha sağlıklınasıl yapacağımı bilmiyorum o yuzden soruyorum atıyorum annem 1 saat süre verdi kardeşime banada 1 saat sonra internetini sınırla dedi yani istediğim gibi açıp kapayabilmem lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim çok zekidir onun telefonunu aldığımı görürse anlayacağını düşümüyorum.
dediğim gibi kardeşim zekidir onun internet hızını düşüreceğim sadece internete giremezse anlar onun hızını düşürmel istiyorun sadece.Modem arayüzünden kardeşinin bağlandığı cihazı kara listeye alabilirsin sen tekrar açana kadar internete giremez
onun interneti yavaşken diğerlerinin interneti hızlı olması gerekBilgisayar:
Arama>Veri kullanımı Genel Görünümü>Veri kullanımı>Sınırı Girin
farketmezTelefon mu? Bilgisayar mı?
Modemin modelini tam bilmiyorum ama az çok aynıdırkara listeye nasıl alırım?
bukadar kaba söylemene gerek yoktu. boş konuysa basmazsın sana göre boş bu arada kavga çıkarmak için yer arıyosun
hayır, aynısıModemin modelini tam bilmiyorum ama az çok aynıdır
![]()
ZyXEL VMG3312 Kablosuz MAC Filtreleme (Resimli Anlatım)
Teknolojinin baş döndürücü bir ivme ve hızla geliştiği ve artık teknolojinin gelişme hızını bile takip edemediğimiz bu teknoloji çağında, kablosuz ağteknodestek.com.tr
resimdeki ile aynı.hayır, aynısı
Tamam yapın o zamanhayır, aynısı
resimdeki ile aynı.
teşekkür ederim ama az kalsın ayvayı yiodum mac adresi eklemeden şifre koydum hiçbir cihaz bağlanamadı internete allahtan bilgisayara ethernet girişi ile bağlı yoksa gg idimBen işlemleri Keenetic arayüzü üzerinden yapıyorum siz kendi arayüzünüzün fotoğrafını atabilirsiniz takılırsanız. (İP adresini karalayın)
Google Family Link kullan kardeşine istediğini yaparsın ?kardeşim çok fazla youtube kullanıyor. annem onun internetini sınırlamamı söyledi bunu zyxel üzerinden nasıl yapabilirim?
Benimde aklıma geldi ?Google Family Link kullan kardeşine istediğini yaparsın ?