Karasizim lg g pro lite mi s3 mü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayna?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayna?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba 2*3 gün içinde yenibir telefon alıcam karar veremedim ama lg pro lite den yanayım açıkçası şunu söyliyim telefondan fazla bir bekjlentim yok en fazla video ve sitelerde gezerim facebook youtube gibi vede lg yi araştırdım biraz bu telefon orta kesime hitap ediyor ama kararım büyük ekrandan yana lg (5.5 inç) öneririmisiz birde ilk defa lg kullanıcam şunu da söyliyim ben butelefonu alırsam en az 3 sene kullanıcam beni yarı yolda bırakırmı sağlamlık konusunda bilgilendirirseniz sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yokmu yorumu olan :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg'nin son zamanlarda çıkardığı telefonlar donanım olarak kaliteli olsa da malzeme kalitesi olarak çok da iyi olduğu söylenemez. bana kalırsa s3 artık çok eskide kaldı ve o şu anki s3 fiyatına çok daha iyi telefonlar alınabilir. g pro lite ise bahsettiğiniz ihtiyaçları fazlasıyla karşılar ancak oyuna ve aşırı performansa gelemez. eğer sadece bahsettiğiniz şeyleri yapacaksanız g pro lite iyidir ama ben üstüne biraz daha koyup g pro almanızı öneririm. şu geçtiğimiz günlerde de kitkatı aldı sanırım.

ayna?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
büyük bir ihtimal lg g pro lite alıcam yarın

evet arkadaşlar yokmu başka kullanan?

Bu arada bugün teknosada baktım lg g pro liteye ekranı net ve akışkan açıkçası hoşuma gitti ve ekranının büyük olması bir avantaj

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
S4 mini ye baktın mı
S3 ten iyi lg hakkında yorum yapamayacağım ama Nexus 5 e de bak
Discovery 2 de gelecek

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
g pro lite yerine discovery elite lite çıkacak onu bekle bence şimdi alcam diyorsan lg optimus g yada nexus 4 al