Merhaba. Aşırı zayıf olduğum (40 kiloyum) için bu tozlardan alacağım fakat için zararlı mıdır acaba? Yani illa zararları vardır tabii ki ama kilo almak için kullanılır mı? Sağlığa fazlaca zararı var mıdır? İnsülini bir anda arttırdığı için şüpheye düşmedim değil. Hiç karbonhidrat almayan birisi de değilim, günlük 3-4 ekmek falan yiyorum. Zaten uzun süre kullanmayacağım, yani belli bir kiloya ulaşacağım ve bırakacağım. 1 yıl bile kullanacağımı zannetmiyorum. 1 haftadır en az 1.5 litre su içmeye gayret gösteriyorum, ortalama 2 litre içiyorum. Karbonhidrat tozunu aldıktan sonra bu kadar su (2 litre) yeterli midir? Ve spor da yapmıyorum ayrıca, yani sırf kilo almak için yapacağım. Bugün hastalandım, okulda, sınıfın yarısı hastaydı zaten.
Hocalarım belki bu yorgunluk sorunumu da giderir? Belki gerçekten karbonhidrat eksiğim, açığım vardır. Ayrıca kahve tüketebilir miyim bu tozları tüketirken? Yani vücuduma aşırı yük vermez değil mi?
@BruceWayne , @ㄹㅌㅅ水ㅌㅜ炔
Hocalarım belki bu yorgunluk sorunumu da giderir? Belki gerçekten karbonhidrat eksiğim, açığım vardır. Ayrıca kahve tüketebilir miyim bu tozları tüketirken? Yani vücuduma aşırı yük vermez değil mi?
@BruceWayne , @ㄹㅌㅅ水ㅌㅜ炔
Son düzenleme: